LiveJasmin
7,2

46 reviews

LiveJasmin.com, de grootste sexcam website van de wereld. Je zal het bijna niet geloven hoeveel teasers zich hier aanbieden om voor jou te gaan cammen. Je hebt keuzes uit nieuwe modellen, grote borsten, 18 jaar oud, roodharig, piercing, donkere modellen, transgender, gay, zielsverwanten, hete flirt en noem maar op. Het kan niet anders dan dat je op LiveJasmin aan je trekken komt!

De grootste sexcam website van de wereld, wat houdt dat in? Dit houdt in dat uit ieder land personen zich aanmelden om als teaser te spelen. Teasers zijn personen die, voor geld, handelingen doen voor de webcam. Doordat personen uit allerlei landen en werelddelen komen zijn er op ieder uur van de dag leden online in verband met verschillende tijdzones.

Je kan gratis genieten van de liveshows. Wil je een prive show? Dan zal je moeten betalen, dit gaat met een timer. Zorg ervoor dat je genoeg credits hebt ingekocht alvorens je een prive show aangaat, je wil natuurlijk niet dat de show halverwege stopt.

Cijfer en gebruikersgemak

LiveJasmin krijgt van ons het hoogste cijfer van de webcam sites: een 7,2! De website ziet er gelikt uit, werkt soepel met webcams en dergelijke en het is allemaal duidelijk. Helaas is het bijna tot niet mogelijk om tot een date te komen met een webcammer.

Prijzenlijst LiveJasmin

Gratis

Ontevreden over LiveJasmin? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 46 )

 • Berend (58)
  Jasmin 1 reactie

  Ik wou dat ik buurvrouwen had die eruit zien als de vrouwen van livejasmin, maar dat geluk heb ik helaas niet. Ik ken zelfs geen mensen bij mij in de buurt die ook maar in de buurt komen hiervan. Dat is een van de redenen dat ik toch zeker een paar keer per week te vinden ben op de website en de ene keer praat ik met dezelfde als de keer ervoor en de andere keer kies ik een andere vrouw. Maar iedere keer weer is het een groot succes.

  Berend (58) 4 november 2017
 • Marco (49)
  Iedere dag 1 reactie

  Ik ben zo weg van deze site, of eigenlijk van de vrouwen die erop te vinden zijn, dat ik er iedere dag wel een keer te vinden ben. Nu is dit op een gegeven moment best ernstig, dat weet ik, maar net als met porno heeft dit ook een verslavende werking vind ik. Wanneer ik een keer een dag oversla en niet met de vrouwen chat en webcam dan heb ik de hele tijd het gevoel dat ik iets mis. Ik vind het geweldig de ervaringen die ik hier heb, ik sluit elke dat bijna met een happy ending af.

  Marco (49) 29 oktober 2017
 • Jaap (52)
  Dream come true 1 reactie

  LiveJasmine is voor mij echt een droom die uitkomt. De vrouwen zijn lief en zacht en hebben geweldige curves als lichaam. Door het directe contact heb je eigenlijk helemaal niet door dat je betaald voor de diensten, maar voelt het gewoon als een vriendin waar je mee aan het flirten bent net als in het echt. Ze zijn allemaal heel gewillig en willen heel veel wel doen, daarnaast is het heerlijk om ook gewoon alleen met ze te praten over van alles en nog wat. Voor mij is het echt een uitkomst dit.

  Jaap (52) 22 oktober 2017
 • Mark (42)
  beetje duur 1 reactie

  Ik vind het wel een aardige site maar is wel erg duur. Bezoek zelf vaak een andere website , meiden zijn veel mooier, meer keus en zijn aardiger en gewilliger. Er staat vaak op de homepage een coupon code die extra korting geeft en daarnaast veel gratis credits.

  Mark (42) 20 oktober 2017
 • Rein (51)
  Jasmine 0 reacties

  De site kwam ooit een keer op een advertentie voorbij en de reden dat ik er op klikte was dat de naam mij aan die mooie exotische prinses Jasmine van aladin deed denken. Toen ik eenmaal op de site zat moet ik bekennen dat het niet was wat ik had verwacht maar dat ik ook zeker niet ben teleurgesteld. Het liet mijn stoutste dromen uitkomen. Dit bewijst maar weer hoe belangrijk een goede naam met associatie is denk ik dan

  Rein (51) 6 oktober 2017
 • Wim (55)
  Ondermaats 1 reactie

  Iedereen spreekt hier vol kof over deze site maar helaas denk ik er niet zo over. Ikvind het maar amateuristisch en goedkoop ogen, ik hou meer van een beetje classy. De vrouwen hier zijn ook niet mijn smaak helaas dus het is voor mij niet voor herhaling vatbaar.

