• Tinus (30)
  Wobble fijne community om mensen te leren kennen 1 reactie

  Hele fijne datingsite om mee te werken met veel leden en veel kansen om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is niet een bepaalde datingsite eigenlijk, het is meer een soort community waar je nieuwe mensen kan leren kennen, niet alleen om te daten maar ook gewoon om mee te praten, om mee af te spreken maar gewoon voor de fun. Ik ben reeds verhuisd naar een geheel andere stad en kende er vrijwel niemand, dankzij Wobble heb ik enkele mensen leren kennen die dicht bij me wonen, daar ga ik nu soms een drankje mee doen in de stad, erg fijn. Je kan het wel gebruiken om een date te krijgen overigens want die mensen zitten er ook op, zoveel mensen zelfs dat je kan scrollen tot je een ons weegt, er komt geen einde aan de ledenlijst. Kost wel 29 euro om te chatten, maar als je echt mensen wilt leren kennen, om te daten, voor de fun of wat dan ook, dan is het een schijntje.

  Bezoek Wobble

  Tinus (30) 21 juni 2019
  • (35)

   Het is een website waar fun en nieuwe mensen leren kennen hoog op de prioriteitenlijst staan dat klopt en dat vind ik hier juist heel erg goed aan.
   Dat het 29 euro kost per maand daar schrik ik niet zo erg van want dat zoiets betaal je op bijna iedere dating site wel en soms zelfs nog meer, dus dit bedrag vind ik in principe prima te hanteren.
   Ik kan heel goed begrijpen dat juist wanneer je net verhuisd bent en daar dus eigenlijk nog niemand kent, dat zoiets dan ideaal is om mensen te leren kennen.
   En wie weet.. bloeit er nog iets moois op tussen jou en een van hen, dat zou toch top zijn!

   Freddy (35) 16 juli 2019


Meer informatie en reviews over Wobble