• Harry (30)
  pepper is nep fake en gebruikt entertainment profi 2 reacties

  Een website die werkt met entertainment profielen. ik zit nu al een half jaar op deze website en het is me nu duidelijk. als je 2 profielen aanmaakt krijg je altijd op hetzelfde tijdstip profiel bezoekers en zelfs dezelfde berichten!

  Normaliter wanneer een website gebruikt maakt van entertainment profielen (ook wel nep/fake profielen genoemd) gebruikt moet dit getoond worden in de algemene voorwaarden van een website, ik heb de algemene voorwaarden/disclaimers, die overigens enorm is, 2 keer door gelezen maar nergens staat het woordje nep, fake of entertainment!

  Ik heb een klacht ingediend bij de consumentenbond, wat blijkt nou, het keurmerk veilig daten is van pepper en de consumentenbond samen. Een grote samenzwering dus is het. Ik zal dus wel nooit een reactie van de consumentenbond krijgen. Waar gaat het naar toe in dit land?

  Bezoek Pepper

  Harry (30) 27 februari 2015
  • (29)

   Waar het naar toe gaat in dit land is wel duidelijk. Jouw review is geplaatst 2 jaar geleden (2015) en er is tot op heden niets aan gedaan. Wel is RTL Nederland hiermee gestopt, die zal wel genoeg klachten hebben gehad over Pepper waardoor ze geen andere keuze hadden dan Pepper hardhandig af te stoten. Natuurlijk terecht maar Pepper bestaat nog wel en gaat gewoon door met waar ze mee bezig waren, nu alleen zonder de adverteer power en geld van RTL Nederland.

   Hans (29) 26 mei 2017
  • (65)

   2 maand van alles geprobeerd en alleen maar fake gekregen. Mensen pas op pepper is de beste nepper.Geen geld aan uitgeven.

   Janssen GT (65) 4 december 2018

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Pepper