Qupid
7,5

22 reviews

Qupid is een datingwebsite die gebruik maakt van een credit systeem. Dit houdt in dat wanneer een lid ervoor kiest om een ander lid te benaderen door middel van een chat of flirt, dit tegen betaling is. Iedere chat of flirt kost een credit. Voordeel van dit systeem is dat alleen mensen met een grote portemonnee en serieus zoekende contact met je kunnen opnemen. Nadeel is uiteraard dat het klauwen met geld gaat kosten als je er te lang mee doorgaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Qupid krijgt een 7,5 als eindcijfer. Dit omdat de datingwebsite in goede staat is en alles overzichtelijk is. Vooraf kan al worden bekeken wat voor datingwebsite het is en hoe het gebruikt kan worden.

Prijzenlijst Qupid

 • 10 credits: € 10,00
 • 25 credits: € 22,50
 • 50 credits: € 42,50
 • 100 credits: € 80,00
 • 275 credits: € 200,00
Ontevreden over Qupid? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (22)

 • henk (18)
  qupid klacht 1 reactie

  waarom krijg ik maar acht credits voor tien euro in plaats van tien credits want die dingen zijn al duur genoeg.

  henk (18) 16 november 2020
 • gerrit (58)
  nep 1 reactie

  heb nu al een paar keer contact proberen te zoeken naar een vrouw .
  als ik dan wat wil afspreken dan willen ze toch nog wat chatten.
  heb met verschillende vrouwen gechat de antwoorden blijven bijna het zelfde .
  en dat is seks .
  dus ik heb mijn twijfels

  gerrit (58) 7 oktober 2019
 • Leon (52)
  Alles goed een nadeel 0 reacties

  Ik vind Qupid een geweldige website, echt alles aan deze hele website is perfect op een klein nadeeltje na en dat is de bedragen die ke iedere keer opnieuw kwijt bent.
  Het hele betaling systeem hiervan deugt niet en ik zou graag zien dat dit allemaal anders zou gaan maar we kunnen helaas niet alles hebben zoals we dat graag zouden willen.
  Op dat ene kleine minpuntje na dan is het wel een hele goede website.
  Dus dat moet ik dan maar voor lief nemen en me richten op de punten die er wel goed aan zijn.

  Leon (52) 25 december 2018
 • Harmen (63)
  Qupid lijkt goedkoop maar is het niet 1 reactie

  Qupid lijkt zo lekker goedkoop, maar geloof me dit valt behoorlijk tegen!
  Je betaalt 10 euro voor tien credits, op zich niet heel duur dus, totdat je bedenkt dat iedere chat of flirt je een credit kost.
  Dan gaat het ineens toch wel weer heel erg snel en ben je binnen twee dagen, of soms zelfs diezelfde dag nog ook alweer door al je credits heen.
  En wanneer je iedere twee dagen 10 euro moet betalen, of zelfs 2x in week als je er niet iedere dag op zit dan kom je toch al snel op zo’n 80 euro per maand uit.
  Dus ze spelen het heel slim, want het lijkt lekker voordelig, maar dat is het zeer zeker niet.

  Harmen (63) 7 oktober 2018
 • Fred (53)
  Qupid rare keuzes 1 reactie

  Qupid maakt gebruik van een credit systeem wat op zich best een mooi en goed idee is, maar elke chat of flirt kost hier 1 credit. Dit vind ik een rare keuze want hier staat helemaal niet bij de omschrijving of het ook uitmaakt of die chat dan lang of kort duurt. Want wanneer ik dan hele korte chat met iemand heb kost dit me evenveel als wanneer de chat heel lang duurt? Dat zou toch raar zijn en onlogisch.

  Fred (53) 15 juli 2018
 • Joep (38)
  Qupid slechte website 1 reactie

  Bij Qupid heb je een apart systeem waarbij je steeds een aantal credits koopt voor geld en dan moet je per activiteit op de site een credit betalen.
  Dat lijkt misschien allemaal heel mooi en goedkoop, maar je bent nog nooit sneller door je geld heen gebruist dan met dit systeem.
  Geloof mij maar, voordat je het weet heb je 100 euro betaald binnen een paar uur en dan heb je niet eens het gevoel dat je wat bijzonders hebt gedaan.
  Hier wordt veel te weinig voor gewaarschuwd naar mijn mening, waardoor er iedere dag opnieuw misschien wel tientallen of zelfs honderden mensen voor deze rage vallen en in de val worden gelokt.

