• Maurice (25)
  Opgelicht of niet 0 reacties

  Mijn naam is Maurice en ik ben 25 jaar. Onlangs heb ik een account gemaakt op jullie website van Victoria Milan. Ik kreeg wat reacties en wilde daarom terug reageren. Ik heb daarom voor 1 maand gekocht.

  Ik ben toen benaderd door een vrouw die veel ouder dan mij was. Zij vroeg mij om een foto, en dat ze dat heel spannend vond. Ik was getriggerd, maar omdat ik nog jong was en de gevaren kende was ik behoedzaam. Ik vond het eng, dus vroeg haar daarom ook om een foto te sturen, en dat ik in ruil ook iets zou terugsturen. Zij stuurde mij toen haar eigen profielfoto op. Terwijl ik dacht dat het seksueel getint zou zijn. Toen ik daarna ook een foto wilde sturen, bleek dat ik daar geld iets anders moest hebben en dit had ik helaas niet.

  Toen ik aangaf dat ik het niet meer zou opsturen, ontving ik een e-mail van jullie waarin stond dat ik aan oplichting heb gedaan. Hier ben ik heel erg van geschrokken. Ook ben ik mijn account kwijt waar ik vandaag geld voor heb betaald.

  Wat moeten we nu doen? Krijg ik mijn account terug? Het voelt alsof ikzelf door die vrouw bent opgelicht, alsof zij vanaf het begin hier achter zat.

  Bezoek Victoria Milan

  Maurice (25) 21 oktober 2021


Meer informatie en reviews over Victoria Milan