EliteDating
6,0

26 reviews

EliteDating is, zoals ze zelf zeggen, een serieuze datingsite die uitsluitend bedoeld is voor serieuze singles. Bij EliteDating draait het om kwaliteit in plaats van kwantiteit. In plaats van eindeloos door profielen te moeten bladeren stelt Elitedating voor om middels wetenschappelijke matchmaking dagelijks drie tot zeven passende singles voor te stellen aan jouw profiel. Het enige wat je hoeft te doen is je bezig houden met het beter leren kennen van je voorgeschotelde matches.

Meer dan 90% van de leden zijn 30+ en meer dan 70% heeft een universitaire opleiding afgerond. Door deze feiten benadrukt EliteDating dat de leden serieus op zoek zijn naar een gelukkige relatie.

Cijfer en gebruikersgemak

EliteDating krijgt van ons een cijfer 6.0, omdat het enkel een datingsite voor hoogopgeleiden is. Veel leden zullen hier op afhaken nog voordat ze een account aanmaken. Ook wordt nergens aangegeven hoeveel een lidmaatschap kost.

Prijzenlijst EliteDating

Onbekend

Ontevreden over EliteDating? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (26)

 • elisabeth (58)
  onmogelijk inloggen 0 reacties

  heb betaald en ingeschreven maar kan sinds weken niet inloggen. Klantendienst, hulpdesk of wat dan ook onmogelijk te bereiken. Weet iemand hoe dit moet ?
  Wat mij betreft een rip off tot dus zover;

  elisabeth (58) 29 december 2021
 • Esteetje (66)
  Oplichting 0 reacties

  De profielen blijven bestaan, dus je krijgt matches geleverd die automatisch door hun algoritme worden gegeneerd, maar dit zijn GOSTS, diegenen zijn geen lid meer, dus zien jouw berichten én krijg je dus géén antwoord!!
  Een rip off, een dating site die misbruik maakt van kwetsbare gevoelens van mensen!
  Zeer kwalijk

  Esteetje (66) 21 mei 2021
 • Singeltje (32)
  EliteDating is oplichterij 0 reacties

  Elitedating zou beter illegaal verklaard worden.

  Eigenlijk wanneer een klant zich inschrijft en betaalt, dan is het zoals een soort contract. Dit betekent dat EliteDating verplicht is om een eerlijke dienst te leveren. Maar er ONTBREEKT alle vormen van een eerlijk dienst bij EliteDating.

  1) Veel te veel fake profiles. Zou kunnen dat het zelfs door de managers van EliteDating gebeurt om echte klanten wijs te maken en verleiden tot een overschrijving.

  2) De zoekcriteria werk TOTAAL niet naar behoren. Dus een andere contractbreuk.

  3) Klantendienst is van NUL-kwaliteit.

  Het is jammer dat sommige mensen zo misbruik maken van het feit dat singles op zoek gaan naar een partner.

  Singeltje (32) 2 januari 2021
 • S (30)
  OPLICHTING 0 reacties

  Dit is de slechtste datingsite allertijden.
  Je betaalt belachelijk veel voor een half jaar minstens.

  Als je niet betaalt, zie je geen foto en kan je geen berichten sturen of beantwoorden.
  Je krijgt zo'n 10 partnervoorstellen per dag, meer mensen kun je niet zien. Daar zitten regelmatig voorstellen tussen van mensen die echt niet binnen mijn zoekopdracht vallen, zoals mensen aan de andere kant van het land of mensen met een geloof waar ik geen relatie mee zou willen.

  MAAR DAT IS NIET HET ERGSTE: Slechts 5% van alle profielen heeft een betaald profiel. Dat wil zeggen dat ze je berichten niet kunnen lezen of beantwoorden en dat ze je foto niet zien.

