• Bart (70)
  Gratis leden voor spek en bonen 0 reacties

  In principe wel een goede site geloof ik... maar er zit een addertje onder het gras.
  Goed vind ik dat je kan filteren op afstand; het merendeel van de datingsites filtert alleen op provincie en daar heb je niks aan (als Hilversummer ben ik niet geïnteresseerd in iemand uit den Helder, maar wel uit Utrecht en Almere en Amersfoort.) Ook als je je woonplaats niet vermeldt in je profiel, kan iemand anders zien of je binnen een gekozen afstand woont.
  Bij mijn weten zijn er maar een paar datingsites die dit gebruiken, dit zou eigenlijk standaard moeten zijn.
  Ongelukkig van RelatiePlanet is, dat je als betalend lid naar iedereen berichtjes kan sturen, maar dat alleen betalende leden ook iets kunnen terugsturen. Je kan dus zien dat de ontvanger je bericht heeft gelezen, je denkt: Nou dan zal er wel een antwoord komen... vergeet het maar als het een niet-betalende gebruiker is. Nou zou je denken dat je dan bij een zoekopdracht wel zou kunnen filteren op betalende gebruikers... maar dat kan niet! Je kan wel zien wie er betalend is (dan staat er een kroontje bij) maar je krijgt alle gratis leden, waar je niks aan hebt, erbij. Het duurde een paar weken voordat ik begreep hoe het kwam dat ik zelden antwoord kreeg....
  Ik snap best dat een site iets wil verdienen, en ook dat ze gratis leden de mogelijkheid willen bieden om de site te leren kennen om te zien of ze betalend lid willen worden, maar gezien het merendeel van de dames (in mijn leeftijdscategorie tenminste) gratis lid is vind ik dit nogal hopeloos.

  Bezoek Relatieplanet

  Bart (70) 27 oktober 2016

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Relatieplanet