LiveJasmin
8,0

LiveJasmin.com, de grootste sexcam website van de wereld. Je zal het bijna niet geloven hoeveel teasers zich hier aanbieden om voor jou te gaan cammen. Je hebt keuzes uit nieuwe modellen, grote borsten, 18 jaar oud, roodharig, piercing, donkere modellen, transgender, gay, zielsverwanten, hete flirt en noem maar op. Het kan niet anders dan dat je op LiveJasmin aan je trekken komt!

De grootste sexcam website van de wereld, wat houdt dat in? Dit houdt in dat uit ieder land personen zich aanmelden om als teaser te spelen. Teasers zijn personen die, voor geld, handelingen doen voor de webcam. Doordat personen uit allerlei landen en werelddelen komen zijn er op ieder uur van de dag leden online in verband met verschillende tijdzones.

Je kan gratis genieten van de liveshows. Wil je een prive show? Dan zal je moeten betalen, dit gaat met een timer. Zorg ervoor dat je genoeg credits hebt ingekocht alvorens je een prive show aangaat, je wil natuurlijk niet dat de show halverwege stopt.

LiveJasmin krijgt van ons het hoogste cijfer van de webcam sites: een 8,0! De website ziet er gelikt uit, werkt soepel met webcams en dergelijke en het is allemaal duidelijk. Helaas is het bijna tot niet mogelijk om tot een date te komen met een webcammer.

Review gemiddelde3.5 sterren waardering 33 reviews

Bezoek LiveJasmin

https://www.livejasmin.com/nl/

Ontevreden over LiveJasmin?
Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews ( 33 )

 • Fred (45)
  Scam site 0 reacties

  Ga liever naar een goede prostituee. Daar krijg je wat je beloofd wordt. Op Livejasmin wordt je meer getild naarmate het model exclusiever wordt. Blijf vooral weg bij hotflirt, want die zijn daar ster in. Mooie vrouwen, mooie beloftes, in private of veel tippen om maar iets te zien, of je wordt aan het lijntje gehouden. Als je vaste klant bent bij een model, beter gezegd minstenbs 1000€ verder bent, dan gaan ze je anders behandelen. Support doet niet veel voor je. Kortom blijf er weg.

  1 ster waardering

  Fred (45) 2 april 2018
 • Klaus (66)
  Beste klant van de site 0 reacties

  Ik ben zo onder de indruk van deze site, dat ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat ik de beste klant van de hele site ben waarschijnlijk.
  Gemiddeld zit ik er per dag toch wel zo’n 2 a 3 uur op geloof ik. En dan niet alleen voor het naakt, wat natuurlijk ook wel erg belangrijk is, maar ook omdat ik de vrouwen die er te vinden zijn heel erg lief vind. Vaak zijn de vrouwen hier niet van Hollandse afkomst, wat ze vaak net iets liever en zorgzamer maakt dan de volledig geëmancipeerde Nederlandse volwassen vrouwen.

  5 sterren waardering

  Klaus (66) 1 april 2018
 • Laurens (44)
  Klacht 1 reactie

  LiveJasmin is een slechte site die mensen vreselijk oplicht vind ik. Niet in letterlijke zin, maar wel op de manier dat ze hele hoge verwachtingen scheppen bij de mannen die zich hier aanmelden en van deze verwachtingen kan 0,0 worden waar gemaakt. En dat noem ik oplichten want ze beloven het wel

  1 ster waardering

  Laurens (44) 4 maart 2018
 • Geer (59)
  Not real 1 reactie

  De mooie, exotische en volluptueuze vrouwen die hier allemaal te vinden zijn, zijn niet exht. Ze zijn wel echt van vlees en bloed, maar niet echt single en daar oprecht op zoek naar een partner bedoel ik. Het is gewoon een financiële kwestie, de vrouwen hier doen het voor het geld en anders niet dus eigenlijk is het gewoon een soort droom wereld waar je dan in keeft. Als je dat weet is het geen ramp maar als je er meer van verwacht, wordt je zeker weten teleurgesteld.

