• Yolanda (43)
  Oordeel over de site 2 reacties

  Mijn oordeel over deze site is gewoon ontzettend goed.
  Ik vind het een geweldige fijne website waar je hele lieve mannen kunt ontmoeten die ook serieus op zoek zijn naar een echte relatie en niet naar een spannend uitje voordat ze weer terug gaan naar hun eigen partner.
  Helaas heb ik de man waar ik naar op zoek ben nog niet gevonden, maar ik heb hier al zoveel leuke mensen leren kennen dat ik de kans dat ik die ene ware vind hier best groot acht.

  Bezoek Tesamen

  Yolanda (43) 22 februari 2019
  • (52)

   Wat ik hier zo leuk vind is dat je hier mensen ontmoet die ook echt een date met je willen afspreken, dis hier is het niet alleen maar online.
   Ik heb een tijd geleden hier een hele leuke man ontmoet en ik heb ook al een echte dat met hem gehad dis woe weet wat voor moois daaruit voort mag komen.

   Jenny (52) 22 februari 2019
  • (52)

   Natuurlijk zitten hier leuke mensen op deze site, dat ben ik ook zeker wel met je eens, maar eerlijk is eerlijk en die leuke mensen kun je op iedere datingsite wel vinden. Wat hier wel goed is, dat vind ik ook, is dat de mensen die hier op zitten wel serieus op zoek zijn naar een relatie en dat is lang niet overal altijd zo. Verder vind ik het regio waar deze site op gokt te groot, maar dat heb ik al eerder aangegeven.

   Gerard (52) 3 maart 2019


Meer informatie en reviews over Tesamen