• john (34)
  consumentenbond en keurmerk veilig daten 0 reacties

  een datingwebsite is net als appels met peren vergelijken. alle datingwebsites van deze tijd moeten een bepaald aantal pakketten verkopen, hiervan is de klant natuurlijk de dupe want ze gaan je proberen te paaien, met fake leden tegen je praten totdat je betaald. hierna zul je geen reactie meer krijgen, missie volbracht namelijk.

  heel simpel! meld je alleen nog aan waar je het kortste abonnement kunt afsluiten, ik heb ze ook al voor een week gezien. voor een week zullen ze je niet proberen te paaien dat kan namelijk mijn inziens nooit uit. daarom hebben de meeste datingwebsites waaronder relatieplanet ook minimaal een maand abonnement. puur omdat het tegen gaat vallen en je dan toch al hebt betaald!

  waarom gaat de consumentenbond hier niet iets tegen doen? oja natuurlijk, relatieplanet is lid van een stichting van de consumentenbond. hoe doorzichtig moet de boel lijken? na een beetje research weet je dit allemaal!

  Ik zet ze op een rijtje waar iemand zich nooit moet aanmelden:

  pepper.nl
  relatieplanet.nl
  parship.nl
  lexa.nl
  match4me.nl
  50plusmatch.nl
  edarling.nl

  al deze websites zijn lid van een keurmerk die ze zelf hebben gemaakt, schijnbaar hebben ze de consumentenbond weten te paaien want die heeft hier ook toestemming voor gegeven. hoe dit mogelijk is is me een raadsel, ik heb zelfs al een keer naar de consumentenbond een mail geschreven dat dit echt niet door de beugel kon, wat denk je, nooit iets van gehoord! ze weten dat ze fout zitten maar worden niet aangepakt, wie doet mee deze misdadigers te pakken te krijgen?

  Bezoek Relatieplanet

  john (34) 3 maart 2015


Meer informatie en reviews over Relatieplanet