Nachtlounge
7,8

24 reviews

Nachtlounge.nl is een website waarbij je veel opties hebt, je kan webcammen, bellen en daten. Je ziet het veel in de nachturen op de bekende RTL zenders. Nachtlounge heeft als slogan Babes, Hollandse meiden en Flirts, waaraan je meteen kan zien dat ze seks als hoofddoel hebben.

Wij, als dating reviewsite, beoordelen het dating aspect rondom Nachtlounge. Je kan bij het dating gedeelte komen door 'Afspreken' aan te klikken op de homepage. Hierna kom je op een website waar het puur gericht is op daten in plaats van webcams en bellen, ook wel NachtloungeDating genoemd.
Sinds augustus 2010 opende NachtloungeDating haar deuren met als doel online flirten modern, fris en dynamisch te maken. NachtloungeDating stelt dat het platform veilig en stabiel is en het garandeert de privacy van haar leden. Het flirten is virtueel, dat houdt in dat een deel van de profielen fictief is, hiermee is geen fysieke afspraak mogelijk.

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben NachtloungeDating een 7,8 gegeven omdat ze transparant zijn, ze zijn eerlijk in wat ze doen wat betreft fictieve profielen. Je hoeft je hier dus niet te registreren als je perse een fysieke date wilt krijgen. Voor wat fun, entertainment en spannende chats ben je hier wel aan het juiste adres. De website werkt met credits, dit betekent dat je betaald per bericht.

Prijzenlijst NachtloungeDating

Per bericht betaal je tussen de € 0,66 en € 1,50, dit hangt af van de hoeveelheid credits dat je koopt.

Ontevreden over Nachtlounge? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (24)

 • Rick (33)
  Geen afspraakje 0 reacties

  Nachtlounge lijkt allemaal zo leuk en de website zelf is dit ook echt, de dames die er op zitten zijn onwijs sexy en je kunt er hele leuke online gesprekken mee hebben die voor veel opwinding zorgen.
  Maar een heel groot nadeel zit hier wel aan verbonden en dat is dat je hier geen fysieke date mee af kunt spreken omdat het alleen maar voor online gebruik is.
  En dat is prima als het voor tijdelijk is, maar op den duur heeft iedereen toch weer behoefte aan fysiek contact en als je dan alleen hier op zit dan lukt dit niet.
  Wat inhoud dat je naast je account hierop ook nog een account elders moet aanmaken als je kans wilt maken op een fysieke date en dat vind ik weer teveel van het goede, want ik zit er niet op te wachten om per maand twee websites te moeten betalen want dit zijn geen kleine bedragen vind ik.
  Dus ik vind Nachtlounge echt heel leuk, maar dan voor even, als je op zoek bent naar meer dan moet je echt een andere website vinden en dat is enorm jammer.

  Rick (33) 13 juli 2019
 • Luc (48)
  Nachtlounge beoordeling 0 reacties

  Nachtlounge is voor mij echt de perfecte site! Ik ben er helemaal weg van en volgens mij zit ik er veel vaker op dan goed voor me is. De vrouwen hier zijn echt super sexy en dat je kunt bellen en chatten en webcammen is toch geweldig. Ik kies vaak voor webcammen omdat je ze dan kunt zien en horen. Vooral dat zien vind ik echt een ware uitkomst, ik zit bijna iedere avond achter mijn computer met één of meerder van de vrouwen hier te chatten en te webcammen. Ik hoop dat ik ooit meer wordt dan een avontuurtje online maar ik vrees van niet. Maar dat weerhoud me er niet van om het te proberen.

  Luc (48) 11 mei 2018
 • Pim (42)
  Veel keus 1 reactie

  Wat bij deze site heel goed is vind ik, is dat je heel veel keus hebt hier. Je kunt zelf kiezen of je met de andere persoon wilt chatten, webcammen of zelfs bellen. Vaak kan alleen her eerste en soms ook het tweede maar bellen ken ik niet van andere sites. Ikzelf hou wel van bellen omdat je elkaars stemgeluid dan ookkunt horen.