  Om dit te bewijzen ben ik iedereen gaan aanschrijven. Bijna allemaal profiel niet ingevuld en ik denk 1% reactie (en even voor de duidelijkheid, ik krijg niet 1% reactie omdat ik lelijk ben ofzo, ik zie er goed uit, maar ze reageren niet omdat het niet-betaalde leden zijn. Anders schrijf je wel even terug "geen interesse", als je zo serieus wilt daten dat je er zoveel geld voor uitgeeft)

  Dit heb ik EliteDating laten weten. Zij zeggen dat ze misschien niet reageren omdat ze al met iemand aan het daten zijn, of even geen tijd hebben. Heel zwak antwoord. Ze weten dondersgoed dat dit OPLICHTING is.
  Ze wilden niet de overige 3 maanden terugbetalen en ze konden me ook niet matchen aan alleen mensen met een betaald profiel. Zwaaaare oplichting, NIET doen.

  S (30) 2 juli 2020
 • Sjaak (61)
  Waardeloze support 0 reacties

  Leuke site met leuke profielen. Maar de support is waardeloos. Begon al met aanmelden waar ze alleen Gmail etc ondersteunen, moest mijn hele profiel opnieuw aanmaken. Daarna weer een probleem met een verwijderd leuk profiel, dan krijg je alleen maar standaard antwoorden en wordt je het bos in gestuurd. Met een boog om deze site heenlopen !!!!!!!!!!

  Sjaak (61) 25 mei 2020
 • Chantal (51)
  Plaatsnamen waar ik nog nooit van gehoord heb 0 reacties

  Niemand in de buurt van Rotterdam?! Weinig aanbod van matches. Meesten zijn Belgen. Veel geen foto. Veel te duur. Raad iedereen af om lid te worden.

  Chantal (51) 13 april 2020
 • Arnold (42)
  Elitedating kwaliteit 0 reacties

  Elitedating is een website van hoge kwaliteit die dit ook van de leden verwacht die er op zitten.
  En dan bedoel ik niet alleen de diploma die ze op zak hebben, maar ook hun manieren en hoe ze dus met elkaar omgaan.
  Zelf vind ik het erg prettig als ik met enig respect wordt behandeld en wordt aangesproken op die manier, hier hoef je daar niet echt bang voor te zijn dat dit niet gebeurt omdat iedereen hier keurige manieren heeft.
  Op andere websites is dit lang niet altijd het geval en dat geeft niet als je daar van houdt, maar mij spreekt dat totaal niet aan.
  Daarom was dit, Elitedating, voor mij echt een perfecte uitkomst en ik voel mij hier dan ook heel erg goed op mijn plek.

  Arnold (42) 17 juli 2019
 • Lincoln (42)
  Elitedating bespaart je moeite 1 reactie

  Elitedating maakt gebruik van een matchmaking programma, dit bespaart ons een hele hoop moeite, er wordt al een hele grote groep uit gefilterd waardoor we veel gerichter verder kunnen gaan zoeken.
  Wanneer mensen zeggen dat een site als elitedating hypocriet oid is dan vind ik dat altijd jammer en daarbij kies je er uiteindelijk toch zelf voor of je hier een account aan wilt maken of niet, dus als het je niet bevalt dan moet je gewoon geen profiel aanmaken op deze site en op zoek gaan naar een site die wel bij je past.
  Ik ben er wel heel erg blij mee dat je iemand kunt ontmoeten die een hogere opleiding heeft, dat heeft nu eenmaal mijn voorkeur.
  Dat kunnen sommige mensen storend vinden, maar dat is nu eenmaal wie ik ben en waar ik op val. Take it of leave it.

  Lincoln (42) 21 oktober 2018
 • Esmee (46)
  Hypocriet 1 reactie

  Ik vind elitedating en dat je hier alleen op mag wanneer je een hogere en liefst zelfs universitaire opleiding hebt genoten ontzettend hypocriet. Wat jammer dat mensen schijnbaar die bevestiging nodig hebbend dat ze slim genoeg zijn om ergens bij te horen. Ik kwam hier pas achter nadat ik mij hier HD aangemeld, anders had ik hier helemaal nooit voor gekozen, want ik ben heel erg tegen deze rangverdeling.

