• Quinten (40)
  Geen fan van credits 1 reactie

  Deze website maakt gebruik van credits, deze kun je kopen per pakket van tien stuks of meer en ze hebben dus geen standaard pakket voor een bepaalde periode. Zelf ben ik helemaal geen van van dit credit systeem en ik vind het heel erg jammer dat zij de andere manier (een vast bedrag) niet gebruiken.

  Maar los daar van vind ik het wel een mooie website, de profielen zijn erg makkelijk en ook duidelijk. De mannen die er op zitten zijn van alle leeftijden, wat ik altijd erg goed en belangrijk vind en er zitten ook veel mensen op en dat is uiteindelijk toch het belangrijkste wat het om gaat.

  Bezoek Gaypartner

  Quinten (40) 18 mei 2019
  • (47)

   Je kunt wel een pakket van 10 stuks kopen, maar dat zou ik zeker niet aanraden want dan moet je binnen vijf minuten weer een nieuw pakket kopen omdat ze alweer op zijn. En bovendien kun je ze ook beter groot inkopen, want dan heb je nog best wat korting op deze site en dat scheelt toch weer. Die credits heb je toch wel nodig, dus of je die nou in één keer met korting koopt of in een aantal keer en dat je veel meer geld kwijt bent, dat maakt dan ook niet zo veel uit en in dat geval weet ik het wel.

   Marco (47) 18 juli 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Gaypartner