  Pim (42) 18 november 2017
 • Jan (44)
  Extreem duur 1 reactie

  Je bent niet verplicht te betalen, maar als je wilt chatten kost dit geld. En dat betekent dan ook dat je per bericht moet betalen en dat is echt extreem duur wanneer je dit wilt doen. Daarentegen zijn de dames hier wel bloedmooi en wat dat betreft absoluut de moeite waard om het een keer te proberen. Dus daarom laat ik me ook elke keer weer verleiden om het keer op keer te doen en zo ben ik al een aantal honderden euro's lichter. Het erge is, als ik kijk wat ik er voor terug heb gekregen, vind ik dit totaal niet erg.

  Jan (44) 8 augustus 2017
 • Trudy (44)
  verwarrend 1 reactie

  Wat ik hier enorm verwarrend vind, is dat je zit met het bedrag dat is tussen de .. en de .. euro afhankelijk van het aantal credits.
  Waarom niet gewoon één bedrag dan weet je waar je aan toe bent.
  Op deze manier snap ik er vrij weinig van, dit kan aan mij liggen hoor geen idee maar ik vind het heel erg vreemd allemaal.
  De site zelf vind ik wel erg mooi en kan ik ook zeer waarderen wat er allemaal mogelijk is hier.
  Dat van die bedragen haalt er bij mij zeker een ster af, daarom hou ik drie over. Ik vind dit zeker een minpunt

  Trudy (44) 3 augustus 2017
 • Nachtlounge ganger (40)
  Nachtlounge prima voor webcams niet voor dates 1 reactie

  Ik vind nachtlounge.nl eigenlijk wel een prettige ervaring. Het is inmiddels duidelijk dat je hier niet op kan daten, althans niet gratis, maar als je gewoon wat leuke dames wilt zien voor de webcam is nachtlounge.nl een prima methode. Je kan zelfs met ze chatten dus je kan zeggen dat ze bijvoorbeeld iets uit moeten doen. Best wel spannend! Wel jammer dat het met een timer is waardoor er wel haast is geboden. Had liever gehad dat je een x bedrag zou betalen voor een chat.

  Nachtlounge ganger (40) 15 juli 2017
 • Pietertje (28)
  Nachtlounge kost veel geld en daten kan niet 1 reactie

  Je merkt in de wandelgangen dat iedereen het erover heeft: Nachtlounge. Kan ook haast niet anders want er is geen andere televisieprogramma die zovaak en lang streamt dan Nachtlounge doet. Op de televisie stellen ze dat je naar Nachtlounge.nl moet gaan want daar kan je gemakkelijk met 1 persoon chatten, dit klopt! Helaas kost dit best wel veel geld, volgens mij zelfs meer dan via een 0900 nummer. Voordeel is natuurlijk wel dat je ze ziet want via de televisie 0900 bellen krijg je nooit de dame aan de lijn die op dat moment op de televisie staat te draaien. Als je echt heel veel geld hebt en je bent niet op zoek naar een date, dan ben je op Nachtlounge op het juiste adres. Oftewel puur voor de fun, hier kwam ik helaas te laat achter want ik was van mening dat als ik de dames in kwestie kan bewonderen, dat ze dus echt zijn, en dat ze dus ook willen daten maar dat gaat helaas niet op. De vrouwen zitten op Nachtlounge om geld te verdienen en thats all. Heel misschien kan je een paydate regelen omdat de dames zo op geld geilen maar dat heb ik niet gevraagd, koste immers al genoeg!

  Pietertje (28) 8 juli 2017
 • Kevin Maas (33)
  Nachtlounge beheerders is islive 1 reactie

  De beheerders van Nachtlounge, in ieder geval de datingwebsite is IsLive.com. IsLive is tevens een datingwebsite die gebasseerd is op webcams dus dit bedrijf wed op meerdere paarden. Hoe meer websites in de lucht hoe meer mensen hier in trappen zullen ze wel denken. Ik had betaald voor IsLive en Nachtlounge namelijk, pech voor mij dat op beide websites precies dezelfde dames aanwezig zijn. Oftewel ik heb 1x voor niets betaald.

