EliteDating
6,0

23 reviews

EliteDating is, zoals ze zelf zeggen, een serieuze datingsite die uitsluitend bedoeld is voor serieuze singles. Bij EliteDating draait het om kwaliteit in plaats van kwantiteit. In plaats van eindeloos door profielen te moeten bladeren stelt Elitedating voor om middels wetenschappelijke matchmaking dagelijks drie tot zeven passende singles voor te stellen aan jouw profiel. Het enige wat je hoeft te doen is je bezig houden met het beter leren kennen van je voorgeschotelde matches.

Meer dan 90% van de leden zijn 30+ en meer dan 70% heeft een universitaire opleiding afgerond. Door deze feiten benadrukt EliteDating dat de leden serieus op zoek zijn naar een gelukkige relatie.

Cijfer en gebruikersgemak

EliteDating krijgt van ons een cijfer 6.0, omdat het enkel een datingsite voor hoogopgeleiden is. Veel leden zullen hier op afhaken nog voordat ze een account aanmaken. Ook wordt nergens aangegeven hoeveel een lidmaatschap kost.

Prijzenlijst EliteDating

Onbekend

Ontevreden over EliteDating? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 23 )

 • Ufo (53)
  waarom geen prijzenlijst 1 reactie

  Ik wil me al een tijdlang aanmelden op een datingwebsite, welke ben ik tot op heden nog niet uit. Wat mij heel erg opviel bij elite dating is dat er geen prijzenlijst bekend is, dit vind ik heel erg apart. Dat is toch wel een belangrijk iets dat je meeneemt in je besluit lijkt mij, ten minste bij mij speelt dat zeker een grote rol. Overal moet je wel iets betalen, een enkeling heeft dit niet maar die zijn dan ook gelijk een stuk minder populair. Dus als ik een beetje moet betalen zou ik dat niet perse erg vinden, maar dan wil je wel vooraf weten waar je aan toe bent.

  Ufo (53) 26 mei 2017
 • Felix (58)
  Rare gedachte 1 reactie

  Wat ik bijzonder frappant is dat een serieuze relatie hier in verband wordt gebracht met een universitaire opleiding. Ik zie de gelijkenis hier niet in. Wanneer je een MBO of HBO-opleiding hebt gedaan, ben je niet op zoek naar een serieuze relatie, is dat het idee? Als je het mij vraagt, is dat regelrechte lariekoek. Ik kan deze website dan ook niet serieus nemen, excuses. Dan ga ik wel naar een website waar het niet uitmaakt welke opleiding je genoten hebt.

  Felix (58) 14 mei 2017
 • Ralph (56)
  Goed 1 reactie

  Ik vind het goed dat er een site is waar Elite kan daten, hiermee heb je toch weer hogere rang in de in de sociale samenleving.
  Zodra hier in gefilterd wordt, maakt het voor velen gemakkelijker om een leuke man/vrouw uit zijn of haar rang te vinden.
  Ik ben hier erg content mee

  Ralph (56) 19 oktober 2016