Gaypartner
5,8

9 reviews

Gaypartner.be is een online social platform voor gays. De datingwebsite bied homo singles een unieke contact ervaring. In Belgie beschikt Gaypartner over de grootste database aan gays, hierdoor weet je bijna zeker dat er wel een leuk iemand voor jou bij zit. Veel homo mannen vinden het lastig om op straat op een man af te lopen, hierom biedt een datingwebsite uitkomst.

Cijfer en gebruikersgemak

Gaypartner.be is een datingsite vanuit Belgie waar je per bericht dient te betalen. Dit kan flink in de kosten lopen dus we raden je aan vrij snel prive gegevens te delen om zo elders verder te kunnen chatten. Daarnaast is er alleen een .be versie beschikbaar waardoor het leden aanbod een stuk lager ligt dan gay datingsites die wel de grens overgaan. Door bovenstaande feiten krijgt GayPartner een 5,8 van ons voorgeschoteld.

Prijzenlijst Gaypartner

 • 10 credits: € 10,00
 • 25 credits: € 22,50
 • 50 credits: € 42,50
 • 100 credits: € 80,00
 • 275 credits: € 200,00
Ontevreden over Gaypartner? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (9)

 • Randy (42)
  Gay christmas 0 reacties

  Met kerst is het toch lekker om toch nog contact te hebben met andere homo’s die het begrijpen om van die vervelende vragen te krijgen van familieleden die soms je situatie niet helemaal begrijpen.

  De mensen hier begrijpen dat en maken soms hetzelfde mee. Nog steeds blijf ik hoop houden dat ik hier iemand keer kennen voor volgend jaar kerst maar ik durf hier nog niet te veel hoop op te vestigen.

  Randy (42) 22 december 2019
 • Mr gay (36)
  Dankbaar of niet 0 reacties

  Ik weet dat ik misschien dankbaar zou moeten zijn dat er mensen zijn die zoveel moeite doen voor ons als gay mannen. Alleen ervaar ik dit totaal niet zo. Waarom is het nodig dat er een aparte website komt voor homoseksuele mannen, waarom mogen wij niet gewoon op een normale dating website, wij zijn toch ook normale mensen... zoals je ziet heerst er nogal wat onvrede over bij mij. Jammer dat er mensen zijn die denken dat dit nodig is.

  Mr gay (36) 19 november 2019
 • Marco (47)
  Betalen per bericht 0 reacties

  Wat ik hier heel vervelend vind is dat je per bericht moet betalen en aangezien je nogal wat berichten op een avond stuurt, kost dit je heel veel geld.
  Je bent hier bijna iedere dag dat je er op zit wel aan het betalen, omdat je credits dan weer op zijn en je kunt niets beginnen als je dit niet hebt, dus dan ben je genoodzaakt om dit weer aan te vullen.
  Ik vind dit een groot nadeel, omdat het je iedere keer toch wel weer wat tijd kost en ten eerste heb je daar natuurlijk helemaal niet elke keer zin in en bovendien is het ook onhandig want het gaat van je tijd met andere mannen af.

  Daarentegen vind ik al het andere op deze site wel heel mooi, van de profielen en de opbouw hiervan tot aan het aantal leden en de mannen die erop zitten.
  Daar heb ik allemaal niets op aan te merken, dus het is zeker niet alleen maar negatief.

  Marco (47) 18 juli 2019
 • Quinten (40)
  Geen fan van credits 1 reactie

  Deze website maakt gebruik van credits, deze kun je kopen per pakket van tien stuks of meer en ze hebben dus geen standaard pakket voor een bepaalde periode. Zelf ben ik helemaal geen van van dit credit systeem en ik vind het heel erg jammer dat zij de andere manier (een vast bedrag) niet gebruiken.

  Maar los daar van vind ik het wel een mooie website, de profielen zijn erg makkelijk en ook duidelijk. De mannen die er op zitten zijn van alle leeftijden, wat ik altijd erg goed en belangrijk vind en er zitten ook veel mensen op en dat is uiteindelijk toch het belangrijkste wat het om gaat.

