• Roger (36)
  Kun je een date mee scoren maar opzet is naief 0 reacties

  Tijdje op Paiq gezeten. Nooit een abonnement gehad maar wel eens wat credits gekocht voor een paar euro.

  De filosofie van Paiq is dat je eerst kijkt of er een inhoudelijke match is en daarna pas foto's te zien krijgt. Dat is een nobel idee maar naief. Bevalt de ander je uiterlijk niet dan stoppen ze met reageren en/of wordt je geblokkeerd. Dus met enige vertraging is dat niet anders dan een normale datingsite. En ik begrijp het ook wel want ook ik heb geregeld gesprekken gehad met dames die niet aantrekkelijk bleken te zijn. Dus ja dat is erg vermoeiend. Dan heb je gewoon liever meteen een afwijzing daarop dan na je tijd verdoen aan een zinloos praatje. Gelukkig kon dat ook nog op Paiq.

  Ik gebruikte uiteindelijk enkel het fotospel om oneliners te sturen. Dat is niet gratis maar ook niet heel duur. En je weet in ieder geval meteen of je elkaars uiterlijk bevalt. Een soort Tinder maar met als voordeel dat je initiatief kunt nemen en met een leuke oneliner iemand kan verleiden tot een reactie.

  Uindelijk dus ook wel wat dates mee kunnen regelen. En dat is uiteindelijk het doel waar je een stuk software op afrekent en dus is Paiq wel een voldoende waard. Maar gezien er ook enkele waardeloze features aan zitten met een naieve filosofie blijft dat een krappe voldoende.

  Bezoek Paiq

  Roger (36) 18 oktober 2019


Meer informatie en reviews over Paiq