• Jan (48)
  Een jaar later 1 reactie

  Bijna een jaar geleden heb ik ook al eens een review geplaatst hier, tijd voor een update.

  Afgelopen voorjaar is er weer een dame de revue gepasseerd, maar na twee overigens verder leuke ontmoetingen kwamen we toch beiden tot de conclusie dat we niet zo goed bij elkaar passen. Kan gebeuren.

  Heb toch ook maar eens geprobeerd in contact te komen met niet-betalende leden door een email adres te verstrekken. Er was zowaar sprake van contact, maar uiteindelijk verspilde moeite. Eén dame bleek opeens in Brazilië te wonen in plaats van de opgegeven stad in het midden van het land. Geen zuivere koffie waarschijnlijk. Twee anderen waren dusdanig passief in de communicatie dat het wel uit moest doven, en waren duidelijk met heel andere zaken bezig.

  Zelf ben ik inmiddels zeer selectief geworden in waar ik wel en niet werk van maak. Profielen met de beruchte lijstjes negeer ik nu standaard. Niet-betalende leden ook. Dames die een relatie en soms zelfs het krijgen van kinderen zien als een extra aanvulling op hun leventje van reizen, uitgaan en yoga begrijpen het echt niet en kunnen niet meer rekenen op toenaderingspogingen van mijn kant.

  En dan blijft er dusdanig weinig over dat ik m'n abbo waarschijnlijk maar niet meer verleng binnenkort.

  Bezoek Relatieplanet

  Jan (48) 27 december 2016
  • (62)

   Ik zou uw abbonement ook zeker niet verlengen, dit is een belachelijk slechte website!

   Jonne (62) 2 januari 2017


Meer informatie en reviews over Relatieplanet