LiveJasmin
7,2

LiveJasmin.com, de grootste sexcam website van de wereld. Je zal het bijna niet geloven hoeveel teasers zich hier aanbieden om voor jou te gaan cammen. Je hebt keuzes uit nieuwe modellen, grote borsten, 18 jaar oud, roodharig, piercing, donkere modellen, transgender, gay, zielsverwanten, hete flirt en noem maar op. Het kan niet anders dan dat je op LiveJasmin aan je trekken komt!

De grootste sexcam website van de wereld, wat houdt dat in? Dit houdt in dat uit ieder land personen zich aanmelden om als teaser te spelen. Teasers zijn personen die, voor geld, handelingen doen voor de webcam. Doordat personen uit allerlei landen en werelddelen komen zijn er op ieder uur van de dag leden online in verband met verschillende tijdzones.

Je kan gratis genieten van de liveshows. Wil je een prive show? Dan zal je moeten betalen, dit gaat met een timer. Zorg ervoor dat je genoeg credits hebt ingekocht alvorens je een prive show aangaat, je wil natuurlijk niet dat de show halverwege stopt.

Cijfer en gebruikersgemak

LiveJasmin krijgt van ons het hoogste cijfer van de webcam sites: een 7,2! De website ziet er gelikt uit, werkt soepel met webcams en dergelijke en het is allemaal duidelijk. Helaas is het bijna tot niet mogelijk om tot een date te komen met een webcammer.

Prijzenlijst LiveJasmin

Gratis

Bezoek LiveJasmin

https://www.livejasmin.com/nl/

Ontevreden over LiveJasmin?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 1.964 keer bezocht.

Reviews ( 42 )

 • Richard (37)
  Livejasmin ervaringen 1 reactie

  Super leuke en vooral spannende website. Je hebt keuze uit duizenden vrouwen die voor de webcam zitten, wat wil een man nog meer? Het is wel jammer dat de meeste vrouwen niets tonen totdat je met ze een prive chat aan gaat (dit kost geld). Dat is een beetje het spelletje, mannen opgeilen zodat ze een prive chat doen zodat ze geld kunnen gaan verdienen. Wel spannend om eens mee te maken! Een echte date zit er hier niet in of je moet al veel geluk hebben. De dames zitten er vooral voor het geld op is mijn mening.

  Richard (37) 23 mei 2017
 • Victor (47)
  Livejasmin com review ervaring 0 reacties

  Ik geef iedere maand tussen de 300 en 500 euro uit aan LiveJasmin! Totaal geen spijt van deze transacties want je weet wat je krijgt. Ik heb zelfs eens een ontmoeting gehad via deze website, de webcamvrouw waarmee ik chatte woonde praktisch om de hoek. Was wel tegen betaling trouwens, een geweldige ervaring rijker! LiveJasmin is alleen leuk dat je wat geld te besteden hebt want zonder prive shows krijg je amper iets te zien en worden er meestal niet gereageerd op je berichten omdat andere mensen ook berichten sturen.

  Victor (47) 22 mei 2017

Plaats een review