Chaturbate
7,4

28 reviews

Chaturbate.com is een webcam dienst waarbij amateur mannen en vrouwen over de hele wereld te bewonderen zijn. Dagelijks gebruiken enorme aantallen deze dienst, doordat er veel keuze is en er altijd meerdere webcams online zijn, heb je altijd iets om naar te kijken. Of je nou op zoek bent naar mannen, vrouwen, transseksuele of stellen, ze zijn allen aanwezig op Chaturbate 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Een webcam amateur bekijken is volledig gratis totdat je wilt dat de amateur iets voor je wil doen. Daarnaast maakt Chaturbate gebruik van een vibrator die gaat trillen wanneer iemand een of meerdere tokens invoert. Hoe meer tokens, des te harder en langer de vibrator gaat trillen. Dit betekent dat je in principe de vibrator zelf kan besturen. Iedereen kan meekijken, dus wanneer 1 iemand tokens uitgeeft en de vibrator gaat trillen, kan jan en alleman meekijken.

Cijfer en gebruikersgemak

Chaturbatekrijgt van ons een 7.4 omdat het gratis is en het enorme aantallen actieve leden heeft. Daten is helaas niet mogelijk omdat de webcam amateurs over de hele wereld zitten en daarbij deze dienst aanbieden om hiervoor betaald te krijgen.

Prijzenlijst Chaturbate

Gratis totdat je een webcam amateur iets wil laten doen, hiervoor zijn tokens benodigd. Deze kunnen worden gekocht in meerdere pakketten.

Ontevreden over Chaturbate? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (28)

 • expo (53)
  Chaturbate 0 reacties

  Ik gebruik Chaturbate af en toe. Heel veel keus, heel veel te zien en het persoonlijk contact met diverse modellen is leuk, alleen jammer dat de chats niet bewaard worden. De interface vind ik echt een minpunt. Het lijkt op een site van tig jaren geleden. Het chat gedeelte is chaotisch, druk en voor mij onoverzichtelijk. Ook de hoeveelheid apps die op de achtergrond meedraaien, vind ik lastig om uit te vogelen hoe ze werken. Eens had ik een conflict met een model dat escaleerde en toen gaf ik dat model aan bij Chaturbate. Die hebben dat naar mijn mening goed en professioneel opgepakt.

  expo (53) 19 november 2023
 • Man (37)
  Oplichting door model 0 reacties

  Ik was fanclub member van cam girl skinny_hotdirty. Ik betaalde haar 600 tokkens. Ik vroeg haar om wat aandacht ik werd direct geblokkeerd. Room gerapporteerd maar nooit reactie van chaturbate gehad. Modellen worden beschermd en naar je geld kan je fluiten. Begin er niet aan. En pas op voor vrouwen uit Colombia zij zijn niet te vertrouwen. Wees gewaarschuwd!!

  Man (37) 13 september 2023
 • cbra32 (63)
  no tokens recieved 0 reacties

  At the 4th off july i bought tokens on chaturbate.
  Its now 23 july and i am still waiting for my tokens.
  I tried chaturbate support since the 5th july. But NO responce from chaturbate..Shame i paid for it.
  I am sending twice a day email to support for an sulucion, but they wont react to it.
  I also sent them the receipt frommy paymeny with the mail........no responce since the first mail.

  worse service/support

  cbra32 (63) 23 juli 2023
 • Bart (36)
  Kinky 0 reacties

  Leuke ervaring maar je moet wel geduld hebben of een dikke portefeuille. Vrouwen in alle maten en soorten. Had een account met 1200T en nam mezelf voor om 100T per dag te spenderen. Na 1 week heb ik er nog 50. De beste camgirls hebben op hun piek zo'n 20000 viewers maar ongeveer zo'n 200 tippers-lovers. Dat is 1%. De nieuwe girls kunnen met hun tokens de elektriciteit van hun show nog niet betalen. 1 volgde ik en die had na 5 uur 100T waarvan de site 50% opeist, da's 5€. Sommige camgirls hebben echte sugardaddy's en krijgen grote tips die beginnen vanaf 100T. Opletten voor scammers, je krijgt een link met een bericht dat je 2000T gewonnen hebt, na het rad van fortuin moet je je paswoord ingeven om te bevestigen. Sommige girls geven zich volledig bloot met speeltjes voor een groepsdoel terwijl andere enkel reageren op tips van 1 gebruiker. Mijn account staat nu al in de top 10 van tippers in bijna alle rooms. Zal bij die ene keer blijven want elke show is toch bijna identiek van elke girl. En echt goedkoop als je wil tippen is het ook niet.