  Kevin Maas (33) 6 juli 2017
 • Tanja (36)
  Nachtlounge prima voor vermaak maar niet meer 2 reacties

  Wel grappig om te zien, zodra het 00:00 is geweest zie je gewoon het aantal mannelijke leden op Nachtlounge.nl omhoog schieten omdat het dan weer op de televisie te zien is. Ik ben zelf een vrouw die het leuk vind om dingen te laten zien voor de webcam, hoeft niet voor geld overigens. Gewoon wat tijdverdrijf van mijn kant. Er zijn wel meer websites als nachtlounge maar doordat nachtlounge iedere nacht op televisie is weten de mensen het hier toch makkelijker te vinden. Zat eerder namelijk op happycam als voorbeeld maar dat valt in het niet ten aanzien van nachtlounge. Ps. je kan beter een datingwebsite zoeken als je echt op zoek bent naar een partner/date want ten eerste vind je dat niet op nachtlounge en ten tweede betaal je tien keer zoveel.

  Tanja (36) 30 juni 2017
 • Liliputter (25)
  Nachtlounge automatische incasso terugstorten 1 reactie

  Je kan zeggen wat je wilt over Nachtlounge maar vermaak krijg je hier wel voor een duit. In 1 avond is het me gelukt om over de 1.000 euro te spenderen aan Nachtlounge omdat er enkele super knappe dames met me wouden webcammen. Nadat je 1 keer hebt betaald gaat de rest met een automatische incasso van mijn rekening af. Dit had ik niet door dat het zo snel ging dus na 1 nachtje ben ik hier dan ook weer van af gekickt. Desondanks heb ik me vermaakt en heb ik de automatische incassos simpelweg terug gestort op mijn rekening. :D Nooit gezeur van gehad dus voor 25 euro een hele nacht plezier! Tip van het jaar?

  Liliputter (25) 27 juni 2017
 • Harm Jan (43)
  Nachtlounge nl review kost veel geld 1 reactie

  Als het nacht is en je zet de televisie aan weet je in ieder geval zeker dat je Nachtlounge vrouwen voorbij ziet komen. Hierom heb ik het eens opgezocht op Google naar reviews en kwam op deze website terecht. Wat mij al opviel is dat daten niet mogelijk is en dat het puur om vermaak gaat en het kost enorm veel geld. Ik had het eigenlijk niet door maar in een maand tijd heeft het me toch gauw 1.500 euro gekost. Ik was er zelf bij en ik blame niemand, ook Nachtlounge niet. Ze spelen het slim met mooie dames die zich bloot geven voor geld, ik geef er nu geen geld meer aan uit en laat de website links liggen.

  Groetjes Harm

  Harm Jan (43) 26 juni 2017
 • Henk (42)
  Nachtlounge negatief verrast alleen goldddiggers 0 reacties

  Helaas, negatief verrast omtrent Nachtlounge.nl. Mijn gedachte was dat het wel goed moest zijn omdat het op tv was (iedere nacht trouwens), maar deze gedachte komt bedrogen uit. Alleen vrouwen die voor geld diensten willen leveren, geen echte liefde te bekennen. Als je miljonair bent kan je hier nog wel een lolletje trappen maar een normaal werkende man is hier zeker niet op zijn plek.

  Henk (42) 21 juni 2017
 • Harold (43)
  Nachtlounge fictief nep en fake 1 reactie

  Ik weet niet zo goed wat ik hier van vind want het is geen echte datingwebsite. Je kan webcammen met dames maar die zijn er alleen voor de poen, of je moet misschien ook willen betalen voor de date maar zo ver ga ik zeker niet. Op de nachtlounge website zelf staat ook dat er fictieve profielen de ronde gaan dus dat maakt de kans op een date nog een stuk kleiner. Tja tja tja.. 1 ster van mij.

  Harold (43) 31 mei 2017
 • Pieter 3D (40)
  Nachtlounge ervaring 0 reacties

  Lastig om te bepalen wat ik hier van vind. Ene kant is het verfrissend omdat je de webcam aan kan zetten en dus meer kan zien als op een normale datingsite. Aan de andere kant is het een stuk duurder en vind ik het persoonlijk niet prettig om zomaar de webcam aan te gooien. Je betaald er flink voor dus ik vind dat het dan veel positieve punten moet hebben, deze kan ik helaas niet vinden - meer negatief dan positief.

