Wobble
8,4

2 reviews
Alle informatie over Wobble. Deze datingwebsite is zeker aan te raden door het goede cijfer van maar liefst 8,4. Op alle punten alszijnde profielen aantal, website betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Wobble uitstekend. Lees hier reviews, ervaringen en vergelijk het met andere datingwebsites.
Ontevreden over Wobble? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 280 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Freddy (35)
  Nieuw op de markt 0 reacties

  Van alle dating sites is wobble volgens mij nog relatief nieuw op de markt, zelf vind ik het altijd fijn als er weer wat verse vis is om tussen te zoeken en dus ben ik hier ook erg blij mee.
  Er bestaan inmiddels zo veel dating sites dat wobble overal wel een beetje de positieve dingen vandaan heeft kunnen plukken lijkt me en zo een hele goede site heeft kunnen samenstellen, zo zou ik het in hun geval ten minste wel gedaan hebben.
  Ik ben hier nu ongeveer twee weken een member en ik heb me alleen nog maar op een positieve wijze laten verrassen, nu hopen dat dit zo blijft.

  Freddy (35) 16 juli 2019
 • Tinus (30)
  Wobble fijne community om mensen te... 1 reactie

  Hele fijne datingsite om mee te werken met veel leden en veel kansen om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is niet een bepaalde datingsite eigenlijk, het is meer een soort community waar je nieuwe mensen kan leren kennen, niet alleen om te daten maar ook gewoon om mee te praten, om mee af te spreken maar gewoon voor de fun. Ik ben reeds verhuisd naar een geheel andere stad en kende er vrijwel niemand, dankzij Wobble heb ik enkele mensen leren kennen die dicht bij me wonen, daar ga ik nu soms een drankje mee doen in de stad, erg fijn. Je kan het wel gebruiken om een date te krijgen overigens want die mensen zitten er ook op, zoveel mensen zelfs dat je kan scrollen tot je een ons weegt, er komt geen einde aan de ledenlijst. Kost wel 29 euro om te chatten, maar als je echt mensen wilt leren kennen, om te daten, voor de fun of wat dan ook, dan is het een schijntje.

  Tinus (30) 21 juni 2019

Plaats een review