  Esmee (46) 5 augustus 2018
 • Bianca (59)
  Goede hulp 1 reactie

  Veel mensen zijn behoorlijk negatief over de wetenschappelijke match making van elite dating maar ik vind het een hele goede hulp.
  Zelf lukt het mij ook niet om een goede man te vinden want anders zou ik nu geen single zijn en op deze website zitten dus voor mij is deze manier een welkome hulp.wie niet waagt wie niet wint zeggen ze toch vaak en je kunt het altijd proberen. De mannen die er bij mij uitkwamen zijn ook nog eens hartstikke leuk stuk voor stuk dus wie weet. Ik zou tegen de negatievelingen willen zeggen dat ze het eerst moeten ervaren voordat ze gaan oordelen.

  Bianca (59) 24 juni 2018
 • Aaron (45)
  Elite zoekt mensen voor je uit 1 reactie

  Wat op elitedating heel handig lijkt, is dat zij een selectie van potentiële matchen voor je uitzoeken door middel van matchmaking. Maar deze vrouwen die voor mij uitgezocht waren, passen op papier misschien wel heel erg goed bij mij maar er was totaal geen chemistrie van beide kanten dus dat klopt lang niet altijd dat matchmaking. Veel liever zoek ik dus mijn eigen toekomstige partner uit en hoeft dit voor mij niet gedaan te worden. Zelf weet je vaak toch het beste waar je van houdt en waar je naar op zoek bent. Het was dus helaas geen succes voor mij dit keer.

  Aaron (45) 11 mei 2018
 • Erik (53)
  Elite good 1 reactie

  Elite dating is een hele goede site vind ik, die rekening houdt met de verschillende wensen van de mensen.
  Ik vind het een slimme zet om deze site op te richten en voor mij is dit echt een uitkomst en ik heb bij veel anderen gemerkt dat zij dit ook heel gied vinden.
  Hier wordt het uitzoeken van de juiste mensen al voor je gedaan, op andere sites moet je dit zelf allemaal doen.
  Het scheelt een hele hoop werk vind ik en dat is goed.

  Erik (53) 4 maart 2018
 • Simon (48)
  Overgewaardeerd 2 reacties

  Dit is echt zo’n website die zwaar overgewaardeerd wordt.
  Ze doen alsof het de crème de la crème van de dating websites is, maar in werkelijkheid vraag ik je af of het zelfs wel in de middenmoot mee zou kunnen draaien wanneer je naar de kwaliteit ervan kijkt.
  Mooie praatjes houden kunnen ze hier in ieder geval wel en ik heb ook gezien dat er veel mensen zijn die hier in zijn getrapt.
  Ik moet bekennen dat ik hier zelf ook schuldig aan ben geweest, maar nu ik heb gezien hoe de dite werkt, vind ik het het geld niet waard.

  Simon (48) 19 februari 2018
 • Freek (48)
  Selectie maakt groep kleiner 1 reactie

  Doordat er geselecteerd wordt op een bepaald type mensen, zorg je wel dat de groep kleiner is dan wanneer iedereen hier bij kan.
  Nu hoeft dit niet perse slecht te zijn, maar het kan net zijn dat de kapster of de masseuse uit een paar dorpen verderop voor jou gemaakt is.
  Deze mensen zou je hier echter niet ontmoeten.

