Nextlove
7,2

7 reviews

Nextlove is een datingwebsite speciaal ontwikkeld voor gescheiden en alleenstaande ouders. Het is op deze datingwebsite alleen mogelijk te chatten als je een abonnement aanschaft. Het aanbod van Nextlove qua profielen is redelijk en de interface na registratie is overzichtelijk en makkelijk in gebruik te nemen.

Cijfer en gebruikersgemak

Nextlove krijgt van ons een 7,2 omdat het abonnement relatief duur is, je vooraf niet veel informatie kan vergaren omtrent de functies, ledenaanbod en prijzen van de datingwebsite. Daarnaast is het minimale aankooppakket afgerond 120 euro, dit is voor velen een groot bedrag, zeker de gescheiden mensen onder ons.

Prijzenlijst Nextlove

 • 3 maand abonnement: € 119,97
 • 6 maanden abonnement: € 179,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Nextlove? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (7)

 • Nicolas (49)
  Nextlove niet twijfelen 0 reacties

  Als je op Nextlove zit moet je niet twijfelen, want hier betaal je minimaal 120 euro voor een pakket en zonder pakket kun je helemaal niets beginnen op de website. Dat is wel vervelend, want op die manier kun je ook niet testen of de website wel of niet geschikt is voor dat gene waar jij naar op zoek bent maar schijnbaar maakt dat hier niets uit en komen de mensen zo wie zo wel op de site terecht. Ik zou dat wel anders doen, of dat je bijvoorbeeld eenmalig een proefabonnement voor een week of iets dergelijks kunt aanschaffen, maar dat zit er hier dus niet in. Het is echt een alles of niets website maar als je eenmaal aangemeld bent dan zal je er ook achter komen dat dit niet erg is en dat het wel goed uitpakt want het is een goede website die geen misbruik maakt van de goedgelovigheid van de mensen.

  Nicolas (49) 18 juli 2019
 • Irene (47)
  Veel begrip 1 reactie

  Wat ik zelf heel erg fijn vind aan deze website is dat je heel veel begrip krijgt van andere leden omdat zij begrijpen in wat voor situatie je zit aangezien zij zelf in een soortgelijke situatie zitten.
  En dat is iets wat ik bij andere singles zonder kinderen soms heel erg mis, ze doen het niet expres dat weet ik best maar die mensen snappen dat gewoon niet.
  Helaas kost het alleen wel een klein fortuin om hier lid te kunnen en mogen zijn en dat is hoer wel een groot nadeel.
  Maar over het algemeen ben ik positief over Nextlove.

  Irene (47) 10 mei 2019
 • Gerry (59)
  Vol hoop een lege portefeuille 1 reactie

  Vol goede hoop en moed heb ik me hier aangemeld omdat ik de naam Nextlove zo’n mooie naam vond en hier gewoon echt hoop van kreeg. Van een naam als deze krijg je weer vertrouwen in de liefde en dat was nou jet wat ik op dat moment zo nodig had dat ik me hier wat overhaast in heb gestort. Een hele mooie en goede datingsite verder hoor en ik heb er ook geen spijt van gekregen dat ik me hier heb aangemeld want ik heb hele aardige vrouwen ontmoet. Maar mijn portefeuille is hierdoor wel behoorlijk leeg geraakt en dat gaat hier een stuk sneller dan wat ik voor mogelijk had gehouden, dat is een beetje jammer.

  Gerry (59) 30 april 2019
 • Harms (54)
  Hele goede website 1 reactie

  Ik vind NextLove een hele goede website, omdat je hier mensen samen brengt die allemaal in dezelfde situatie verkeren en zo dus ook bepaalde dingen begrijpen die andere mensen (zonder kinderen) niet zouden snappen.
  Ondanks dat ik een flink bedrag per maand kwijt ben aan deze website, en dat is iets wat ook ik jammer vind en eigenlijk te veel geld, heb ik dit er wel voor over om hierdoor op deze website te kunnen zijn en te kunnen praten en daten met mensen die bij mij passen en die mij begrijpen en steunen in mijn situatie.

  Harms (54) 7 april 2019
 • Jeroen (52)
  Goede site maar te duur 1 reactie

  Ik vind het mooi dat nextlove aan de gescheiden en nu dus alleenstaande ouders denkt en ik vind het verder ook een goede website maar ik vind het wel echt te duur. De minimale prijs die je hier kwijt bent is 120 euro voor drie maanden dat is omgerekend 40 euro per maand, dat gaat mij toch echt iets te ver voor een datingsite. Daarbij heb ik als alleenstaande vader meer dan genoeg en ook behoorlijk hoge kosten die betaald moeten worden en daar kan ik dit bedrag dan niet bepaald bij gebruiken. Dus ik vind het erg jammer dat de site zo duur is want ondanks dat ik het verder een goede website vind blijft het hierdoor voor mij een eenmalige actie.

  Jeroen (52) 16 maart 2019
 • Ivan (46)
  Je loopt een grote groep mensen mis 1 reactie

  Wanneer je hier op zit dan zit je op een site met alleen maar andere alleenstaande ouders en op die manier vind ik dat ke een hele grote groep mensen mis loopt.
  Er zijn meer dan genoeg mensen die zelf geen kinderen hebben maar die er niets op tegen hebben of er zelfs voorstander van zijn dat hun partner wel een of meerdere kinderen heeft.
  Deze mensen zotten hier niet en die kun je dus niet leren kennen hier en daarom vond ik dat je ook een bepaalde groep, maar tevens een grote groep mensen mis loopt

  Ivan (46) 2 maart 2019
 • Moniek (44)
  Goede website 2 reacties

  Ik vind dit een hele goede website en ik vind het een slimme zet van ze om dit speciaal voor alleenstaande ouders te maken. Daar hebben ze absoluut goed ober nagedacht. Want lang niet iedereen zit op een partner te wachten die al kinderen heeft, natuurlijk zijn er ook genoeg die hier geen enkele moeite mee hebben gelukkig. Maar iedereen weet dat ik gelijk heb als er ik zeg dat er mensen zijn die dit een enorme afknapper vinden. Dus wat dat betreft vind ik dit echt een hele goede website.

  Wat ik hier wel een beetje jammer vind is dat ke per drie maanden moet betalen en dat het niet per maand kan. En daarbij kost het 120 euro voor drie maanden, wat omgerekend 40 euro per maand is, dat vind ik wel aan de dure kant,l helaas.

  Moniek (44) 20 februari 2019