EliteDating
6,0

EliteDating is, zoals ze zelf zeggen, een serieuze datingsite die uitsluitend bedoeld is voor serieuze singles. Bij EliteDating draait het om kwaliteit in plaats van kwantiteit. In plaats van eindeloos door profielen te moeten bladeren stelt Elitedating voor om middels wetenschappelijke matchmaking dagelijks drie tot zeven passende singles voor te stellen aan jouw profiel. Het enige wat je hoeft te doen is je bezig houden met het beter leren kennen van je voorgeschotelde matches.

Meer dan 90% van de leden zijn 30+ en meer dan 70% heeft een universitaire opleiding afgerond. Door deze feiten benadrukt EliteDating dat de leden serieus op zoek zijn naar een gelukkige relatie.

Cijfer en gebruikersgemak

EliteDating krijgt van ons een cijfer 6.0, omdat het enkel een datingsite voor hoogopgeleiden is. Veel leden zullen hier op afhaken nog voordat ze een account aanmaken. Ook wordt nergens aangegeven hoeveel een lidmaatschap kost.

Prijzenlijst EliteDating

Onbekend

Review gemiddelde2.5 sterren waardering 19 reviews

Bezoek EliteDating

https://www.elitedating.nl

Ontevreden over EliteDating?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 188 keer bezocht.

Reviews ( 19 )

 • Lincoln (42)
  Elitedating bespaart je moeite 0 reacties

  Elitedating maakt gebruik van een matchmaking programma, dit bespaart ons een hele hoop moeite, er wordt al een hele grote groep uit gefilterd waardoor we veel gerichter verder kunnen gaan zoeken.
  Wanneer mensen zeggen dat een site als elitedating hypocriet oid is dan vind ik dat altijd jammer en daarbij kies je er uiteindelijk toch zelf voor of je hier een account aan wilt maken of niet, dus als het je niet bevalt dan moet je gewoon geen profiel aanmaken op deze site en op zoek gaan naar een site die wel bij je past.
  Ik ben er wel heel erg blij mee dat je iemand kunt ontmoeten die een hogere opleiding heeft, dat heeft nu eenmaal mijn voorkeur.
  Dat kunnen sommige mensen storend vinden, maar dat is nu eenmaal wie ik ben en waar ik op val. Take it of leave it.

  3 sterren waardering

  Lincoln (42) 21 oktober 2018
 • Esmee (46)
  Hypocriet 1 reactie

  Ik vind elitedating en dat je hier alleen op mag wanneer je een hogere en liefst zelfs universitaire opleiding hebt genoten ontzettend hypocriet. Wat jammer dat mensen schijnbaar die bevestiging nodig hebbend dat ze slim genoeg zijn om ergens bij te horen. Ik kwam hier pas achter nadat ik mij hier HD aangemeld, anders had ik hier helemaal nooit voor gekozen, want ik ben heel erg tegen deze rangverdeling.

  1 ster waardering

  Esmee (46) 5 augustus 2018
 • Bianca (59)
  Goede hulp 1 reactie

  Veel mensen zijn behoorlijk negatief over de wetenschappelijke match making van elite dating maar ik vind het een hele goede hulp.
  Zelf lukt het mij ook niet om een goede man te vinden want anders zou ik nu geen single zijn en op deze website zitten dus voor mij is deze manier een welkome hulp.wie niet waagt wie niet wint zeggen ze toch vaak en je kunt het altijd proberen. De mannen die er bij mij uitkwamen zijn ook nog eens hartstikke leuk stuk voor stuk dus wie weet. Ik zou tegen de negatievelingen willen zeggen dat ze het eerst moeten ervaren voordat ze gaan oordelen.

  3 sterren waardering

  Bianca (59) 24 juni 2018
 • Aaron (45)
  Elite zoekt mensen voor je uit 1 reactie

  Wat op elitedating heel handig lijkt, is dat zij een selectie van potentiële matchen voor je uitzoeken door middel van matchmaking. Maar deze vrouwen die voor mij uitgezocht waren, passen op papier misschien wel heel erg goed bij mij maar er was totaal geen chemistrie van beide kanten dus dat klopt lang niet altijd dat matchmaking. Veel liever zoek ik dus mijn eigen toekomstige partner uit en hoeft dit voor mij niet gedaan te worden. Zelf weet je vaak toch het beste waar je van houdt en waar je naar op zoek bent. Het was dus helaas geen succes voor mij dit keer.

  2 sterren waardering

  Aaron (45) 11 mei 2018
 • Erik (53)
  Elite good 1 reactie

  Elite dating is een hele goede site vind ik, die rekening houdt met de verschillende wensen van de mensen.
  Ik vind het een slimme zet om deze site op te richten en voor mij is dit echt een uitkomst en ik heb bij veel anderen gemerkt dat zij dit ook heel gied vinden.
  Hier wordt het uitzoeken van de juiste mensen al voor je gedaan, op andere sites moet je dit zelf allemaal doen.
  Het scheelt een hele hoop werk vind ik en dat is goed.

