• Lincoln (42)
  Elitedating bespaart je moeite 1 reactie

  Elitedating maakt gebruik van een matchmaking programma, dit bespaart ons een hele hoop moeite, er wordt al een hele grote groep uit gefilterd waardoor we veel gerichter verder kunnen gaan zoeken.
  Wanneer mensen zeggen dat een site als elitedating hypocriet oid is dan vind ik dat altijd jammer en daarbij kies je er uiteindelijk toch zelf voor of je hier een account aan wilt maken of niet, dus als het je niet bevalt dan moet je gewoon geen profiel aanmaken op deze site en op zoek gaan naar een site die wel bij je past.
  Ik ben er wel heel erg blij mee dat je iemand kunt ontmoeten die een hogere opleiding heeft, dat heeft nu eenmaal mijn voorkeur.
  Dat kunnen sommige mensen storend vinden, maar dat is nu eenmaal wie ik ben en waar ik op val. Take it of leave it.

  Bezoek EliteDating

  Lincoln (42) 21 oktober 2018
  • (42)

   Ook dit vind ik een goede uitkomst van Elitedating, zelf ben ik ook heel erg van de research en het heeft niet voor niets uitgewezen dat dit werkt.
   Als het werkt, dan vind ik ook zeker dat ze hier gebruik van moeten maken en dan worden de partners dus een stuk sneller gevonden en is de kans op een mislukking vele malen kleiner.
   Door al het filteren dat het programma dan al doet, worden veel mensen die anders misschien een klik zouden hebben, nu al uit elkaar gehaald enkel en alleen omdat ze niet goed overeen komen qua idealen.
   En dat is in het begin van een relatie misschien niet zo erg, maar op den duur ga je je daar bij elkaar wel aan irriteren.

   Arnold (42) 17 juli 2019


Meer informatie en reviews over EliteDating