  Pieter 3D (40) 27 mei 2017
 • Harm (47)
  NachtloungeDating review 0 reacties

  Veel vrouwen doen dit inderdaad voor het geld, dit las ik ook in enkele andere reviews maar daar zijn ze ook eerlijk over. Ze willen dingen doen voor de webcam als je betaald. Aan de datingkant is dit precies hetzelfde alleen is er dan geen webcam aanwezig. Hier chat je met dames die betaald worden om met jou te chatten. Dit staat tevens onderaan de pagina van Nachtloungedating.nl dat er fictieve profielen aanwezig zijn, hier is geen date mee mogelijk. Er zullen ook wel enkele echte vrouwen aanwezig zijn, je ziet helaas niet welke dit is.

  Harm (47) 26 mei 2017
 • Lover (30)
  Nachtlounge nl recensie 0 reacties

  Ik vind dit wel een geweldige website omdat het puur om spanning gaat. De vrouwen willen niets anders. Zeker voor een man, zoals mij, die al jaren vast geroest zit in een lange relatie is het een openbaring. Jammer dat het geld kost, dat wel. Aan de andere kant had je als man zijnde niet zoveel keuze gehad als het gratis zou zijn. Veel van de vrouwen doen het namelijk voor het geld. www.nachtlounge.nl

  Lover (30) 26 mei 2017
 • Paul (24)
  Nachtlounge dating nl 0 reacties

  Ik vind deze datingsite helemaal niks. Je chat met vrouwen die allen mogen hadden kunnen worden maar tot een date komt het nooit. Ik zal even vertellen hoe het in zijn werk gaat:
  - Je maakt een account aan.
  - Je wilt met een mooie vrouw chatten.
  - ERROR, eerst betalen.
  - Dus je betaald.
  - Gaat chatten met de vrouw.
  - ERROR, krediet op.
  - Weer betalen.

  Na een paar uurtjes ben je hier wel flauw van, geloof me. Je portemonnee is binnen de kortste keren leeg.

  Paul (24) 24 mei 2017
 • Fredrik (37)
  Nachtlounge Flirts ervaring 0 reacties

  Zojuist thuis gekomen van het werk (in de nacht) en de tv aan gedaan. Nachtlounge Flirts! Bloedmooie vrouwen komen tevoorschijn, ik wist niet wat me overkwam. Normaal ben ik nooit wakker in de nacht maar toevallig dit keer wel in verband met overwerken. Hierna de computer maar aan gedrukt en nachtlounge.nl ingetypt en warempel hier zijn de mooie vrouwen weer. Net als op de televisie kost het geld om met de vrouw(en) in contact te komen. Ik vraag me soms wel af waarom er geen mooie mannen als porno figuren op de tv zijn, ik bedoel er zijn ook genoeg vrouwen met een hoog libido.

  Fredrik (37) 24 mei 2017
 • Trimmer (31)
  Nachtlounge Flirts review duur maar wel spannend 0 reacties

  Hoi mensen,

  Vannacht de televisie aan gehad en wat zie ik, Nachtlounge Flirts! Ja, je moet wat kijken midden in de nacht als er geen series op de tv te vinden is. Dan zie je wat 0900 nummertjes voorbij komen waarbij ik al gauw denk, nee dit kost geld voor niks. Dus toen maar even gezocht op Nachtlounge Flirts op het internet en wat blijkt ze hebben een internet site waar ook wel wat lol te beleven valt om zo maar te zeggen. Waren heel veel vrouwen die zich meteen aanboden om met me te webcammen dus maar een account aangemaakt en betaald. Binnen minuten waren mijn credits op waardoor ik weer nieuwe moest kopen, het is werkelijk waar nog duurder dan een 0900 nummer mensen. Het heeft wel een exotisch tintje doordat de vrouwen in de tussentijd met jou aan het chatten zijn en ze dus dingen doen voor jou terwijl ze voor de webcam staan maar betalen moet je flink.

  Trimmer (31) 23 mei 2017
 • Loveboy (25)
  Nachtlounge Babes 5 reacties

  De zogenaamde Babes van Nachtlounge.nl die je op tv ziet zien er goed uit maar als je op de website kijkt zitten er ook veel tussen die niet moeders mooiste zijn. En let op mensen als je niet uitkijkt kost het je klauwen met geld omdat je betaald per berichtje (meer dan 1 euro).

  Loveboy (25) 23 mei 2017