  3 sterren waardering

  Erik (53) 4 maart 2018
 • Simon (48)
  Overgewaardeerd 2 reacties

  Dit is echt zo’n website die zwaar overgewaardeerd wordt.
  Ze doen alsof het de crème de la crème van de dating websites is, maar in werkelijkheid vraag ik je af of het zelfs wel in de middenmoot mee zou kunnen draaien wanneer je naar de kwaliteit ervan kijkt.
  Mooie praatjes houden kunnen ze hier in ieder geval wel en ik heb ook gezien dat er veel mensen zijn die hier in zijn getrapt.
  Ik moet bekennen dat ik hier zelf ook schuldig aan ben geweest, maar nu ik heb gezien hoe de dite werkt, vind ik het het geld niet waard.

  1 ster waardering

  Simon (48) 19 februari 2018
 • Freek (48)
  Selectie maakt groep kleiner 1 reactie

  Doordat er geselecteerd wordt op een bepaald type mensen, zorg je wel dat de groep kleiner is dan wanneer iedereen hier bij kan.
  Nu hoeft dit niet perse slecht te zijn, maar het kan net zijn dat de kapster of de masseuse uit een paar dorpen verderop voor jou gemaakt is.
  Deze mensen zou je hier echter niet ontmoeten.

  2 sterren waardering

  Freek (48) 28 januari 2018
 • Gerard (55)
  Hoog iq 1 reactie

  Ik ben eerlijk genoeg om te erkennen dat ik niet zou kunnen leven met net zo'n koppig en vastberaden persoon als dat ik zelf ben. Mensen met een hoog IQ kunnen vaak niet goed met elkaar overweg, omdat ze er aan gewend zijn dat ze gelijk hebben. Wanneer je een meningsverschil hebt met iemand met een even hoog iq als jijzelf, loopt dit altijd in knallende ruzie af want wij hebben niet graag ongelijk en geven dit nog minder graag toe. Daarom denk ik dat het ook niet handig is om op zoek te gaan naar een even intelligente partner

  3 sterren waardering

  Gerard (55) 6 januari 2018
 • Freek (43)
  Elite 1 reactie

  In het begin leek deze website me helemaal geweldig, dat er een site is die zich heeft gedifferentieerd in zowel de leeftijd als het opleidingsniveau. Dit was mijn vooroordeel toen ik hier kwam en ik had dus ook hele hoge verwachtingen van deze website. Toen ik me aanmeldde en met verscheidene mensen heb gechat, merkte ik dat dit toch minder goed uitpakte dan ik had gehoopt. De mensen die een hogere opleiding hebben, hebben vaak ook een hele andere attitude en dit staat mij een beetje tegen. Ik vind het heel charmant als een vrouw weet waar ze het over heeft op intellectueel niveau, maar ik vind het niet charmant als een vrouw zich heel arrogant gaat gedragen of zelfs denigrerend naar mensen die dit cognitieve niveau niet hebben. Vandaar dat het me toch een beetje tegen viel hier, niet perse de site, maar wel de mensen die erop zitten.

  2 sterren waardering

  Freek (43) 17 december 2017
 • Hielke (46)
  serieus op zoek 1 reactie

  Wat je hier veel ziet, dat komt misschien ook door de leeftijd of het niveau van opleiding, is dat heel veel mensen hier toch wel echt serieus op zoek zijn naar een relatie. Dit vind ik zelf heel prettig, je hebt ook van die mensen die het allemaal niet serieus nemen of die op zoek zijn naar een korte affaire, maar daar is een site als deze volgens mij niet echt voor bedoelt. Dat je dat hier eigenlijk praktisch helemaal niet tegenkomt, vind ik dan ook een groot voordeel. Het zijn fijne mensen hier en ook zoals ik net zei, mensen die echt serieus op zoek zijn.

  5 sterren waardering

  Hielke (46) 27 oktober 2017
 • Harwin (57)
  Kwaliteit en kwantiteit 1 reactie

  Hier wordt aangegeven dat er onderscheid wordt gemaakt in kwaliteit en kwantiteit en dat er hier voor kwaliteit wordt gegaan.
  Een nadeel is dan wel dat er veel minder kwantiteit is.
  Er is hier helemaal niet veel aanbod, zowel voor de vrouwen als voor de mannen.
  Wanneer je een lijn trekt wanneer mensen wel of niet aangemeld mogen worden, dan is die groep mensen dus ook ineens een stuk kleiner.

