• Leroy (42)
  Plus en minpunten 2 reacties

  Ik vind het hele punt van Gaypartner helemaal super en het viel mij ook ontzettend mee dat er zo veel mensen op deze site zitten. Hier was ik aangenaam verrast over.
  Het is toch anders op een website als deze als wanneer je als gay persoon op een website voor iedereen zit, ik vind dit persoonlijk veel beter.
  Helaas werken ze hier wel met credits en dat vind ik zelf niet zo erg fijn, ik heb liever een vast bedrag per maand en dat je er dan een maand lang niet aan hoeft te denken. Nu is het voor mij iets te veel werk om dat telkens maar weer op te moeten waarderen.
  Daarom toch een klein minpuntje. Verder ben ik erg positief.

  Bezoek Gaypartner

  Leroy (42) 23 februari 2019
  • (39)

   Ik snap bepaalde redenen waarom mensen hier een voorstander van zijn hoor, dat snap ik echt.
   Maar zelf ben ik niet echt fan van websites als deze, omdat ik vind dat iedereen welkom zou moeten zijn waar dan ook en dan zouden websites als deze speciaal voor gay mannen helemaal niet nodig hoeven zijn.

   Mick (39) 23 februari 2019
  • (37)

   Gelukkig ben ik niet de enige die het credits gebruik waardeloos vind en jij geeft nog aan dat er ook pluspunten aan deze website zijn en dat zal ook best.
   Maar voor mij overschemerd dat minpunt dit zo sterk dat het andere eigenlijk een beetje in het niet valt, waardoor mijn mening toch negatief uitvalt hier helaas.

   Marc (37) 9 maart 2019


Meer informatie en reviews over Gaypartner