• Taar (51)
  Slechte kwaliteit mannen 1 reactie

  De mannen die hier te vinden zijn, zijn nou niet bepaald van een 'hoge kwaliteit' slecht opgeleid en totaal niet vriendelijk of loyaal naar vrouwen toe. Laat ze eerst maar een leren hoe zich te gedragen en manieren leren voordat ze hier terug komen op zoek naar een leuke, lieve vrouw waar ze mee willen leven. Ze stellen allemaal eisen maar voldoen zelf aan geen enkele eis die op hun eigen lijstje staan.

  Bezoek Relatieplanet

  Taar (51) 20 oktober 2016
  • (44)

   Omdat ik zelf een goede opleiding (WO) en dito baan heb, selecteer ik op RP ook op WO. Maar dan zijn de matches op een hand te tellen. Dus voor mannen die een vrouw op 'niveau' zoeken is het ook niet makkelijk.
   Ik had een positief profiel met nauwelijks eisen er in maar ontving vrijwel geen enkel bericht. Ook op mijn originele openingsberichten kwam vaak geen enkele reactie, niet eens een druk op de knop standaard afwijzing. Als hoogopgeleide man die waarde hecht aan omgangsvormen heb ik wel wat beters te doen dan tijd besteden aan de vrouwen die zich op RP bevinden. Ik heb me dan ook snel weer uitgeschreven.

   m (44) 22 oktober 2016


Meer informatie en reviews over Relatieplanet