  2 sterren waardering

  Harwin (57) 19 augustus 2017
 • Tony (59)
  Klasseverschil 1 reactie

  Ik vind het niet eerlijk dat er verschil wordt gemaakt in de verschillende klasses die er zijn in Nederland. Plus, wie bepaalt er wanneer je genoeg 'klasse' hebt om lid te worden van elitedating? Ik vind soms een vrouw die bijvoorbeeld kapster is veel meer allure hebben dan een vrouw die hoofd van één of andere franchise is en zich niet normaal kan gedragen omdat ze altijd gewend is dat iedereen ja en amen knikt op alles wat zij zegt. Dus het is maar net waar je zelf op zit te wachten en van houdt. Ik ben dan ook zeker geen fan van dit concept.

  1 ster waardering

  Tony (59) 3 augustus 2017
 • William (60)
  Elite is een groot woord 1 reactie

  Ik vind het raar om van jezelf te zeggen dat je elite bent en wanneer ben je dit eigenlijk? Waar ligt de grens dan? Ik durf dat niet te zeggen hoor. Daarentegen heb ik wel mijn stoute schoenen aangetrokken en me hier toch aangemeld. Ik merk inderdaad ook bij de vrouwen dat die aardig classy zijn of hoe je dit ook mag noemen

  3 sterren waardering

  William (60) 10 juni 2017
 • Mark (56)
  Wat een heibel om niks 1 reactie

  Wat een ophef om zoiets kleins lees ik hier allemaal. Als iemand het niet fijn vindt om ingedeeld te worden op klasse niveau dan zoekt diegene toch wat anders? En als je dit wel prettig vindt dan zit je hier dus goed. Ik kan jet zelf heel erg waarderen, want je merkt het ook gelijk aan het gespreksniveau van de andere persoon!

  4 sterren waardering

  Mark (56) 9 juni 2017
 • Yvon (57)
  Keurige site 1 reactie

  Eindelijk een keer een website betreft dating waar het niet draait om de grootte van de buste of hoe weinig kleren je aan hebt op je profielfoto, maar gewoon een nette site waar mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten en elkaar verder kunnen leren kennen. Tot nog toe heb ik al een aantal heren gesproken die wel degelijk de moeite waard zijn om het contact verder mee uit te breiden. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe het vervolg hierop zal zijn.

  3 sterren waardering

  Yvon (57) 7 juni 2017
 • Teun (44)
  Snob 1 reactie

  Wie hier op zit, vind ik nou echt een snob. Wat doet het er toe wat het inkomen of de achtergrond van iemand is? Als je van elkaar houd is het toch genoeg? of die vrouw nou een kapster is of een miljonair dat maatk mij echt geen reet uit! ik denk zelfs dat ik liever iemand heb met een wat lager inkomen dan dat ik een snob krijg die zich overal te goed voor voelt!

  1 ster waardering

  Teun (44) 4 juni 2017
 • Ufo (53)
  waarom geen prijzenlijst 1 reactie

  Ik wil me al een tijdlang aanmelden op een datingwebsite, welke ben ik tot op heden nog niet uit. Wat mij heel erg opviel bij elite dating is dat er geen prijzenlijst bekend is, dit vind ik heel erg apart. Dat is toch wel een belangrijk iets dat je meeneemt in je besluit lijkt mij, ten minste bij mij speelt dat zeker een grote rol. Overal moet je wel iets betalen, een enkeling heeft dit niet maar die zijn dan ook gelijk een stuk minder populair. Dus als ik een beetje moet betalen zou ik dat niet perse erg vinden, maar dan wil je wel vooraf weten waar je aan toe bent.

  2 sterren waardering

  Ufo (53) 26 mei 2017
 • Felix (58)
  Rare gedachte 1 reactie

  Wat ik bijzonder frappant is dat een serieuze relatie hier in verband wordt gebracht met een universitaire opleiding. Ik zie de gelijkenis hier niet in. Wanneer je een MBO of HBO-opleiding hebt gedaan, ben je niet op zoek naar een serieuze relatie, is dat het idee? Als je het mij vraagt, is dat regelrechte lariekoek. Ik kan deze website dan ook niet serieus nemen, excuses. Dan ga ik wel naar een website waar het niet uitmaakt welke opleiding je genoten hebt.

  2 sterren waardering

  Felix (58) 14 mei 2017
 • Ralph (56)
  Goed 1 reactie

  Ik vind het goed dat er een site is waar Elite kan daten, hiermee heb je toch weer hogere rang in de in de sociale samenleving.
  Zodra hier in gefilterd wordt, maakt het voor velen gemakkelijker om een leuke man/vrouw uit zijn of haar rang te vinden.
  Ik ben hier erg content mee

  4 sterren waardering

  Ralph (56) 19 oktober 2016

Plaats een review