  Joep (38) 21 juni 2018
 • Paul (56)
  Geldkloppers 1 reactie

  Een grote zwendel vind ik het hier, allemaal een grote geldklopperij! Ze gaan net zo lang door tot ze op alle mogelijke manieren geld bij je vandaan hebben kunnen krijgen en vervolgens hoor je helemaal niets meer van de meiden hier op deze site. Volgens mij werken ze gewoon voor de site of zijn ze nep, ik weet het niet kaar het klopt niet! Echt een zwendel

  Paul (56) 24 maart 2018
 • Christiaan (51)
  Niet duur 1 reactie

  De prijzen beginnen hier met slechts tien euro en lopen vanaf daar op, dit vind ik niet bepaald duur voor diensten die je er hier voor terug krijgt. Moet je wel in ue achterhoofd houden dat tien euro het minimum is en dat het wel Steeds meer wordt vanaf daar maar voor een start vind ik het een mooi bedrag. De website is gewoon keurig en daar heb ik niets op aan te merken.

  Christiaan (51) 1 maart 2018
 • Marco (41)
  Credits 1 reactie

  Je betaalt hier met credits en niet voor een bepaalde tijd. Dat is in er begin wel even wannen, maar wanneer je het door hebt hoe het gaat vind ik het juist veel handiger dan per periode betalen. Wanneer je nu even een weekje geen tijd hebt blijven je credits gewoon geldig voor wanneer je wel weer tijd hebt. Wanneer je voor een bepaalde periode betaald dan is het weggegooid geld wanneer je even een week niet online komt

  Marco (41) 10 februari 2018
 • Paul (52)
  Goed systeem 1 reactie

  Het credit systeem waar Qupid mee werkt, vind ik zelf heel erg handig. Zo hoef je er niet telkens rekening mee te houden of je nog wel genoeg dingen hebt, het enige wat je af en toe even moet doen is wat nieuwe credits aan schaffen. Zoals ik al zei, ik vind dat zelf heel erg handig en ik krijg vanzelf een melding wanneer iets op is. Zo sta ik nooit voor verrassingen en hoef ik er ook niet telkens zelf om te denken. Goed systeem dus.

  Paul (52) 19 januari 2018
 • Linda (45)
  Op zoek naar cupido 1 reactie

  Qupid is een goede site voor mij, ik ben al enige tijd op zoek naar Cupido die die mij kan helpen om de enige echte ware te vinden. In de 45 jaar dat ik al op deze planeet ben, is me dit tot nu toe nog niet gelukt helaas maar ik blijf hoop houden. De ene lukt dit nu eenmaal eerder dan de ander en ik denk ook dat sommige mensen wat kritischer zijn in het uitkiezen hiervan dan andere mensen, maar dat is altijd lastig om over te oordelen. Ik ben tot nu toe heel tevreden over de site en de mannen die erop zitten en hoe ze mij benaderen, ik voel me gevleid.

  Linda (45) 31 december 2017
 • Noor (43)
  Toeval 1 reactie

  De reden dat ik op qupid terecht ben gekomen is dat ik op zoek was naar de site cupido’s. Dar vind ik altijd een mooie praktische site die veel werd gebruikt. Helaas kon ik die niet meer vinden dus heb ik me hier aangename. Tot nu toe is het tegenvaller na tegenvaller hier

  Noor (43) 1 december 2017
 • Bernie (49)
  Vervelend per credit 1 reactie

  Wat ik hier heel erg vervelend aan vind is dat je voor credits betaald en 1 credit is 1 euro, je wilt niet weten hoe snel je wel niet door die credits heen bent. Alle bezigheden op deze site kosten bijna credits, dus binnen een half uur heb je er zo tien op gemaakt. Nou, dan kun je die tien euro dus wel uitzwaaien. Aan de andere kant zorgt dat er misschien wel voor dat mensen eerder hun privé gegevens aan elkaar geven, tel nummer of e- mailadres oid. Hier ben ik dan wel weer een groot voorstander van, dan heb je ten minste niet dat gedraai om elkaar heen de hele tijd. Wanneer puntje bij paaltje komt, merk je toch dat veel mensen zich op het laatst nog weer terug trekken.

  Bernie (49) 14 oktober 2017
 • Lieke (46)
  Lekker goedkoop 1 reactie

  Mensen die op een dating site zitten hebben een inkomen van één persoon en dan is het niet altijd even makkelijk om rond te komen of zelfs nog geld over te hebben. Helemaal met dingen als een hypotheek etc. erbij genomen. wanneer je dan de prijzenlijst van qupid bekijkt, is dit een groot pluspunt. Het is prima te betalen en de mensen op de site zijn ook allemaal erg leuk vind ik. Keus genoeg in ieder geval.