  3 sterren waardering

  Geer (59) 3 januari 2018
 • Remco (31)
  Als een kind zo blij 1 reactie

  Ik heb het al in de titel gezet, maar als ik inlog op livejasmin dan ben ik altijd als een kind zo blij. Ik heb nog nooit een teleurstellend bezoek gehad hier, alleen maar positieve ervaringen hier dus niets dan lof voor de site. De dames achter de chat en de webcam zijn onwijs lief aardig en belachelijk sexy. Ik kan me geen perfectere vrouw bedenken dan de dames hier

  5 sterren waardering

  Remco (31) 23 december 2017
 • Gert (57)
  Nooit mee naar huis 1 reactie

  Op deze site zitten alleen maar vrouwen die dit als werk zien en ze zijn Niet op zoek naar een relatie. Dat is enorm zonde want niet alleen ik, maar heel veel Andere mannen ook hebben zoveel te bieden aan vrouwen als deze. Dan hoeven ze dit werk niet meer te doen, maar ze vinden het leuk geven ze aan en gezellig. Maar dat vraag ik me soms wel af.

  2 sterren waardering

  Gert (57) 13 november 2017
 • Billy (48)
  Teaser 1 reactie

  Teaser is een woord wat gewoon perfect past bij deze site. De vrouwen die teasers zijn, zijn vrouwen die dingen doen voor een webcam waar mensen om vragen. Vaak zijn dit sexuele handelingen, maar het kunnen ook normale dingen zijn. Ik vind het bijvoorbeeld erg ontspannend werken wanneer ik een vrouw haar haren zie borstelen, dit vraag ik dan ook wel eens aan een teaser. Maar ik vind het absoluut een hele goede uitvinding en ik ben er heel erg blij mee. Ik hou van de teasers en ik heb een aantal favorieten waar ik vaak mee praat online.

  4 sterren waardering

  Billy (48) 8 november 2017
 • Berend (58)
  Jasmin 1 reactie

  Ik wou dat ik buurvrouwen had die eruit zien als de vrouwen van livejasmin, maar dat geluk heb ik helaas niet. Ik ken zelfs geen mensen bij mij in de buurt die ook maar in de buurt komen hiervan. Dat is een van de redenen dat ik toch zeker een paar keer per week te vinden ben op de website en de ene keer praat ik met dezelfde als de keer ervoor en de andere keer kies ik een andere vrouw. Maar iedere keer weer is het een groot succes.

  4 sterren waardering

  Berend (58) 4 november 2017
 • Marco (49)
  Iedere dag 1 reactie

  Ik ben zo weg van deze site, of eigenlijk van de vrouwen die erop te vinden zijn, dat ik er iedere dag wel een keer te vinden ben. Nu is dit op een gegeven moment best ernstig, dat weet ik, maar net als met porno heeft dit ook een verslavende werking vind ik. Wanneer ik een keer een dag oversla en niet met de vrouwen chat en webcam dan heb ik de hele tijd het gevoel dat ik iets mis. Ik vind het geweldig de ervaringen die ik hier heb, ik sluit elke dat bijna met een happy ending af.

  4 sterren waardering

  Marco (49) 29 oktober 2017
 • Jaap (52)
  Dream come true 1 reactie

  LiveJasmine is voor mij echt een droom die uitkomt. De vrouwen zijn lief en zacht en hebben geweldige curves als lichaam. Door het directe contact heb je eigenlijk helemaal niet door dat je betaald voor de diensten, maar voelt het gewoon als een vriendin waar je mee aan het flirten bent net als in het echt. Ze zijn allemaal heel gewillig en willen heel veel wel doen, daarnaast is het heerlijk om ook gewoon alleen met ze te praten over van alles en nog wat. Voor mij is het echt een uitkomst dit.

  5 sterren waardering

  Jaap (52) 22 oktober 2017
 • Mark (42)
  beetje duur 1 reactie

  Ik vind het wel een aardige site maar is wel erg duur. Bezoek zelf vaak een andere website , meiden zijn veel mooier, meer keus en zijn aardiger en gewilliger. Er staat vaak op de homepage een coupon code die extra korting geeft en daarnaast veel gratis credits.

  3 sterren waardering

  Mark (42) 20 oktober 2017
 • Rein (51)
  Jasmine 0 reacties

  De site kwam ooit een keer op een advertentie voorbij en de reden dat ik er op klikte was dat de naam mij aan die mooie exotische prinses Jasmine van aladin deed denken. Toen ik eenmaal op de site zat moet ik bekennen dat het niet was wat ik had verwacht maar dat ik ook zeker niet ben teleurgesteld. Het liet mijn stoutste dromen uitkomen. Dit bewijst maar weer hoe belangrijk een goede naam met associatie is denk ik dan

  5 sterren waardering

  Rein (51) 6 oktober 2017
 • Wim (55)
  Ondermaats 1 reactie

  Iedereen spreekt hier vol kof over deze site maar helaas denk ik er niet zo over. Ikvind het maar amateuristisch en goedkoop ogen, ik hou meer van een beetje classy. De vrouwen hier zijn ook niet mijn smaak helaas dus het is voor mij niet voor herhaling vatbaar.

