Wobble
8,4

4 reviews
Alle informatie over Wobble. Deze datingwebsite is zeker aan te raden door het goede cijfer van maar liefst 8,4. Op alle punten alszijnde profielen aantal, website betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Wobble uitstekend. Lees hier reviews, ervaringen en vergelijk het met andere datingwebsites.
Ontevreden over Wobble? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 390 keer bezocht.

Reviews ( 4 )

 • Rick (35)
  Wobble beoordeling 0 reacties

  Wobble scoort heel erg goed op alle onderdelen zoals ze daar genoemd staan, maar ze vergeten in mijn ogen wel een heel belangrijk onderdeel. En dat is het onderdeel van het aantal leden.
  Nu is je verteld dat Wobble nog een nieuwe website is en dat ze nog flink wat leden moeten werven, het wordt wel steeds meer maar ik zou graag zien dat het nog een heel stuk meer wordt.
  Voor mij is het ledenaantal zoals dat nu is de weinig.

  Rick (35) 3 november 2019
 • Marcel (32)
  Wobble beoordeling 0 reacties

  Wobble is zoals je hier vaker kunt lezen een nieuwe dating webdienst.
  En zelf ben ik hier tot nu toe erg tevreden over maar ik merk ook dat er veel koppers komen van sommige mensen, die vinden dat de communicatie met de klantenservice niet goed genoeg is of dat er te weinig leden op te vinden zijn.
  Zelf bezit ik ook een eigen bedrijf dus ik weet hoe lastig het is om iets vanuit niets op te bouwen en dat je soms ook heel erg afhankelijk bent van de gunfactor die mensen jou toe bedelen.
  Dus bij deze hoop ik mensen op te roepen die ook het beste voor hebben met wobble.

  Marcel (32) 24 oktober 2019
 • Freddy (35)
  Nieuw op de markt 0 reacties

  Van alle dating sites is wobble volgens mij nog relatief nieuw op de markt, zelf vind ik het altijd fijn als er weer wat verse vis is om tussen te zoeken en dus ben ik hier ook erg blij mee.
  Er bestaan inmiddels zo veel dating sites dat wobble overal wel een beetje de positieve dingen vandaan heeft kunnen plukken lijkt me en zo een hele goede site heeft kunnen samenstellen, zo zou ik het in hun geval ten minste wel gedaan hebben.
  Ik ben hier nu ongeveer twee weken een member en ik heb me alleen nog maar op een positieve wijze laten verrassen, nu hopen dat dit zo blijft.

  Freddy (35) 16 juli 2019
 • Tinus (30)
  Wobble fijne community om mensen te... 1 reactie

  Hele fijne datingsite om mee te werken met veel leden en veel kansen om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is niet een bepaalde datingsite eigenlijk, het is meer een soort community waar je nieuwe mensen kan leren kennen, niet alleen om te daten maar ook gewoon om mee te praten, om mee af te spreken maar gewoon voor de fun. Ik ben reeds verhuisd naar een geheel andere stad en kende er vrijwel niemand, dankzij Wobble heb ik enkele mensen leren kennen die dicht bij me wonen, daar ga ik nu soms een drankje mee doen in de stad, erg fijn. Je kan het wel gebruiken om een date te krijgen overigens want die mensen zitten er ook op, zoveel mensen zelfs dat je kan scrollen tot je een ons weegt, er komt geen einde aan de ledenlijst. Kost wel 29 euro om te chatten, maar als je echt mensen wilt leren kennen, om te daten, voor de fun of wat dan ook, dan is het een schijntje.

  Tinus (30) 21 juni 2019

Plaats een review