Qupid
7,5

22 reviews

Qupid is een datingwebsite die gebruik maakt van een credit systeem. Dit houdt in dat wanneer een lid ervoor kiest om een ander lid te benaderen door middel van een chat of flirt, dit tegen betaling is. Iedere chat of flirt kost een credit. Voordeel van dit systeem is dat alleen mensen met een grote portemonnee en serieus zoekende contact met je kunnen opnemen. Nadeel is uiteraard dat het klauwen met geld gaat kosten als je er te lang mee doorgaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Qupid krijgt een 7,5 als eindcijfer. Dit omdat de datingwebsite in goede staat is en alles overzichtelijk is. Vooraf kan al worden bekeken wat voor datingwebsite het is en hoe het gebruikt kan worden.

Prijzenlijst Qupid

 • 10 credits: € 10,00
 • 25 credits: € 22,50
 • 50 credits: € 42,50
 • 100 credits: € 80,00
 • 275 credits: € 200,00
Ontevreden over Qupid? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (22)

 • Donald (36)
  Cupidos terug onder Qupid eindelijk 0 reacties

  Is Cupidos terug onder een andere naam? Moest ook haast wel als je de berichten in 2015 las over deze website. TOch altijd een goede tijd gekend op Cupidos. Was een verrassing dat Cupidos in het nieuws kwam omtrent nep accounts. Ik heb toch echt enkele echte dates gehad en ben geen nep account op de website tegen gekomen maar goed. De media vond het vast leuk om even weer een nieuwtje de wereld in te blazen. Veel succes verder Qupid/Cupidos. Ik ga me meteen weer bij jullie registreren.

  Donald (36) 1 maart 2017
 • Lilly (49)
  Aanlokkelijk 0 reacties

  Wat mij heel erg aantrok naar deze site is hoe het er uit ziet. Wie wil dat nou niet, zo'n romanche als op die foto beschreven staat. Het lijkt wel een mooie zomerliefde, lekker op het strand. Daarvan ga ik dagdromen en dan wil ik dat ook. Ik wil zo graag weer een leuke man in mijn leven en die hoop ik hier echt te vinden. Daarvoor moet ik wel iedere maand een prijs betalen om lid te kunnen zijn, maar dat vind ik niet zo erg. De mannen hier zijn erg aardig en lijken om me te geven, nu hopen dat er gauw iets moois uit voort vloeit met één van deze manne.

  Lilly (49) 16 oktober 2016