  1 ster waardering

  Wim (55) 10 september 2017
 • Len (39)
  Veel keus 1 reactie

  Er wordt al aangegeven dat dit een van de grootste websites is op het gebied van sexcammen en dat is ook zeker niet overdreven. Er is ontzettend veel keus, zowel op leeftijd als op kleur als op figuur. Er is voor iedereen wel wat te vinden en als je af wilt wisselen kan dat natuurlijk ook. Ik vind het helemaal geweldig

  5 sterren waardering

  Len (39) 2 september 2017
 • Rick (30)
  Funest voor relaties 1 reactie

  Websites als deze zorgen voor ruzies binnen een relatie / huwelijk. Als een vrouw er achter komt dat een man op sites als deze zit komen daar altijd problemen van. Wanneer je single bent en hier op zit ( zoals ik ) heb je niet eens meer behoefte aan een relatie want je wordt hier zo gelukkig van dat je dat helemaal niet mist. Dat is natuurlijk als een enorm compliment bedoelt, ik vind het echt een geweldige website!

  5 sterren waardering

  Rick (30) 21 augustus 2017
 • Simon (53)
  Te jong 1 reactie

  Ik weet dat het een algemene regel is, dat wanneer je 18 jaar oud bent, je sites als deze mag doen.
  Maar ik vind echt dat je dat als eigenaar van een site niet zou moeten willen accepteren dat deze jonge meiden hier aan beginnen.
  Ik ben er van overtuigd dat ze daar later enorm spijt van zullen krijgen.
  Ik heb zelf ook een dochter van bijna 18 jaar oud, en mijn hart zou breken als ik zou merken dat ze dit soort praktijken zou doen

  2 sterren waardering

  Simon (53) 17 augustus 2017
 • Herman (56)
  Wauw 1 reactie

  Het enige woord dat bij deze website kan bedenken is simpelweg wauw! De vouwen, het online daten, alles bij elkaar is simpelweg een droom die werkelijkheid wordt. Het zijn allemaal zulke prachtige vrouwen hier die zich helemaal blootgeven met de hoop een man te vinden die hen blij kan maken. Wat zou ik er wat voor over hebben zeg, om die man te mogen zijn. Ik hoop echt met heel mijn hart dat ik die taak op een dag in mag gaan vullen bij een van de vrouwen van deze website.

  5 sterren waardering

  Herman (56) 6 augustus 2017
 • Ferry (56)
  Aziatische droom 1 reactie

  Ik weet zeker dat iedere man op de planeet wel een keer heeft gefantaseerd over een aziatische droom die alles doet wat je wilt. Nou, deze website laat die droom werkelijkheid worden! Je hoeft het maar te vragen en, wanneer het natuurlijk geen hele rare vraag is, doen ze het vaak graag voor je. De dames hier zijn zo zwoel en sexy en vooral zo ontzettend anders dan de nederlandse vrouwen die we gewend zijn. Het is heerlijk en ik zou willen dat alle vrouwen, ook in nederland, zo waren. Zo wulps en lief en gewillig. Maar daar worden ze natuurlijk ook voor betaald om dat te zijn, ik ben niet zo dom dat ik me dat niet besef.

  4 sterren waardering

  Ferry (56) 29 juli 2017
 • Bernard (29)
  Verrassend 1 reactie

  Wat ik heel erg bijzonder vond en ook zeer verrassend is dat er ondanks de naam jasmin ook mannen te vinden zijn. Het is dus niet alleen voor hetero mensen maar ook voor de mensen die op hetzelfde geslacht vallen (homo's) zoals ik. Dit is echt een enorme verademing, want ik vind het leuk om ket beide te experimenteren wanneer je op een homo site zit kun je nergens hetero vinden hier heb je beide! Super

  5 sterren waardering

  Bernard (29) 26 juli 2017
 • Lucas (60)
  Niet kinky genoeg 1 reactie

  Nooit verwacht dat een erotische site saai zou zijn, maar deze is het toch echt.
  Deze site is mij lang niet kinky genoeg, het zijn net een stel saaie huisvrouwen bij elkaar.
  Heel erg teleurstellend vind ik, het zou niet nodig moeten zijn dat je bij een erotische site niet opgewonden raakt.
  Deze site is helemaal niet sexy of wat dat tegenwoordig ook genoemd mag worden.
  Ik vind het maar niks.

  2 sterren waardering

  Lucas (60) 22 juli 2017

Plaats een review