• Tuinman (40)
  Belangrijk 0 reacties

  Leon je hebt helemaal gelijk. Ik heb ook gehoord van iemand die de technische dingen heeft uitgevoerd bij Pepper dat ze een systeem erin hebben gebouwd dat elk account een berichtje krijgt (die automatisch wordt verstuurd), waar het lijkt dat een gebruiker deze stuurt.
  Dit is strafbaar omdat het niet in de voorwaarden van Pepper.nl staat. Ik heb al meerdere malen tevergeefs een poging gedaan om de consumentenbond hierover in te lichten. Consumentenbond antwoord: bedankt voor de melding, echter krijgen we zoveel reacties binnen over Pepper dat dit op de grote stapel komt!

  Waar ik dan denk; Oke, veel meldingen. Dan zullen ze Pepper wel snel achter de veren aan gaan zitten. Nu kwam ik erachter dat wat Leon zei; De consumentenbond sponsort het keurmerk veilig daten die is opgericht door Pepper!? Ik heb mijn ogen uitgekeken, serieus, dat dit allemaal mogelijk is.

  Heel simpel mensen. Meldt je niet aan, alleen zo gaat hun inkomsten achteruit en moeten ze ermee stoppen. Anders gaat het niet lukken om deze malafide datingsite neer te krijgen.

  Bezoek Pepper

  Tuinman (40) 16 juni 2015

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Pepper