  Bart (36) 29 juli 2021
 • Dirk (34)
  Oplichting 0 reacties

  Trap er niet in.
  Is oplichting nep !!!!!!!!!!!!!!!!
  Video’s zijn opgenomen en worden afgespeeld
  Alles voor geld !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dirk (34) 26 april 2021
 • Ban Chaturbate (25)
  Slechte service 0 reacties

  Ze bannen je zonder waarschuwing en de resterende tokens en lidmaatschappen die je nog had, ben je gewoon kwijt. Pure diefstal!!!
  Ook reageert de klantenservice nergens op, ze geven niet eens een reden waarom ze je bannen.
  Het beste is om dan een nieuw account aan te maken en geen tokens meer kopen! Fuck you chaturbate!

  Ban Chaturbate (25) 18 juli 2020
 • geen (34)
  niet gemeld 0 reacties

  uw site is en site waarin mensenworden gefotofraferd door andere openlijk cocaïne wordt gebruikt mensen niet uit andere landen komen maar als bezoeker van de free chat worden gebruld en voor schut worden gezet door performers en daar wordt niet voor gewaarschuwd uw site heeft mijn reputatie aangetast en zorgt voor een rare naam ook camer ik ben geen camer maar bezocht ooit eens deze site ik adviseer niet doen want zelfs zonder cam weet men op een of andere manier dat je one line bent raar fenomeen die site

  geen (34) 22 juni 2020
 • scamurbate (40)
  Modellen niet beschermd 0 reacties

  Zeer slechte site waar modellen regelmatig worden opgelicht. Ondanks herhaaldelijke mails vanuit diverse personen over bekende oplichters halen niks uit. De site doet hier niks aan waardoor oplichters vrij spel blijven hebben.

  scamurbate (40) 10 april 2020
 • Willem (58)
  Sexy dames 0 reacties

  Wanneer je als man behoefte hebt aan wat sexy dames, dan zit je bij chaturbate precies goed want die heb je hier in overvloed.
  De dingen die je hier te zien krijgt doen de bloeddruk van de gemiddelde man wel stijgen, maar in dit geval vind ik helemaal niet erg.
  Ik vind het geweldig wat de dames hier allemaal voor spannende dingen doen om ons te entertainen, maar natuurlijk beleven ze er zelf ook plezier aan!

  Willem (58) 19 januari 2019
 • Bill (44)
  Chaturbate amateuristisch 2 reacties

  Ik had me aangemeld op chaturbate omdat er live actie wordt beloofd vanuit de vrouwen en dit is ook zo.
  Maar wat ik bij deze site heel irritant vind is dat je niet echt een prive gesprek met een vrouw hebt, maar dat het een soort groepschat is.
  Dat is niet wat ik fijn vind bij zoiets en het is altijd eenrichtingsverkeer in dit geval.
  De vrouwen doen hun ding en de mannen mogen kijken, maar echt contact met ze heb je niet en dat zou ik wel willen.
  Ik vind het heel mooi en sexy om naar te kijken hoor, maar het is voor mij niet genoeg.

  Bill (44) 25 november 2018
 • Bartje (41)
  Beoordeling chaturbate 1 reactie

  Dit is een hele bijzondere site die in niets lijkt op alle andere van dit soort websites. En ikvijd dit meestal geen goed teken, maar op een of andere manier werkt het voor deze website wel heel erg goed. Ik moest in het begin wel even ontdekken hoe alles hier werkt, maar dat is niet heel ingewikkeld dus dat wees zichzelf ook wel weer. Wel jammer dat je altijd in een groepsgesprek zit, maar meer beperkingen kan ik ook niet bedenken.

  Bartje (41) 5 augustus 2018
 • Carl (46)
  Internationaal 1 reactie

  Wat ik hier sterk aan vind, is dat chaturbate een internationale website is, er zijn mensen te zien van over de hele wereld.
  Dit betekent ook meteen dat je allerlei verschillende mensen hier kunt vinden, uit alle uithoeken.
  Zelf hou ik heel erg van het exotische type en eerlijk is eerlijk, dat soort vrouwen heb je in Nederland veel minder.
  Maar wanneer je naar landen als brazilië kijkt, daar heb je deze vrouwen heel erg veel.
  Ook op de site zitten deze vrouwen meer dan genoeg en ik kan er geen genoeg van krijgen, heerlijk vind ik het om te zien hoe ze zichzelf verwennen om ons mannen te plezieren!

  Carl (46) 11 mei 2018
 • Tim (32)
  Onderscheiden is niet altijd goed 1 reactie

  Chaturbate werkt op een hele andere manier dan de meeste dating en sexwebsites, ik denk dat dit is omdat ze zich zelf van de anderen willen onderscheiden. Maar jezelf onderscheiden is niet altijd goed, wanneer het geen goede update is. En ik denk dat het in het geval van chaturbate dus een verkeerde keuze is geweest. Hoe zij nu te werk gaan is naar mijn mening heel erg onoverzichtelijk en het duurde ook best lang voordat ik goed en wel snapte hoe het precies allemaal in elkaar stak. Je praat niet echt één op één met een meisje, maar je zit ook nog eens in een soort groepschat, wat ik echt heel erg irritant vindt. Ik denk dat ik voor iedereen spreek dat je graag met iemand alleen praat wanneer je bepaalde dingen doet en dat je niet wilt dat er nog een stuk of twintig andere mannen mee kijken. Nee, ik denk dat het geen goede keus is geweest helaas.

