MijnGeheimeLiefde
7,9

Breng de spanning terug in je leven!
Je hebt een leuke partner en je bent best tevreden met je relatie, maar de intimiteit is ver te zoeken. Voor je het weet zit je in een sleur waar je niet meer uitkomt. Je wilt geen grote veranderingen in je leven, maar je bent wel toe aan iets nieuws, iets spannends, iets voor jou alleen.

Passie in de slaapkamer, persoonlijke aandacht en de spanning van het flirten zijn de dingen die het meest gemist worden in een relatie.

MijnGeheimeLiefde brengt je in contact met gelijkgestemden om die spanning weer te beleven! Zoek een spannende date, een onvergetelijke one-night-stand of een affaire zonder verplichtingen.

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben MijnGeheimeLiefde een 7,9 gegeven omdat dit een topper is als het gaat om ondeugend daten, de website doet niets onder voor haar concurrenten.

Prijzenlijst MijnGeheimeLiefde

 • 1 maand abonnement: € 59,95
 • 3 maanden abonnement: € 89,95
 • 12 maanden abonnement: € 239,40
Review gemiddelde2.5 sterren waardering 34 reviews

Bezoek MijnGeheimeLiefde

https://www.mijngeheimeliefde.nl

Ontevreden over MijnGeheimeLiefde?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 381 keer bezocht.

Reviews ( 34 )

 • Anonimous (33)
  Geheime liefde zorgt voor spanning 0 reacties

  Ik ben gewoon niet gemaakt voor een monogame relatie en de site geheime liefde zorgt bij mij voor precies genoeg spanning in mijn relatie. Door deze site hoef kom ik niet in de verleiding om met de vriendinnen van mijn partner te flirten en verdere dingen mee te doen. Mijn partner weet niet dat ik hier een lidmaatschap heb en dat ik soms afspreek met de vrouwen van hier. Ik heb wel een aparte rekening geopend waar ik deze tarieven mee betaal, zodat mijn partner hier niet achter komt. Ik vind het een hele mooie en fijne site, die mijn relatie red, ook al zullen heel veel mensen het hier niet mee eens zijn. Dat kan mij weinig schelen, ik vind het op deze manier een perfect evenwicht hebben.

  5 sterren waardering

  Anonimous (33) 24 november 2018
 • Berend (49)
  Vecht voor je relatie 1 reactie

  Wanneer je wel blij bent met je relatie, maar de passie en je nachtleven met elkaar is ver te zoeken, dan kun je hier volgens mij altijd zelf wel iets aan doen. Onderneem iets, zorg dat het weer wat spannender wordt. Maar vooral, vecht voor je relatie en ga je spanning niet zo maar buiten de deur zoeken want dan gaat je relatie sowieso kapot. Als er nog wat te redden valt, vind ik dat je her alles aan moet doen om dit te redden. Ik ben dan ook heel erg tegen dit soort websites, maar over het algemeen tegen alles wat vreemdgaan stimuleert.

  1 ster waardering

  Berend (49) 13 mei 2018
 • Jelle (50)
  Bedroevend 2 reacties

  Van een website als 'mijn geheime liefde' springen je toch spontaan de tranen in de ogen als je verder klikt op de site en je ziet wat je te wachten staat. Het hele gebeuren, zonder uitzonderingen op de regel, stelt geen ene malle moer voor hier. Het is allemaal bedroevend om te zien en te ervaren. Ik ben hier zelf de dupe van geweest en wil er dan ook zeker voor waken dat er niet meer mensen in deze illusie trappen. Ik vind het betreurenswaardig dat dit ook getolereerd wordt en wordt toegestaan dat dit blijft bestaan. Maar ik ben hier heel snel weer weg gegaan en hoop zo te voorkomen dat anderen dezelfde misstap begaan.

  1 ster waardering

  Jelle (50) 6 augustus 2017
 • Feline (56)
  dit red mijn relatie 1 reactie

  Vaak wordt zoiets juist als heel slecht gezien en als vreemdgaan maar zo zie ik het juist helemaal niet, want als je niks fysieks met diegene doet lijkt mij dat er niets aan de hand is. Bij mijn huidige relatie wordt het allemaal een beetje saai en is de spanning ver te zoeken. Wanneer ik hier dan even een spanned chatmoment heb beleefd, leef ik dat later uit op mijn man en daar is hij me denk ik alleen maar dankbaar voor. Daarom vind ik dit absoluut niet iets slechts, maar juist iets goed om ook mijn huidige relatie wat op te spicen.