  Freek (48) 28 januari 2018
 • Gerard (55)
  Hoog iq 1 reactie

  Ik ben eerlijk genoeg om te erkennen dat ik niet zou kunnen leven met net zo'n koppig en vastberaden persoon als dat ik zelf ben. Mensen met een hoog IQ kunnen vaak niet goed met elkaar overweg, omdat ze er aan gewend zijn dat ze gelijk hebben. Wanneer je een meningsverschil hebt met iemand met een even hoog iq als jijzelf, loopt dit altijd in knallende ruzie af want wij hebben niet graag ongelijk en geven dit nog minder graag toe. Daarom denk ik dat het ook niet handig is om op zoek te gaan naar een even intelligente partner

  Gerard (55) 6 januari 2018
 • Freek (43)
  Elite 1 reactie

  In het begin leek deze website me helemaal geweldig, dat er een site is die zich heeft gedifferentieerd in zowel de leeftijd als het opleidingsniveau. Dit was mijn vooroordeel toen ik hier kwam en ik had dus ook hele hoge verwachtingen van deze website. Toen ik me aanmeldde en met verscheidene mensen heb gechat, merkte ik dat dit toch minder goed uitpakte dan ik had gehoopt. De mensen die een hogere opleiding hebben, hebben vaak ook een hele andere attitude en dit staat mij een beetje tegen. Ik vind het heel charmant als een vrouw weet waar ze het over heeft op intellectueel niveau, maar ik vind het niet charmant als een vrouw zich heel arrogant gaat gedragen of zelfs denigrerend naar mensen die dit cognitieve niveau niet hebben. Vandaar dat het me toch een beetje tegen viel hier, niet perse de site, maar wel de mensen die erop zitten.

  Freek (43) 17 december 2017
 • Hielke (46)
  serieus op zoek 1 reactie

  Wat je hier veel ziet, dat komt misschien ook door de leeftijd of het niveau van opleiding, is dat heel veel mensen hier toch wel echt serieus op zoek zijn naar een relatie. Dit vind ik zelf heel prettig, je hebt ook van die mensen die het allemaal niet serieus nemen of die op zoek zijn naar een korte affaire, maar daar is een site als deze volgens mij niet echt voor bedoelt. Dat je dat hier eigenlijk praktisch helemaal niet tegenkomt, vind ik dan ook een groot voordeel. Het zijn fijne mensen hier en ook zoals ik net zei, mensen die echt serieus op zoek zijn.

  Hielke (46) 27 oktober 2017
 • Harwin (57)
  Kwaliteit en kwantiteit 1 reactie

  Hier wordt aangegeven dat er onderscheid wordt gemaakt in kwaliteit en kwantiteit en dat er hier voor kwaliteit wordt gegaan.
  Een nadeel is dan wel dat er veel minder kwantiteit is.
  Er is hier helemaal niet veel aanbod, zowel voor de vrouwen als voor de mannen.
  Wanneer je een lijn trekt wanneer mensen wel of niet aangemeld mogen worden, dan is die groep mensen dus ook ineens een stuk kleiner.

  Harwin (57) 19 augustus 2017
 • Tony (59)
  Klasseverschil 1 reactie

  Ik vind het niet eerlijk dat er verschil wordt gemaakt in de verschillende klasses die er zijn in Nederland. Plus, wie bepaalt er wanneer je genoeg 'klasse' hebt om lid te worden van elitedating? Ik vind soms een vrouw die bijvoorbeeld kapster is veel meer allure hebben dan een vrouw die hoofd van één of andere franchise is en zich niet normaal kan gedragen omdat ze altijd gewend is dat iedereen ja en amen knikt op alles wat zij zegt. Dus het is maar net waar je zelf op zit te wachten en van houdt. Ik ben dan ook zeker geen fan van dit concept.

  Tony (59) 3 augustus 2017
 • William (60)
  Elite is een groot woord 1 reactie

  Ik vind het raar om van jezelf te zeggen dat je elite bent en wanneer ben je dit eigenlijk? Waar ligt de grens dan? Ik durf dat niet te zeggen hoor. Daarentegen heb ik wel mijn stoute schoenen aangetrokken en me hier toch aangemeld. Ik merk inderdaad ook bij de vrouwen dat die aardig classy zijn of hoe je dit ook mag noemen

  William (60) 10 juni 2017