  Wim (55) 10 september 2017
 • Len (39)
  Veel keus 1 reactie

  Er wordt al aangegeven dat dit een van de grootste websites is op het gebied van sexcammen en dat is ook zeker niet overdreven. Er is ontzettend veel keus, zowel op leeftijd als op kleur als op figuur. Er is voor iedereen wel wat te vinden en als je af wilt wisselen kan dat natuurlijk ook. Ik vind het helemaal geweldig

  Len (39) 2 september 2017
 • Rick (30)
  Funest voor relaties 1 reactie

  Websites als deze zorgen voor ruzies binnen een relatie / huwelijk. Als een vrouw er achter komt dat een man op sites als deze zit komen daar altijd problemen van. Wanneer je single bent en hier op zit ( zoals ik ) heb je niet eens meer behoefte aan een relatie want je wordt hier zo gelukkig van dat je dat helemaal niet mist. Dat is natuurlijk als een enorm compliment bedoelt, ik vind het echt een geweldige website!

  Rick (30) 21 augustus 2017
 • Simon (53)
  Te jong 1 reactie

  Ik weet dat het een algemene regel is, dat wanneer je 18 jaar oud bent, je sites als deze mag doen.
  Maar ik vind echt dat je dat als eigenaar van een site niet zou moeten willen accepteren dat deze jonge meiden hier aan beginnen.
  Ik ben er van overtuigd dat ze daar later enorm spijt van zullen krijgen.
  Ik heb zelf ook een dochter van bijna 18 jaar oud, en mijn hart zou breken als ik zou merken dat ze dit soort praktijken zou doen

  Simon (53) 17 augustus 2017
 • Herman (56)
  Wauw 1 reactie

  Het enige woord dat bij deze website kan bedenken is simpelweg wauw! De vouwen, het online daten, alles bij elkaar is simpelweg een droom die werkelijkheid wordt. Het zijn allemaal zulke prachtige vrouwen hier die zich helemaal blootgeven met de hoop een man te vinden die hen blij kan maken. Wat zou ik er wat voor over hebben zeg, om die man te mogen zijn. Ik hoop echt met heel mijn hart dat ik die taak op een dag in mag gaan vullen bij een van de vrouwen van deze website.

  Herman (56) 6 augustus 2017
 • Ferry (56)
  Aziatische droom 1 reactie

  Ik weet zeker dat iedere man op de planeet wel een keer heeft gefantaseerd over een aziatische droom die alles doet wat je wilt. Nou, deze website laat die droom werkelijkheid worden! Je hoeft het maar te vragen en, wanneer het natuurlijk geen hele rare vraag is, doen ze het vaak graag voor je. De dames hier zijn zo zwoel en sexy en vooral zo ontzettend anders dan de nederlandse vrouwen die we gewend zijn. Het is heerlijk en ik zou willen dat alle vrouwen, ook in nederland, zo waren. Zo wulps en lief en gewillig. Maar daar worden ze natuurlijk ook voor betaald om dat te zijn, ik ben niet zo dom dat ik me dat niet besef.

  Ferry (56) 29 juli 2017
 • Bernard (29)
  Verrassend 1 reactie

  Wat ik heel erg bijzonder vond en ook zeer verrassend is dat er ondanks de naam jasmin ook mannen te vinden zijn. Het is dus niet alleen voor hetero mensen maar ook voor de mensen die op hetzelfde geslacht vallen (homo's) zoals ik. Dit is echt een enorme verademing, want ik vind het leuk om ket beide te experimenteren wanneer je op een homo site zit kun je nergens hetero vinden hier heb je beide! Super

  Bernard (29) 26 juli 2017
 • Lucas (60)
  Niet kinky genoeg 1 reactie

  Nooit verwacht dat een erotische site saai zou zijn, maar deze is het toch echt.
  Deze site is mij lang niet kinky genoeg, het zijn net een stel saaie huisvrouwen bij elkaar.
  Heel erg teleurstellend vind ik, het zou niet nodig moeten zijn dat je bij een erotische site niet opgewonden raakt.
  Deze site is helemaal niet sexy of wat dat tegenwoordig ook genoemd mag worden.
  Ik vind het maar niks.

