• Solaris (32)
  De gekste conspiracy theorie worden realiteit 0 reacties

  Ja Paiq... Het heeft lang geduurd voordat ik deze site echt kon doorgronden maar ik denk dat het me nu toch is gelukt.
  Dit wordt een lang en erg raar verhaal dus houd je maar vast..

  Deze site is niet goed en niet slecht. De manier hoe het werkt heeft in principe heel erg veel potentie. Maar nadat je er langere tijd op zit valt deze site enorm hard door de mand. De regels zijn bijvoorbeeld anders bij vrouwen dan bij mannen. Als vrouw mag je er van alles op zetten. Hun hele huisdierencollectie, interieur en foto's van de tuin of vakantie zijn totaal geen probleem. Terwijl je het als man zijnde enkel bij selfies mag houden want anders worden ze direct verwijderd. 1 ding is mij duidelijk geworden, en dat is dat Paiq mensen erg graag in de gaten houdt. Dit hoeft niet slecht te zijn, maar als je een beetje intelligent bent kom je er al snel achter dat zelfs je gesprekken gemonitord worden. Sterker nog, ze hebben zelf nep accounts zodat ze even met je kunnen praten (als zogenaamd potentiële single vrouw) om te achterhalen wat je komt doen op de site. Maar wat mij echter opviel was de manier waarop je gemotiveerd wordt om credits aan te schaffen. Ik zeg eerlijk dat ik hier een aantal keren ben ingetrapt omdat ik gewoon niet wou geloven dat ze zo smerig te werk zouden gaan. Maar helaas is bij mij vandaag definitief het kwartje gevallen. Na de zoveelste keer moet ik het bewijs als onomstotelijk beschouwen.

  Er komt eens in de zoveel tijd opeens een mooie vrouw langs bij de foto bewonderaars die vanuit het niets opeens al je foto's leuk vindt. En jou dus meerdere keren liked. Jij denkt dus dat ze geinteresseert is in je en stuurt haar dan een net
  berichtje. Maar helaas zijn je credits net niet genoeg om juist deze persoon aan te kunnen spreken. En dus moet je credits aan gaan schaffen. Als je dat gedaan hebt krijg je nog geen dag later een bericht dat ze je foto niet geaccepteerd heeft, (raar nadat ze al me foto's wel heeft geliked). En het gekke is dan ook dat je 9/10 keer deze vrouwen nooit bent tegengekomen bij het foto toernooi. Niet daarvoor en niet meer daarna. Terwijl andere vrouwen waar je mee gesproken hebt en elkaar geblokt hebt wel blijven langskomen. Tevens doet deze site helemaal niets met de gegevens die je hebt ingevuld. Zo kom ik telkens vrouwen tegen die 100km of meer uit me buurt wonen terwijl ik duidelijk mijn straal op 25 heb aangegeven. En bij de speeddates krijg je vrouwen die jij geblokt hebt of andersom. Heel irritant. Laats kwam ik er eentje tegen die al een vriend heeft en gewoon een maatje wou ofzo. Terwijl ik duidelijk ben geweest op zoek te zijn naar een date/relatie. En geen vriendschap!.

  Maar wat me vooral opvalt en daar wil ik bij deze iedereen voor waarschuwen, is dat deze dating site onder een netwerk van andere datingsites valt. Wat ze doen is dat ze jouw linken aan een netwerk van advertenties van zuster datingsite constructies. Je betaald dus in het begin en bent erg enthousiast over deze site. Het oogt allemaal leuk, makkelijk en vertrouwd. Maar later wordt het je duidelijk dat je nog beter Doutzen Kroes mee uit kunt vragen op een date. Want daten gaat op deze site helaas nooit gebeuren!
  Heel raar, want op andere sites heb ik wel meerdere dates gehad. Maar goed,, het is ook uiteindelijk de bedoeling (zo lijkt het althans) dat je afknapt van deze site en het dan vervolgens op een van hun zuster sites gaat proberen. Zodat ze je opnieuw geld afhandig kunnen maken. En die tactiek blijven ze continue op al deze sites hanteren.
  Jammer dat er een paar magnaten zijn die de nep datingsite monopolie in handen blijken te hebben. Ze verpesten het gewoon voor iedereen en hebben er niets meer dan een ordinaire geldmachine van gemaakt. Waarmee ze met instemming de identiteit van meerdere vrouwen lijken te kunnen gebruiken.

  Bezoek Paiq

  Solaris (32) 8 mei 2019


Meer informatie en reviews over Paiq