• Jelle (50)
  Bedroevend 2 reacties

  Van een website als 'mijn geheime liefde' springen je toch spontaan de tranen in de ogen als je verder klikt op de site en je ziet wat je te wachten staat. Het hele gebeuren, zonder uitzonderingen op de regel, stelt geen ene malle moer voor hier. Het is allemaal bedroevend om te zien en te ervaren. Ik ben hier zelf de dupe van geweest en wil er dan ook zeker voor waken dat er niet meer mensen in deze illusie trappen. Ik vind het betreurenswaardig dat dit ook getolereerd wordt en wordt toegestaan dat dit blijft bestaan. Maar ik ben hier heel snel weer weg gegaan en hoop zo te voorkomen dat anderen dezelfde misstap begaan.

  Bezoek MijnGeheimeLiefde

  Jelle (50) 6 augustus 2017
  • (46)

   Helemaal met Jelle eens. Onderaan staat in kleine lettertjes: "De profielen op Mijngeheimeliefde.nl zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk." Wegblijven dus.

   Alfons (46) 14 april 2018
  • (49)

   Ik snap eerlijk gezegd niet eens wat mensen op deze website te zoeken hebben. Als je een relatie hebt en dit gaat even niet lekker, los het op en als dit niet lukt zet er dan een punt achter. Maar ga niet buiten de deur lopen snoepen of in ieder geval dit proberen te doen. Dat is pas bedroevend.

   Berend (49) 13 mei 2018


Meer informatie en reviews over MijnGeheimeLiefde