Gaypartner
5,8

Gaypartner.be is een online social platform voor gays. De datingwebsite bied homo singles een unieke contact ervaring. In Belgie beschikt Gaypartner over de grootste database aan gays, hierdoor weet je bijna zeker dat er wel een leuk iemand voor jou bij zit. Veel homo mannen vinden het lastig om op straat op een man af te lopen, hierom biedt een datingwebsite uitkomst.

Cijfer en gebruikersgemak

Gaypartner.be is een datingsite vanuit Belgie waar je per bericht dient te betalen. Dit kan flink in de kosten lopen dus we raden je aan vrij snel prive gegevens te delen om zo elders verder te kunnen chatten. Daarnaast is er alleen een .be versie beschikbaar waardoor het leden aanbod een stuk lager ligt dan gay datingsites die wel de grens overgaan. Door bovenstaande feiten krijgt GayPartner een 5,8 van ons voorgeschoteld.

Prijzenlijst Gaypartner

 • 10 credits: € 10,00
 • 25 credits: € 22,50
 • 50 credits: € 42,50
 • 100 credits: € 80,00
 • 275 credits: € 200,00

Bezoek Gaypartner

https://gaypartner.be

Ontevreden over Gaypartner?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 70 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Marc (37)
  Credits snel op 0 reacties

  Ik ben niet goed te spreken over deze website, omdat je hier niet voor een periode betaald maar wel voor credits.
  Mijn ervaring is dat deze credits zo snel op zijn, dat wanneer je steeds tien credits koopt dat je dit een aantal keer per avond kunt/moet doen als je een beetje fanatiek aan het chatten bent.
  Dan kun je wel een groter pakket in 1 keer kopen, maar ik zou toch liever hebben dat je gewoon kunt betalen voor bijvoorbeeld een maand en dat je er dan gewoon in die tijd geen extra geld meer aan kwijt bent.

  Marc (37) 9 maart 2019
 • Leroy (42)
  Plus en minpunten 2 reacties

  Ik vind het hele punt van Gaypartner helemaal super en het viel mij ook ontzettend mee dat er zo veel mensen op deze site zitten. Hier was ik aangenaam verrast over.
  Het is toch anders op een website als deze als wanneer je als gay persoon op een website voor iedereen zit, ik vind dit persoonlijk veel beter.
  Helaas werken ze hier wel met credits en dat vind ik zelf niet zo erg fijn, ik heb liever een vast bedrag per maand en dat je er dan een maand lang niet aan hoeft te denken. Nu is het voor mij iets te veel werk om dat telkens maar weer op te moeten waarderen.
  Daarom toch een klein minpuntje. Verder ben ik erg positief.

  Leroy (42) 23 februari 2019

Plaats een review