Nextlove
7,2

Nextlove is een datingwebsite speciaal ontwikkeld voor gescheiden en alleenstaande ouders. Het is op deze datingwebsite alleen mogelijk te chatten als je een abonnement aanschaft. Het aanbod van Nextlove qua profielen is redelijk en de interface na registratie is overzichtelijk en makkelijk in gebruik te nemen.

Cijfer en gebruikersgemak

Nextlove krijgt van ons een 7,2 omdat het abonnement relatief duur is, je vooraf niet veel informatie kan vergaren omtrent de functies, ledenaanbod en prijzen van de datingwebsite. Daarnaast is het minimale aankooppakket afgerond 120 euro, dit is voor velen een groot bedrag, zeker de gescheiden mensen onder ons.

Prijzenlijst Nextlove

 • 3 maand abonnement: € 119,97
 • 6 maanden abonnement: € 179,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88

Bezoek Nextlove

https://nextlove.com/nl/

Ontevreden over Nextlove?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 74 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Jeroen (52)
  Goede site maar te duur 0 reacties

  Ik vind het mooi dat nextlove aan de gescheiden en nu dus alleenstaande ouders denkt en ik vind het verder ook een goede website maar ik vind het wel echt te duur. De minimale prijs die je hier kwijt bent is 120 euro voor drie maanden dat is omgerekend 40 euro per maand, dat gaat mij toch echt iets te ver voor een datingsite. Daarbij heb ik als alleenstaande vader meer dan genoeg en ook behoorlijk hoge kosten die betaald moeten worden en daar kan ik dit bedrag dan niet bepaald bij gebruiken. Dus ik vind het erg jammer dat de site zo duur is want ondanks dat ik het verder een goede website vind blijft het hierdoor voor mij een eenmalige actie.

  Jeroen (52) 16 maart 2019
 • Ivan (46)
  Je loopt een grote groep mensen mis 1 reactie

  Wanneer je hier op zit dan zit je op een site met alleen maar andere alleenstaande ouders en op die manier vind ik dat ke een hele grote groep mensen mis loopt.
  Er zijn meer dan genoeg mensen die zelf geen kinderen hebben maar die er niets op tegen hebben of er zelfs voorstander van zijn dat hun partner wel een of meerdere kinderen heeft.
  Deze mensen zotten hier niet en die kun je dus niet leren kennen hier en daarom vond ik dat je ook een bepaalde groep, maar tevens een grote groep mensen mis loopt

  Ivan (46) 2 maart 2019
 • Moniek (44)
  Goede website 2 reacties

  Ik vind dit een hele goede website en ik vind het een slimme zet van ze om dit speciaal voor alleenstaande ouders te maken. Daar hebben ze absoluut goed ober nagedacht. Want lang niet iedereen zit op een partner te wachten die al kinderen heeft, natuurlijk zijn er ook genoeg die hier geen enkele moeite mee hebben gelukkig. Maar iedereen weet dat ik gelijk heb als er ik zeg dat er mensen zijn die dit een enorme afknapper vinden. Dus wat dat betreft vind ik dit echt een hele goede website.

  Wat ik hier wel een beetje jammer vind is dat ke per drie maanden moet betalen en dat het niet per maand kan. En daarbij kost het 120 euro voor drie maanden, wat omgerekend 40 euro per maand is, dat vind ik wel aan de dure kant,l helaas.

  Moniek (44) 20 februari 2019

Plaats een review