• Jeroen (52)
  Goede site maar te duur 1 reactie

  Ik vind het mooi dat nextlove aan de gescheiden en nu dus alleenstaande ouders denkt en ik vind het verder ook een goede website maar ik vind het wel echt te duur. De minimale prijs die je hier kwijt bent is 120 euro voor drie maanden dat is omgerekend 40 euro per maand, dat gaat mij toch echt iets te ver voor een datingsite. Daarbij heb ik als alleenstaande vader meer dan genoeg en ook behoorlijk hoge kosten die betaald moeten worden en daar kan ik dit bedrag dan niet bepaald bij gebruiken. Dus ik vind het erg jammer dat de site zo duur is want ondanks dat ik het verder een goede website vind blijft het hierdoor voor mij een eenmalige actie.

  Bezoek Nextlove

  Jeroen (52) 16 maart 2019
  • (54)

   Hier ben ik het wel mee eens. Juist de mensen die er alleen voor staan in de opvoeding of mensen die desnoods een klein bedrag per maand uitbetaald krijgen aan alimentatie, daar is 120 euro heel erg veel geld voor.
   Het zou logischer zijn geweest als deze website juist goedkoper zou zijn dan de andere websites gezien onze situatie, maar dan zou het weer te mooi zijn om waar te kunnen zijn.

   Harms (54) 7 april 2019


Meer informatie en reviews over Nextlove