Chaturbate
7,4

31 reviews

Chaturbate.com is een webcam dienst waarbij amateur mannen en vrouwen over de hele wereld te bewonderen zijn. Dagelijks gebruiken enorme aantallen deze dienst, doordat er veel keuze is en er altijd meerdere webcams online zijn, heb je altijd iets om naar te kijken. Of je nou op zoek bent naar mannen, vrouwen, transseksuele of stellen, ze zijn allen aanwezig op Chaturbate 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Een webcam amateur bekijken is volledig gratis totdat je wilt dat de amateur iets voor je wil doen. Daarnaast maakt Chaturbate gebruik van een vibrator die gaat trillen wanneer iemand een of meerdere tokens invoert. Hoe meer tokens, des te harder en langer de vibrator gaat trillen. Dit betekent dat je in principe de vibrator zelf kan besturen. Iedereen kan meekijken, dus wanneer 1 iemand tokens uitgeeft en de vibrator gaat trillen, kan jan en alleman meekijken.

Cijfer en gebruikersgemak

Chaturbatekrijgt van ons een 7.4 omdat het gratis is en het enorme aantallen actieve leden heeft. Daten is helaas niet mogelijk omdat de webcam amateurs over de hele wereld zitten en daarbij deze dienst aanbieden om hiervoor betaald te krijgen.

Prijzenlijst Chaturbate

Gratis totdat je een webcam amateur iets wil laten doen, hiervoor zijn tokens benodigd. Deze kunnen worden gekocht in meerdere pakketten.

Ontevreden over Chaturbate? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (31)

 • Jaap (52)
  Goedkoop 1 reactie

  wat jammer dat de vrouwen die hier zitten zo weinig respect voor hun lichaam en voor hunzelf hebben. Ook jammer dat dit enorm door andere mannen wordt uitgebuit. Er wordt gewoon enorme misbruik gemaakt van de onzekerheid van deze vrouwen. Want dat is wat ze zijn, onzeker, anders zouden ze zich nooit laten overhalen om zoiets te doen. Ik vind het heel erg goedkoop en slecht dat het is toegestaan om dit soort dingen te doen. Met je partner oke, en dan alleen als het vrijwillig is, maar voor geld vind ik dit echt niet oke.

  Jaap (52) 25 december 2017
 • Iso (29)
  Sexy 1 reactie

  Dit is dus een site die ik echt wel sexy vindt! Je kunt lekker in zo'n chatroom met de meiden kletsen en ondertussen kun je ze verwennen door van die dingen naar hen te sturen. Deze krijgen ze dan ook direct, dat is echt nice om te zien. Het is wel aan de dure kant vind ik als je vaker van die dingen wilt sturen en dan zijn ze ook snel op. Maar de meiden die er zitten zijn ook echt super sexy en niet alleen van die oude vrouwen, maar ook wel meiden van mijn leeftijd. Dat zie je niet veel normaal gesproken.

  Iso (29) 27 oktober 2017
 • Rick (49)
  hot 1 reactie

  De dames hier zijn wel echt hot hot hot hoor, ze doen super sexy dingen die je van de gemiddelde nederlandse vrouwen echt niet te zien zijn. Dus wanneer je iets wilt opspicen is dit zeker een goede plek om dat te doen. Ik ben veel te vaak hier te vinden helaas, het werkt voor mij echt als een verslaving, ik heb ook zeker een paar favorieten!

  Rick (49) 24 september 2017
 • Richard (41)
  Goedkoop niet als geld 1 reactie

  Ik vind deze site enorm goedkoop en dan niet in de zin van het geld maar in de zin dat ik de vrouwen die hier zitten goedkoop vind. Ze geven zich helemaal bloot en doen van alles voor je zonder dat ze uberhaupt een idee hebben wie er naar ze kijkt. De leeftijd van sommige meiden zit nog tegen het teenager aan als je het mij vraagt, dat vind ik enorm zonde. Ik ben er geen fan van en ben ook gauw naar een site gegaan waarvan ik zeker weet dat het allemaal legaal is qua leeftijdsgebeuren van de vrouwen.

  Richard (41) 25 augustus 2017
 • Ewan (53)
  Gratis 1 reactie

  Chaturbate is een site die gratis is en zo is het voor iedereen mogelijk om hier gebruik van te maken, ook mensen met een uitkering of gewoon een laag inkomen. Zelf heb ik ook een uitkering en daarom was ik heel vaak niet in staat om sites als deze te bezoeken omdat het te duur was voor mij, maar niet bij deze. En wat voor een site is het! Je gaat er toch van watertanden wat je hier zit. En het mooie is, als je wilt betalen kan het, maar het hoeft niet.

