• Cas (39)
  Paiq niet standaard 1 reactie

  Wat ik bij Paiq erg leuk vind, is dat het niet zo'n standaard datingwebsite is, maar dat het gewoon best een aantal dingen heeft die geen enkele andere site heeft (voor zover ik weet).
  En dat maakt het dat het veel minder saai is dan de andere sites waar ik eerder op zat, hier blijft het wat spannender, en dat spannender bedoel ik dan wel op een goede manier natuurlijk.
  Ik vind de prijs van Paiq ook prima, dit is voor iedereen gewoon op te brengen en als je dit geld niet hebt per maand, dan zit er iets niet goed in je financiële situatie dus dat zou in principe voor (bijna) niemand een probleem moeten zijn.
  Al met al een goede site! Ik ben er erg tevreden over.

  Bezoek Paiq

  Cas (39) 21 oktober 2018
  • (42)

   Paiq heeft ook heel veel goede dingen en als het één ding zeker niet is dan is het saai, dat ben ik volkomen met je eens.
   De prijs die Paiq vraagt wanneer je lid wilt worden vind ik ook niet te hoog, dit bedrag is heel goed op te brengen voor welk inkomen dan ook.
   Wat voor mij gewoon een heel groot minpunt is, is die onduidelijkheid bij de foto's e ndat dit pas na een langere tijd scherper wordt.
   Wat voor een ander misschien heel goed werkt, maakt het voor mij bloedirritant.

   Dave (42) 24 november 2018


Meer informatie en reviews over Paiq