• Luuk (38)
  Lekker anders maar leuk 1 reactie

  Paiq is een datingsite die het eindelijk een keer anders durft te doen dan alle andere websites. Ik vind dit heel erg verfrissend en leuk. Doordat je het op deze website zo anders doet, is het ook veel spannender en leuker om te doen en daarbij is het alles behalve saai!

  Daarnaast vraagt Paiq maar 9 euro per maand voor een lidmaatschap en ik heb al op heel veel datingsites gezeten, maar geen één was er zo goedkoop als deze geloof me daar maar in! Het is dus eigenlijk een combinatie van een goede en goedkope website én een leuke en spannende site tegelijk. Het enige wat van mij niet had gehoeven zijn de foto's die eerst wazig zijn, ik zie graag hoe degene eruitziet met wie ik aan het chatten ben.

  Bezoek Paiq

  Luuk (38) 18 februari 2019
  • (44)

   Super Nice dat jij hier ook zo over denkt. Ik hoor zoveel negatieve dingen over Paiq omdat mensen het maar lastig en onhandig vinden dat zijn niet de standaard website zijn die ze gewend zijn om te daten. Maar ik vind het juist heerlijk dat ze het een beetje anders durven aan te pakken en het zo wat spannender maken.

   Maurice (44) 1 juni 2019


Meer informatie en reviews over Paiq