• Klaus (66)
  Beste klant van de site 2 reacties

  Ik ben zo onder de indruk van deze site, dat ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat ik de beste klant van de hele site ben waarschijnlijk.
  Gemiddeld zit ik er per dag toch wel zo’n 2 a 3 uur op geloof ik. En dan niet alleen voor het naakt, wat natuurlijk ook wel erg belangrijk is, maar ook omdat ik de vrouwen die er te vinden zijn heel erg lief vind. Vaak zijn de vrouwen hier niet van Hollandse afkomst, wat ze vaak net iets liever en zorgzamer maakt dan de volledig geëmancipeerde Nederlandse volwassen vrouwen.

  Bezoek LiveJasmin

  Klaus (66) 1 april 2018
  • (39)

   Ik snap helemaal wat je bedoelt man! Die dames hier zijn zo lekker dat ik hier de hele dag wel zou willen bivakkeren en dan het liefst samen met een paar van die prachtige en exotische dames die hier te vinden zijn. Ik vind het geweldig hoe gewillig de vrouwen hier zijn en wat ze allemaal bereid zijn te doen alleen maar zodat jij je lekker kunt voelen. Maar ik snap dus dat je er elke dag zit en ik zou dat ook hele graag willen doen als dat mogelijk is.

   Gideon (39) 27 april 2018
  • (41)

   Die vrouwtjes hier zijn zo lekker dat ik dat ook wel zou willen. Helaas denk ik alleen niet dat mijn baas dit zou goedkeuren haha of misschien dat huis dan wel met me mee zou willen kijken dat kan natuurlijk ook nig. Het is dan alleen de vraag of je wel zo’n soort relatie met je baas wilt aangaan. Maar de site zelf vind ik zo handig en de vrouwen zijn er zo knap dat ik me er altijd reuze goed vermaak en er altijd een happy beding op over hou.

   Wesley (41) 27 april 2018


Meer informatie en reviews over LiveJasmin