  Tim (32) 4 mei 2018
 • Tycho (35)
  Lekker 1 reactie

  Dit is een website waar je niet heen moet gaan wanneer je op zoek bent naar een dat of een relatie, want daar is deze site niet voor gemaakt. Hier kun je op zoek naar ontspanning en naar prachtige lekkere sexy vrouwen die zichzelf betasten voor de webcam. Ik vind dit af en toe heel erg lekker in te bekijken, het is toch echter dan wat er op de televisie te vinden is.

  Tycho (35) 10 maart 2018
 • Erik (49)
  Vreemde site 1 reactie

  Dit vind ik wel zo’n rare site, hoe ze hier werken. Een beetje zo’n ding in een meisje stoppen en wanneer je betaalt gaat die trillen, ik kan me niet voorstellen dat dit prettig is voor deze meisjes en ook die groeps gesprekken onder in beeld snap ik niets van. Dit gaat veel te snel en is enorm onoverzichtelijk. Laat zo’n meisje zichzelf gewoon lekker verwennen, volgens mij is dat voor alle partijen veel leuker.

  Erik (49) 25 februari 2018
 • Gijs (40)
  Lekker maken 1 reactie

  Deze site is in eerste instantie gratis, maar als je gebruik wilt maken van de webcam dan moet je wel betalen. Daarom vind ik dat hier echt sprake is van het lekker maken van mannen want wanneer je hier geen gebruik kunt maken van de webcam, dan heb je hier eigenlijk niets te zoeken want dat is juist waarvoor je hier komt. Dus uiteindelijk kost het je toch altijd geld, het gratis gedeelte gaat hier niet echt op./

  Gijs (40) 2 februari 2018
 • Harmpje (43)
  Super hot 1 reactie

  In mijn voetbalteam hebben een aantal mannen het best vaak over deze site en wat ik er van hoorde, maakte mij erg nieuwsgierig. Zo nieuwsgierig, dat ik op een gegeven moment zelf ben gaan kijken en sindsdien is er geen weg meer terug voor mij. Wat een sexy en hete vrouwen zitten hier op en de dingen die ze hier bij zichzelf doen zijn dingen waarvan ik ga kwijlen hoor. Ik heb al heel veel geld eraan besteed, maar ik kan niet zeggen dat ik hier spijt van heb. Ik doe het nog steeds met plezier en aantal keer per week.

  Harmpje (43) 6 januari 2018
 • Jaap (52)
  Goedkoop 1 reactie

  wat jammer dat de vrouwen die hier zitten zo weinig respect voor hun lichaam en voor hunzelf hebben. Ook jammer dat dit enorm door andere mannen wordt uitgebuit. Er wordt gewoon enorme misbruik gemaakt van de onzekerheid van deze vrouwen. Want dat is wat ze zijn, onzeker, anders zouden ze zich nooit laten overhalen om zoiets te doen. Ik vind het heel erg goedkoop en slecht dat het is toegestaan om dit soort dingen te doen. Met je partner oke, en dan alleen als het vrijwillig is, maar voor geld vind ik dit echt niet oke.

  Jaap (52) 25 december 2017
 • Iso (29)
  Sexy 1 reactie

  Dit is dus een site die ik echt wel sexy vindt! Je kunt lekker in zo'n chatroom met de meiden kletsen en ondertussen kun je ze verwennen door van die dingen naar hen te sturen. Deze krijgen ze dan ook direct, dat is echt nice om te zien. Het is wel aan de dure kant vind ik als je vaker van die dingen wilt sturen en dan zijn ze ook snel op. Maar de meiden die er zitten zijn ook echt super sexy en niet alleen van die oude vrouwen, maar ook wel meiden van mijn leeftijd. Dat zie je niet veel normaal gesproken.

  Iso (29) 27 oktober 2017
 • Rick (49)
  hot 1 reactie

  De dames hier zijn wel echt hot hot hot hoor, ze doen super sexy dingen die je van de gemiddelde nederlandse vrouwen echt niet te zien zijn. Dus wanneer je iets wilt opspicen is dit zeker een goede plek om dat te doen. Ik ben veel te vaak hier te vinden helaas, het werkt voor mij echt als een verslaving, ik heb ook zeker een paar favorieten!

  Rick (49) 24 september 2017