  Quinten (40) 18 mei 2019
 • Hidde (32)
  Vertrouwen 1 reactie

  Ik heb de titel ‘vertrouwen’ genoemd en dat is om twee redenen. Reden 1 is dat ik echt vertrouwen heb in de website omdat bijna al het daten in deze tijd nog via internet en sociaal media gaat. Maar reden 2 is dat ik het ook wel erg fijn vind dat deze website speciaal voor mannen is die homo zijn en deze site straalt dan toch een soort verbondenheid met elkaar en ook vertrouwen uit. Heel erg fijn dat deze website bestaat!

  Hidde (32) 3 mei 2019
 • Huub (40)
  Geen partner 1 reactie

  De website heet dan wel gay partner maar ze hadden het naar mijn mening net zo goed geen partner kunnen noemen, want de kans dat je hier iemand zult vinden die ooit jou partner wordt of iets wat hier op lijkt zie ik niet zitten. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of er mensen zijn die een positieve ervaring hebben met deze website en aan hen dan ook mijn vraag om die te delen, misschien word ik dan iets minder sceptisch.
  Tot die tijd blijf ik helaas slecht te spreken over gay partner, maar wie weet komt hier ooit nog verandering in. Ik vrees helaas van niet.

  Huub (40) 13 april 2019
 • Michiel (52)
  beoordeling 1 reactie

  Gaypartner is naar mijn mening best een goede site, het heeft alleen af en toe wat onduidelijkheden. Zo wordt er in de beginpagina gevraagd of je op zoek bent naar jongere mannen of naar oudere mannen. Nu snap ik dat ik onder de categorie oudere mannen val (wat ik best confronterend vindt hahahahaha), maar wanneer je bijvoorbeeld midden tot halverwege de 40 jaar bent. Hoor je dan bij de jonge mannen of bij de oude, dat is voor mij niet duidelijk. Verder wordt hier gebruik gemaakt van een systeem waar je voor credits betaalt en dat heeft niet mijn voorkeur. Ik heb de ervaring dat deze om de haverklap op zijn en dat je dan weer nieuwe moet kopen voor een behoorlijk bedrag, daarbij moet je dus iedere keer weer naar een betaalpagina en deze tijd gaat van jouw chat tijd af.

  Michiel (52) 31 maart 2019
 • Marc (37)
  Credits snel op 1 reactie

  Ik ben niet goed te spreken over deze website, omdat je hier niet voor een periode betaald maar wel voor credits.
  Mijn ervaring is dat deze credits zo snel op zijn, dat wanneer je steeds tien credits koopt dat je dit een aantal keer per avond kunt/moet doen als je een beetje fanatiek aan het chatten bent.
  Dan kun je wel een groter pakket in 1 keer kopen, maar ik zou toch liever hebben dat je gewoon kunt betalen voor bijvoorbeeld een maand en dat je er dan gewoon in die tijd geen extra geld meer aan kwijt bent.

  Marc (37) 9 maart 2019
 • Leroy (42)
  Plus en minpunten 2 reacties

  Ik vind het hele punt van Gaypartner helemaal super en het viel mij ook ontzettend mee dat er zo veel mensen op deze site zitten. Hier was ik aangenaam verrast over.
  Het is toch anders op een website als deze als wanneer je als gay persoon op een website voor iedereen zit, ik vind dit persoonlijk veel beter.
  Helaas werken ze hier wel met credits en dat vind ik zelf niet zo erg fijn, ik heb liever een vast bedrag per maand en dat je er dan een maand lang niet aan hoeft te denken. Nu is het voor mij iets te veel werk om dat telkens maar weer op te moeten waarderen.
  Daarom toch een klein minpuntje. Verder ben ik erg positief.

  Leroy (42) 23 februari 2019