• Tanja (36)
  Nachtlounge prima voor vermaak maar niet meer 2 reacties

  Wel grappig om te zien, zodra het 00:00 is geweest zie je gewoon het aantal mannelijke leden op Nachtlounge.nl omhoog schieten omdat het dan weer op de televisie te zien is. Ik ben zelf een vrouw die het leuk vind om dingen te laten zien voor de webcam, hoeft niet voor geld overigens. Gewoon wat tijdverdrijf van mijn kant. Er zijn wel meer websites als nachtlounge maar doordat nachtlounge iedere nacht op televisie is weten de mensen het hier toch makkelijker te vinden. Zat eerder namelijk op happycam als voorbeeld maar dat valt in het niet ten aanzien van nachtlounge. Ps. je kan beter een datingwebsite zoeken als je echt op zoek bent naar een partner/date want ten eerste vind je dat niet op nachtlounge en ten tweede betaal je tien keer zoveel.

  Bezoek Nachtlounge

  Tanja (36) 30 juni 2017
  • (27)

   Ik heb wel eens met jou gechat Tanja op Nachtlounge Babes. Jammer dat je betaald per bericht in plaats van onbeperkt gratis service, na een uur chatten ben je al meer dan 100 euro kwijt.

   Rick (27) 30 juni 2017
  • (35)

   Alleen voor vermaak is dit leuk maar het kost je echt bakken met geld zoals meerdere mensen al aangeven. Ik zou om eerlijk te zijn nooit gebruik maken van een soort dienst als Nachtlounge. Alleen geldklopperij, deze dames in kwestie moeten zich schamen. Reken er maar op dat de ouders van deze dames niet weten dat ze dit werk doen.

   Ferdy (35) 4 juli 2017


Meer informatie en reviews over Nachtlounge