Nachtlounge
7,8

24 reviews

Nachtlounge.nl is een website waarbij je veel opties hebt, je kan webcammen, bellen en daten. Je ziet het veel in de nachturen op de bekende RTL zenders. Nachtlounge heeft als slogan Babes, Hollandse meiden en Flirts, waaraan je meteen kan zien dat ze seks als hoofddoel hebben.

Wij, als dating reviewsite, beoordelen het dating aspect rondom Nachtlounge. Je kan bij het dating gedeelte komen door 'Afspreken' aan te klikken op de homepage. Hierna kom je op een website waar het puur gericht is op daten in plaats van webcams en bellen, ook wel NachtloungeDating genoemd.
Sinds augustus 2010 opende NachtloungeDating haar deuren met als doel online flirten modern, fris en dynamisch te maken. NachtloungeDating stelt dat het platform veilig en stabiel is en het garandeert de privacy van haar leden. Het flirten is virtueel, dat houdt in dat een deel van de profielen fictief is, hiermee is geen fysieke afspraak mogelijk.

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben NachtloungeDating een 7,8 gegeven omdat ze transparant zijn, ze zijn eerlijk in wat ze doen wat betreft fictieve profielen. Je hoeft je hier dus niet te registreren als je perse een fysieke date wilt krijgen. Voor wat fun, entertainment en spannende chats ben je hier wel aan het juiste adres. De website werkt met credits, dit betekent dat je betaald per bericht.

Prijzenlijst NachtloungeDating

Per bericht betaal je tussen de € 0,66 en € 1,50, dit hangt af van de hoeveelheid credits dat je koopt.

Ontevreden over Nachtlounge? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (24)

 • Richard (48)
  Happycam 1 reactie

  Happycam is 100% van dezelfde makers als Nachtlounge. Nog zonder me te hebben geregistreerd kan ik al op de homepage van beide websites zien dat dezelfde leden online zijn. Happycam.nl heeft ook een Afspreken knopje dus het is precies hetzelfde.

  Onderaan de homepage staat als volgt:
  Verdien Geld met Thuiswerk (v)

  Oftewel vrouwen mogen zich aanmelden hier om thuis geld te verdienen. Deze mogen mannen voor de gek houden door met ze te gaan chatten. Wat een baan lijkt me dit, was ik maar een vrouw.... *Start ombouwprocedure*

  Ik ga geen cijfer geven omdat ik me niet heb geregistreerd en dus geen oordeel kan geven over datingmogelijkheden enzovoort.

  Richard (48) 22 mei 2017
 • Remy (45)
  Daten niet mogelijk op nachtloungedating 1 reactie

  Daten is niet mogelijk op deze website. Je moet ook oppassen dat je niet net als ik duizenden euros kwijt raakt want de vrouwen houden je aan de praat met wedervragen. Je blijft dus chatten en betalen omdat je betaald per bericht. Blijkbaar is het noodzaak om de kleine lettertjes te lezen van datingsites. Je gaat er toch vanuit dat het op nachtloungeDATING wel mogelijk is om te daten, het woordje DATING staat er nota bene in. Midden in de nacht zijn er ook honderden knappe vrouwen online dus achteraf had ik het moeten weten. Het hart was sterker dan het hoofd denk ik dan maar, hier maken de dames (tenminste op de foto zien ze eruit als dame) dankbaar gebruik van.

  Remy (45) 22 mei 2017
 • Sam (32)
  Nachtlounge is eerlijk over fictieve profielen 1 reactie

  Ach ja, ik ben niet eens boos op deze #dating#site. Ze zijn tenminste eerlijk over het feit dat ze nep leden gebruiken, zullen wel thuiswerkers zijn die hier rijkelijk voor worden beloond. Er zijn ook veel #dating#sites die dit ook doen maar het niet melden, dit vind ik 10 keer erger.
  Ik zeg #dating# omdat ik vind dat het geen dating mag heten, daten is namelijk amper tot niet mogelijk.
  Nogmaals, het siert Nachtlounge dat ze het kenbaar maken, zal ook wel met rechten te maken hebben. Denk dat ze nu niet aangeklaagd kunnen worden omtrent het gebruiken van fictieve leden omdat ze het kenbaar maken. Grappig.
  Wat topdatingwebsites ook stelt: voor fun zit je hier goed anders moet je een andere datingsite zoeken.

  Sam (32) 21 mei 2017
 • Friebel (36)
  Nachtlounge dating review 1 reactie

  Voor wat porno op je computerscherm zit je hier goed. Veel vrouwen van Nachtloungedaten.nl willen spannende chats en ook daten (dat zeggen ze althans). Helaas is het mij nog niet overkomen dat een vrouw daadwerkelijk bij me aan de deur stond. Ik chat iedere dag met een aantal vrouwen en ben zelfs verliefd aan het worden. Ik kan helaas amper tot geen reviews vinden over deze website dus ik ga er vanuit dat de vrouwen niet liegen over het feit dat ze wel willen afspreken in de toekomst.

  Friebel (36) 21 mei 2017