  5 sterren waardering

  Feline (56) 5 augustus 2017
 • Gerard (45)
  Mijngeheimeliefde nl geen date maar... 0 reacties

  Mijngeheimeliefde.nl is een datingsite die valt in dezelfde categorie als Victoria Milan en is van dezelfde eigenaar als Anotherlove.nl wat je meteen kan zien aan het uiterlijk van de website. Voordeel van deze website is dat het veel goedkoper (Lees: alsnog duur) is als Victoria Milan. Volgens mij is Secondlove ook nog een website in deze categorie maar die neem ik niet zo serieus, die website kan wel in het jaar 0 geschreven zijn zo ziet het er uit. Het is me niet gelukt om een ontmoeting te krijgen via Mijngeheimeliefde.nl maar ik was er wel een paar keer dichtbij en heb wat leuke conversaties gehad.

  3 sterren waardering

  Gerard (45) 15 mei 2017
 • Klaus (38)
  mijngeheimeliefde nl en anotherlove... 1 reactie

  Volgens mij is mijngeheimeliefde.nl van dezelfde makers als anotherlove.nl want ik heb op beide websites een account en op beide websites zie ik exact dezelfde leden op exact dezelfde tijd online. Desondanks zie ik mijn eigen accounts niet. Zal dit nep zijn of werken deze websites met elkaar samen?

  3 sterren waardering

  Klaus (38) 6 april 2017
 • Veronica (37)
  Mijngeheimeliefde maakt relaties ka... 2 reacties

  Dat ze dit soort websites toelaten op het net sta ik wel versteld van. hierdoor is mijn EX! man bij me weg, deze vond het blijkbaar spannend om zich aan te melden op zulke websites en te gaan chatten met andere vrouwen. Geluk dat ik er achter kwam, zullen wel veel meer mannen zijn die dit stiekem doen waarbij de vrouw het niet weet. Belachelijke situaties!

  2 sterren waardering

  Veronica (37) 13 februari 2017
 • Ilona (49)
  Mijn ex man gevonden op mijngeheime... 1 reactie

  Mijn ex man hier gevonden. Zat zijn mail even door te spitten toen ik mails zag over Mijngeheimeliefde.nl, via de mail kon ik inloggen en zag ik dat mijn man aan het chatten was met andere vrouwen. Ik zal de teksten maar niet kopiëren want het was zogezegd zeer ranzig.

  1 ster waardering

  Ilona (49) 30 januari 2017
 • Ipje (67)
  Oplichting en misleiding 0 reacties

  Nadat ik me heb ingeschreven en profiel bijgewerkt met hetgeen ik kwijt wil op deze site wilde ik eens gaan rondneuzen in de profielen.
  Als je een profiel nader wilt gaan bekijken komt er na 10 seconden een popup scherm *Word vandaag nog Premium Member!* over heel dat profiel wat je wilt bekijken. Dan krijg je dus slechts de keuze in het soort abonnement en betaalwijze.
  Nou, dan weet je dus zeker dat hier oplichters aan het werk zijn achter deze site; wegwezen dus!!
  hgr van Ipje (Ik profileer je even)

  1 ster waardering

  Ipje (67) 24 januari 2017
 • Bibi (29)
  Bullshit 0 reacties

  Wat je hier allemaal meemaakt is gewoon één grote bullshit! Mannen en hun geheime liefde?!
  Geheime affaire zul je bedoelen. Vieze oude kerels van 50+ met een vrouw thuis die even een leuk avontuurtje zoeken met iemand onder de dertig!
  Nou mij niet gezien en vind het ook superslecht dat de eigenaren hiervan dit toestaan!

  1 ster waardering

  Bibi (29) 6 januari 2017
 • Emily (32)
  Opgelicht 1 reactie

  Je wordt hier gewoon opgelicht!
  Eerst wordt er net zo lang tegen je gepraat totdat je betalend lid wordt, vervolgens hoor je niks meer van deze persoon.
  Heb je eindelijk een afspraak met iemand gemaakt voor een date, dan laten ze je gewoon zitten en is het een now show!
  Oplichters, dat zijn het!

