• Karel (60)
  Wazige foto 1 reactie

  Als ik ergens niet op zit te wachten wanneer ik op zoek ben naar iemand om mee te daten dan zijn het wel wazige foto’s op hun profiel.
  Ik ben ene man die graag weet waar hij aan toe is en als ik dan eerst een hele tijd met iemand moet praten voordat ik weet of hun uiterlijk me wel of niet aanspreekt, dan is dat voor mij totaal niet handig.
  Dit is zelfs een irritatiepunt van mij over deze website, dus ik kan ook niet anders dan deze site geen goede beoordeling geven helaas.

  Bezoek Paiq

  Karel (60) 9 juli 2019
  • (44)

   Dit vind ik rare eisen die je niet perse mag stellen bij een relatie, dan ben jij dus ook iemand die op iemands uiterlijk kan afknappen begrijp ik. Ik steek zelf totaal niet zo in elkaar, ik vind altijd dat je iedereen een kans moet gunnen, ongeacht hoe zij er uit zien. Ik heb ook al met allerlei vrouwen gedate, van dik tot dun en van alle tinten die je je kunt bedenken, ik geef daar totaal niet om en ik hoop dat de vrouwen mij ook een kans geven om wie ik van binnen ben en niet om hoe ik eruit zie. Dat jij hier wel zo veel waarde aan hecht vind ik jammer om te lezen, maar ik begrijp dat dit dan in jouw geval geen goede optie als website is.

   Wout (44) 27 juli 2019


Meer informatie en reviews over Paiq