  Lieke (46) 2 september 2017
 • Marco (51)
  Slechte opvolger 1 reactie

  Ik heb horen vallen dat Qupid de opvolger van cupidos is, maar als dat zo is dan is het wel een hele slechte opvolger. Cupidos vond ik altijd een hele mooie en goede zite met goede systemen en leuke knappe vrouwen waar je zowel mee kon chatten als fotos naar kon sturen. Hier kun je veel minder en ik vind het hier echt lang niet zo goed geregeld. Die nieuwe manier van betalen slaat ook helamal nergens op.

  Marco (51) 22 augustus 2017
 • Marco (46)
  Niet te duur 1 reactie

  Eindelijk een keer een site die niet van die mega hoge prijzen vragen. De prijzen die ze hier vragen zijn wel te doen en ook niet onredelijk vind ik. Vaak is het zo dat je schrikt van wat er gevraagd wordt en dan ben je ook niet in de gelegenheid om hier aan deel te nemen. Hier kan iedereen in de maatschappij in principe wel lid worden, wanneer je kijkt naar hoe duur het is.

  Marco (46) 11 juni 2017
 • Yvon (57)
  Cupido afwezig 0 reacties

  Deze website is dan wel erg mooi naar cupido vernoemd, maar volgens mij is die absoluut niet aanwezig. Ik heb hem nog geen enkele keer gevoeld of gezien of hoe dat ook gaat met cupido. De pijlen zijn nog niet de deur uit gegaan, want die klik heb ik nog met geen enkele man hier ervaren. Dat is wel erg jammer want ik sta er absoluut voor open, ik hoop er zelfs van harte op.

  Yvon (57) 11 juni 2017
 • Dennis (32)
  Meer mannen dan vrouwen op qupid nep dus 1 reactie

  Je ziet in het eerste oogopslag al staan dat hier meer vrouwen op aanwezig zijn dan mannen. Dit klopt al niet want op iedere datingwebsite is dit andersom (wat logisch is). Ik heb ook gelezen dat Qupid gebruik maakt van thuiswerkers? Een andere review op Topdatingwebsites. Tja, wat moet je er dan nog over zeggen? Zulke datingwebsites maken andere datingwebsites zwart met zulke praktijken.

  Ik geef Qupid 2 sterren omdat de lay-out wel mooi is. En omdat ik hoop dat ze iets doen aan onze opbouwende kritieken. ;)

  Dennis (32) 21 maart 2017
 • Jefke (50)
  Chatoperator gezocht 1 reactie

  Wie wil weten wat de structuur is achter de websie of overweegt zich in te schrijven geef ik de raad even een kijkje te nemen op chatoperator.nl. Wie op de vragen van zoekende mannen wil antwoorden krijgt 17 cent per bericht (1 cent extra per weekendbericht of bericht na 22 uur). Chatoperators behandelen gemiddeld tussen de 50 en 100 berichten per uur of zo n 16 euro per uur. Je moet wel minimaal 250 berichten per week beantwoorden aan nietsvermoedende slachtoffers. Oh ja ergens staat er wel dat het niet mogelijk is sommige personen fysisch te ontmoeten of dat sommige profielen enkel voor entertainment bedoeld zijn. Misschien zijn sommige profielen geen fake maar wens je toch onwaarschijnlijk veel succes die op te sporen. En oh ja operators krijgen opdracht mensen zo lang mogelijk aan de praat te houden ook als die zich over hun financiele nood beklagen. Gewetenloos lijkt me een ernstig eufemisme. Wie niet overtuigd is moet eens even op de foto van de profielen googelen. Dan heeft u meteen ook een overzichtje van de hele resem sites van dezelfde eigenaars al is de hoofdzetel afwisselend in hongkong of utrecht gevestigd. En als u na maanden daten en proberen afspreken en duizend of meer euro s armer bent en probeert telefonisch nog contact te houden krijg je natuurlijk.nul op het request en de vraag om het nog even vol te houden want de date gaat er nu toch wel echt eindelijk van komen...

  Jefke (50) 19 maart 2017
 • Tim (37)
  Qupid nl is nep en fake 0 reacties

  Deze website is nep, dat kan je al zien aan de homepage (verder ben ik ook niet wezen kijken want ik wist al genoeg). Het is een feit dat iedere datingsite meer mannelijke gebruikers heeft dan vrouwelijke. Iedere datingsite die anders doet vermoeden gebruikt nep / fake accounts. Op de homepagina van Qupid.nl staat het volgende:

  61% Vrouwen | 39% Mannen

  Tevens een website die vanaf 2016-02-16 is begonnen en 265.000 leden telt is ook zeer opmerkelijk cq onmogelijk.

  Tim (37) 1 maart 2017