• Tim (32)
  Onderscheiden is niet altijd goed 1 reactie

  Chaturbate werkt op een hele andere manier dan de meeste dating en sexwebsites, ik denk dat dit is omdat ze zich zelf van de anderen willen onderscheiden. Maar jezelf onderscheiden is niet altijd goed, wanneer het geen goede update is. En ik denk dat het in het geval van chaturbate dus een verkeerde keuze is geweest. Hoe zij nu te werk gaan is naar mijn mening heel erg onoverzichtelijk en het duurde ook best lang voordat ik goed en wel snapte hoe het precies allemaal in elkaar stak. Je praat niet echt één op één met een meisje, maar je zit ook nog eens in een soort groepschat, wat ik echt heel erg irritant vindt. Ik denk dat ik voor iedereen spreek dat je graag met iemand alleen praat wanneer je bepaalde dingen doet en dat je niet wilt dat er nog een stuk of twintig andere mannen mee kijken. Nee, ik denk dat het geen goede keus is geweest helaas.

  Bezoek Chaturbate

  Tim (32) 4 mei 2018
  • (46)

   Het klopt wel ja, dat ze op een hele andere manier werken, maar in mijn ogen is dat niet eens heel slecht.
   Zo onderscheiden ze zich nog verder, naast dat ze ook internationaal werken in tegenstelling tot de meeste andere sites.
   En het is eigenlijk niet eens echt een datingsite natuurlijk, volgens mij is chaturbate meer georiënteerd op sex dan op daten.
   En daar ben ik blij om, want ik ben ook niet op zoek naar een date, ik ben op zoek naar sexy gesprekken met vrouwen die het niet erg vinden om wat naakt te laten zien.
   En dat is hier meer dan genoeg te vinden, daarom ben ik hier ook zo graag.

   Carl (46) 11 mei 2018


Meer informatie en reviews over Chaturbate