  Ewan (53) 21 augustus 2017
 • Bill (33)
  Horny 1 reactie

  Dit is echt de meest waanzinnig geile site die ik me kan bedenken. Die vibrators die die meiden in hebben zijn echt geil, plus dat ze zelf geen idee hebben wanneer die gaat trillen omdat wij dat als kijkers kunnen besturen. Geen idee hoeveel mensen er altijd meekijken, maar alleen in de chat zitten er altijd al mega veel en dan heb je natuurlijk ook nog de stille genieters. Ik word van deze site heel horny in ieder geval.

  Bill (33) 18 augustus 2017
 • Ronnie (43)
  fantasie prikkelend 1 reactie

  Ik vind het prachtig mooi dat je iemand hier kunt bewonderen die met behulp vna één of meer tokens 'behandeld' wordt. Op deze manier hoef ik zelf niet te betalen maar heb ik wel de geneugten van de site. De meisjes hier zijn over het algemeen wel erg jong, dus ik heb dan vraagtekens bij of zij wel door hebben wat voor impact dit heeft op hun leven en of ze het ook wel uit vrije wil doen. Ze zijn wel allemaal over de 21 dat zie ik dan weer wel, maar dan nog vind ik ze aan de jonge kant. Voor mannen is dit natuurlijk wel een droom die uitkomt, dit is de fantasie van iedere man.

  Ronnie (43) 22 juli 2017
 • Dirk Gerardsen (42)
  Chaturbate com is super en de vrouwen zijn goed 1 reactie

  Een 7.4 vind ik te laag gewaardeerd voor deze dienst: https://nl.Chaturbate.com. Het is gratis en er zijn duizenden tot misschien wel miljoenen webcams tegelijkertijd online waar je tussen kan kiezen. Iedere datingwebsite in Nederland of Belgie kost geld. Natuurlijk, daten is niet mogelijk op Chaturbate maar daarvoor is deze dienst ook helemaal niet. Dit is een webcamdienst waar je simpelweg mensen kan bewonderen die de webcam aan hebben thuis. Ik kijk elke dag wel even op Chaturbate, verslaafd? Nee, dat niet. Ik geef de dames ook wel eens tips omdat ik er aardigheid in heb, sommige vrouwen verdienen het ook.

  Dirk Gerardsen (42) 21 juli 2017
 • Pony (31)
  Chaturbate com amateurs 2 reacties

  Ik vind Chaturbate.com helemaal niet zo heel goed, je merkt wel dat het echte amateurs zijn die achter de webcams zitten. De taal dat ze spreken zijn ook vaak een taal waar je geen brood van hebt gegeten dus al met al kan je vrij weinig. Het is voor een groot gedeelte gratis waardoor je eigenlijk niet mag klagen maar ben (nog niet) fan.

  Pony (31) 21 juli 2017
 • Wesley (34)
  Chaturbate vibrator die trilt bij een tip 0 reacties

  Volgens mij is Chaturbate de enige die een webcamdienst aanbiedt en daarbij samenwerkt met een vibrator, hoe bedenken ze het! De vrouwen springen flink op als iemand een flinke tip geeft ha ha. Je kan ook gratis meekijken met iedere webcamvrouw dus je hoeft zelf helemaal geen tips te geven (kost geld), je kan gewoon wachten tot een ander het doet. 5 sterren van mij! Een geweldig en uniek idee mag gewaardeerd worden!

  Wesley (34) 21 juli 2017
 • Nick (28)
  Chaturbate was eerder beter 0 reacties

  Nu ben ik al jaren lid van deze website en was ik er erg over te spreken. Helaas is deze site naar mijn idee wel wat achteruit gegaan op het gebied van beheer. Het kwam nog wel eens voor dat je tokens betaalde aan een performer en vervolgend niets deed (scam) je kon dan je tokens via support netjes terugvragen, en de desbetreffende performer kreeg een aantekening enz. De laatste tijd hebben ze alleen nergens meer zin in om na te kijken. Ik was dit keer gelukkig maar voor 100 tokens afgezet(wat omgerekend ongeveer € 10,- is) Dat is natuurlijk niet veel maargoed het is wel geld. Een kort bericht van de medewerker terug dat ze het hadden nagekeken maar geen geld konden teruggeven. Erg raar als je ergens voor betaald en het niet krijgt. Wat ze nagekeken hebben weet ik niet maar dat kan nooit het goede geweest zijn:| erg jammer en weg € 10,- Erg jammer dat ze niet meer zo goed als vroeger scam accounts aanpakken en zo de gebruikers gewoon laten vallen die geld binnen brengen.

  Nick (28) 21 juli 2017