• Bert van Veen (36)
  Relatieplanet maakt gebruik van chatoperator nl 2 reacties

  Relatieplanet is een datingwebsite die gebruik maakt van nep leden. Dit zijn medewerkers van een bedrijfje die Relatieplanet inhuurt. Ze krijgen voor elk berichtje dat ze sturen een paar centen. Dit kan oplopen tot een aanzienlijk bedrag per maand. De medewerker blijft undercover en hoeft hierdoor ook geen belasting te betalen (tenzij hij/zij het aangeeft bij de belasting). Een kennis van me heeft een tijdje voor chatoperator.nl gewerkt, link:

  www.chatoperator.nl

  Deze betaald altijd keurig uit, is een aanrader als je thuis zit zonder werk en je toch wat geld makkelijk wil verdienen. Mijn review is voor Relatieplanet dus daar ga ik nu weer over praten. Het is onmogelijk hier een date te krijgen door het verhaal wat ik net heb verteld. Er zal wel een enkeling zijn die echt is, de kans dat deze betaald en kan chatten is daarentegen klein.

  Relatieplanet.nl is een grote afrader!
  Chatoperator.nl is een aanrader! Makkelijk geld verdienen

  Bezoek Relatieplanet

  Bert van Veen (36) 13 oktober 2016
  • (44)

   Chatoperator.nl is ook een grote afrader als je het mij vraagt. Hoe kan je nou zeggen dat je dit een aanrader vind. Natuurlijk, er is teveel werkloosheid maar om dan mensen moedwillig te gaan oplichten gaat mij te ver.

   Eefje (44) 13 oktober 2016
  • (24)

   dankjewel voor je review ik ben hier blij mee altijd al gedacht dat hier viespeukjes achter zitten want ik heb in een half jaar tijd nooit een date gehad alleen maar chatten chatten chatten relatieplanet wou ook geen geld terug geven nadien omdat ze zeggen dat de leden echt zijn ja ja dat heb ik nu wel gelezen hier en op andere fora ook wel relatieplanet is een schande klaar uit

   dirk (24) 13 oktober 2016


Meer informatie en reviews over Relatieplanet