• Moniek (44)
  Goede website 2 reacties

  Ik vind dit een hele goede website en ik vind het een slimme zet van ze om dit speciaal voor alleenstaande ouders te maken. Daar hebben ze absoluut goed ober nagedacht. Want lang niet iedereen zit op een partner te wachten die al kinderen heeft, natuurlijk zijn er ook genoeg die hier geen enkele moeite mee hebben gelukkig. Maar iedereen weet dat ik gelijk heb als er ik zeg dat er mensen zijn die dit een enorme afknapper vinden. Dus wat dat betreft vind ik dit echt een hele goede website.

  Wat ik hier wel een beetje jammer vind is dat ke per drie maanden moet betalen en dat het niet per maand kan. En daarbij kost het 120 euro voor drie maanden, wat omgerekend 40 euro per maand is, dat vind ik wel aan de dure kant,l helaas.

  Bezoek Nextlove

  Moniek (44) 20 februari 2019
  • (58)

   Ik ben het deels wel met je eens, want ik vind het ook fijn dat je hier mensen kunt vinden die geen moeite hebben met een partner die al kinderen met iemand anders heeft. Maar wat ik wel jammer vind is dat je alleen maar alleenstaande moeders of alleenstaande vaders hier kunt vinden, want ik weet dat er ook wel mannen of vrouwen zijn die wel met iemand willen daten die een kind heeft, maar doe zelf geen kinderen hebben. En die mensen worden hier niet toegelaten, dus dan loop je ook een hele grote groep mensen mis op die manier.

   Guus (58) 20 februari 2019
  • (46)

   Het enige wat handig is aan deze site en dat zie ik ook heus wel is dat je allemaal in hetzelfde schuitje zit en dat je elkaar in bepaalde opzichten heel goed begrijpt.
   Ik snap ook niet waarom deze website zo duur is en juist voor alleenstaande ouders is dit vaak te veel geld. Alleenstaande ouders hebben vAk niet veel geld over voor dergelijke luxe praktijken.

   Ivan (46) 2 maart 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Nextlove