  2 sterren waardering

  Emily (32) 31 december 2016
 • LUCAS (32)
  wAARDELOOS 1 reactie

  Deze site is serieus weggegooid geld. Koop er liever eten van of een cadeau wat mij betreft, maar wordt geen lid!
  ik her haal: wordt geen lid! Je bent je geld kwijt en je ziet het nooit weer tgerug.

  2 sterren waardering

  LUCAS (32) 26 december 2016
 • Huub (52)
  weggegooid geld 0 reacties

  Wanneer je hier lid bent, kun je net zo goed je geld gewoon door de wc speoelen, want het is echt weggegooid geld.
  Je hebt er absoluut niks aan en je krijgt er zeker niks voor terug! In het vervolg koop ik hier liever een pizza of een bord shoarma ofzo voor. Het is dat ik een maand lid ben, anders was ik allang niet meer online geweest.

  2 sterren waardering

  Huub (52) 11 december 2016
 • renske (42)
  booos 0 reacties

  Ik ben echt mega boos, jullie zijn allemaal oplichters. Ik ben mijn geld kwijt, terwijl ik helemaal geen lid meer wil zijn!
  Via de een of andere weg ga ik wel een manier vinden om bij jullie te komen en dan wil ik mijn geld weer terug!

  1 ster waardering

  renske (42) 30 november 2016
 • yvo (52)
  Niet duidelijk 1 reactie

  Wat ik hier veel meemaak is dat het niet heleemaal duidelijk is waar deze website voor dient, de ene denkt dat het echt voor een relatie is. de andere denkt dat het meer voor een affaire (one-night-stand) is. Eerlijk gezegd weet ik het zelf ook niet goed, dit zorgt soms voor miscommunicatie omdat je het dan beide over iets anders hebt.

  3 sterren waardering

  yvo (52) 27 november 2016
 • Merlin (44)
  Horrible 1 reactie

  I must say, this website is horrific, honestly. The people aren't even kind or something, it's just horrible.
  I can't give a good grade, that's why i only give 1 star sorry, but that's the only way

  1 ster waardering

  Merlin (44) 1 november 2016
 • Ramon (55)
  slecht te spreken 1 reactie

  Ik ben absoluut niet te spreken over mijn geheime liefde, al het mooie wat hier wordt beloofd, wordt gewoonweg niet nagekomen. Het is een illusie en ze houden zich er niet aan. Je geld kun je wel gedag zeggen wat dat krijg je dus echt nooit meer terug.

  1 ster waardering

  Ramon (55) 23 oktober 2016
 • Billy (43)
  Liefdeloos huwelijk 1 reactie

  Na lange tijd in een liefdeloos huwelijk te hebben gezeten, ben ik hier is gaan rondkijken. Hier vond ik de dingen die ik thuis niet vond en uiteindelijk is dit huwelijk ook kapot gegaan hier kon ik op wachten. Maar deze site heeft mij laten zien dat er meer is dan ik door had.

  3 sterren waardering

  Billy (43) 21 oktober 2016
 • Homme (59)
  IJskoud 1 reactie

  Om zo'n site op deze manier te besturen moet je wel een ijskoud persoon zijn! Diegene die dit leidt geeft totaal niet om de gevoelens en emoties van de mensen die hier lid zijn, maar het draait diegene alleen maar om het geld dat er binnen komt! Ik vind dit echt een enorm slechte zaak en ik hoop dat er gauw iets aan ondernomen wordt.

  1 ster waardering

  Homme (59) 20 oktober 2016
 • Luuk (46)
  grappig 1 reactie

  Wat ik grappig vind, is dat iedereen hier gewoon kan zeggen wat hij of zij wil, dat kan toch niet waar zijn...
  de klinklaarste onzin wordt er uitgekraamd door veel mensen, het is echt absurd.
  Dus het klinkt wel positief, het woord grappig, maar dat is het absoluut niet. het is gewoon te gek voor woorden.

  1 ster waardering

  Luuk (46) 18 oktober 2016

Plaats een review