• tim (24)
  twoo is van lexa en dus nep 3 reacties

  eerst dacht ik dat twoo hetzelfde was als badoo (bijna zelfde naam en gratis). toen las ik dat twoo van lexa is, wat dus betekend dat twoo nep is. Jammer. Er zouden meer gratis datingsites (echte) moeten zijn in nederland. wie gaat er nou geld betalen om te chatten met leden. Ik never nooit niet.

  wat ik me ook nog afvraag is het volgende. waarom mogen sites als lexa, pepper, relatieplanet (en dus ook twoo) mensen zomaar oplichten zonder te boeten. zal ik maar een petitie starten dan? waar gaat het heen met de wereld.

  Bezoek Twoo

  tim (24) 4 april 2016
  • (30)

   Goedemorgen -

   Jammer te lezen dat je denkt dat onze website nep zou zijn. Gelukkig kan je bij Twoo enkel profiel vinden die ook door de persoon in kwestie aangemaakt werden. Mocht er ondanks de inspanningen van onze moderatoren toch een profiel zijn waarvan je vermoedt dat er iets niet pluis is, dan kan je dit steeds melden. Zo'n meldingen worden steeds binnen 24u afgehandeld.

   Bij Twoo kan je ook, binnen bepaalde limieten, helemaal gratis chatten en van de website gebruikmaken.

   We hopen dan ook je spoedig te mogen verwelkomen, en zijn er zeker van dat je snel een betere indruk zal hebben.

   Maak er nog een mooie dag van.

   Philippe Twoo CM (30) 5 april 2016
  • (32)

   Philippe van TWOO!

   Waarom hebben jullie in hemelsnaam jullie website (TWOO) verkocht aan Lexa?

   Vroeger waren er op TWOO veel meer mensen online en was het ook veel leuker. Volgens velen is Lexa een oplichtersbedrijf, dit schaadt jullie website vanzelfsprekend ook.

   Besty (32) 5 april 2016
  • (44)

   Best iets bijzonders dat twoo. Een chatverzoek krijgen van iemand die al twee dagen niet gezien is. Lijkt me redelijk onmogelijk, maar niet bij twoo dus.

   Marcel (44) 17 augustus 2016
  • (40)

   Binnenkort komt er een gratis dating site online, welke door mij is gemaakt. Hierbij zitten geen beperkingen waarvoor je op onder andere twoo moet betalen. Er zal een verificatie systeem zijn waarbij je echt moet bewijzen dat jij het bent zodat er alleen maar echte mensen opzitten en geen fakers zoals op twoo. En inderdaad je krijgt op twoo berichten van mensen die soms al meer als een maand niet meer online zijn geweest ..... erg dubieus als je het mij vraagt.....

   Dennis (40) 16 juli 2017


Meer informatie en reviews over Twoo