  Lucas (60) 22 juli 2017
 • Ali (45)
  Dit miste ik al 1 reactie

  Een site als deze is wat ik al die tijd al heb gemist in nederland. Eigenlijk kom je zo een beetje tegemoet aan de culturen van andere mensen hier die niet nederlands van oorsprong zijn. Wanneer ik hier zit, voel ik me weer helemaal jong en thuis net als vroeger. De vrouwen zijn prachtig en niet zo vreselijk mager zoals de meeste nederlandse vrouwen zijn. Ze hebben geweldige rondingen die ze graag laten zien. Mijn mond zakt er regelmatig van open.

  Ali (45) 16 juli 2017
 • Billy (46)
  Teleurstelling 1 reactie

  Dacht ik hier even bloedmooie exotische vrouwen te vinden, zoals andere mensen hier hadden omschreven.
  Kom ik daar, wat een enorme teleurstelling was dat zeg.
  De vrouwen hier komen inderdaad uit de buurt van India maar dan heb je het ook wel gehad.
  Meer woorden kun je er eigenlijk niet aan vuil maken wanneer je dit op een positieve manier wilt uiten.
  Ik vind de vrouwen hier absoluut niet mooi en ik vraag me zelfs af of ze dit wel echt voor hun plezier doen of dat het noodzaak is, omdat ze geld nodig hebben.
  Wanneer iemand niet voor de plezier werkt, heb je dit meteen door, zoiets voel je gewoon.

  Billy (46) 9 juli 2017
 • Bertrham (56)
  Dames in de rode lichten 1 reactie

  Volgens mij zijn dit vrouwen die je ook wel op de wallen achter de ramen kunt vinden. Niet dat ik dat erg vind, ik denk dat iedere man dit wel een keer heeft ervaren of zou willen ervaren. Nu kun je de schaamte vergeten van het erheen lopen, met het risico dat mensen je zien en je gewoon lekker ontspannen achter het beeldscherm van je computer. Wat ik zelf ook heel erg prettig vind hier is dat je zelf kunt bepalen wie je wilt, dat is in het echt bij deze dames niet altijd zo. De keus is dan beperkt, zeg maar. Ik vind het echt een goede onderneming!

  Bertrham (56) 8 juli 2017
 • Marc (47)
  Exotisch 1 reactie

  Hier wordt gewoon erotiek verkocht en de dames hier zijn allemaal zo exotisch en sensueel, dat je daar als man zijnde hgeen weerstand tegen kunt bieden. Als je dat wel lukt, dan zit er ergens iets niet helemaal goed in je bovenkamertje. Waar je normaal gesproken voor naar een ander werelddeel moet om zulke prachtige dames te ontmoeten, zit je hier op deze website al gebakken. Daarbij zijn ze ook ontzettend lief en zijn ze voor van alles in.

  Marc (47) 2 juli 2017
 • Gerard (39)
  Gaat alleen om geld op LiveJasmin 1 reactie

  Net als op vele datingwebsites (dit kan je niet eens een datingwebsite noemen) gaat het op Livejasmin.com/nl om geld. De vrouwen in kwestie leveren diensten (Lees: webcam diensten) voor geld. Wanneer je niet betaald en geen krediet hebt krijg je niets te zien en kan je beter elders zoeken. Zodra je geld hebt en dit laat zien aan een vrouw door middel van een gift, gaat deze vrouw er alles aan doen om jou je krediet af te pakken door spannende dingen te doen voor de webcam.

  Gerard (39) 26 juni 2017
 • Rene (33)
  Livejasmin niet top 10 waardig en je ... 0 reacties

  LiveJasmin staat in de top 10 van Topdatingwebsites maar hier ben ik het niet mee eens. LiveJasmin is niet om te daten maar is alleen om te betalen. Je ziet weliswaar wat leuke dames voorbij komen op webcams maar dat is het ook. Daten is op LiveJasmin onmogelijk en ben van mening dat de vrouwen die dit *beroep* hebben gekozen, dit echt doen voor het geld. Niet omdat ze het zelf zo leuk vinden!

  Rene (33) 16 juni 2017
 • Rene (37)
  Livejasmin alleen gezeik en golddiggers 1 reactie

  Alleen maar gezeik op LiveJasmin. Alle vrouwen zeuren om gifts en doen alleen dingen voor de webcam als je in een betaalde periode zit. Het kost alleen maar geld en als je ook maar vraagt of de vrouw in kwestie wat leuks wil laten zien voor niets, is het hele gesprek over. Er valt echt niets te doen hier, helaas. Of je moet geld uit gaan geven maar dan kan je net zo goed naar de hoeren is mijn mening.

  Rene (37) 14 juni 2017