• Vrouwtje (46)
  Lexa rommelig commercieel en irritant 0 reacties

  Wat een verschrikkelijke site.
  Ik ben betalend lid en hoopte door een abonnement te nemen dat het dan iets aantrekkelijker zou worden. Maar wat een commerciële bedoeling. Je betaalt 60 euro voor zes maanden maar dan ben je er nog lang níet want voor bepaalde extra instelling moet je extra betalen.

  Ik heb mijn abonnement van 6 maanden al stop gezet zodat deze niet wordt verlengd. Maar nu krijg ik na bijna elk bericht dat ik verstuur een irritante melding in beeld.

  Precies onder je foto waar je bij de profielinstellingen komt, staat heel handig de optie 'verlengen' dus stel dat je een keer niet goed oplet zit je weer in het menu om te verlengen.

  Ik ben pas 4 dagen lid, ik betwijfel of het er met de tijd beter op zal worden of dat het allemaal went. Maar mocht ik veranderen van mening, zal ik dit laten weten.

  En er hoeft er natuurlijk maar 1 tussen te zitten om het allemaal dubbel en dwars waard te maken

  Ik hou goede hoop, want aan de leden op Lexa ligt het niet. Ik heb best leuke contacten.
  Ook iets minder leuke en dan is het wel jammer dat je deze niet kunt blokkeren, maar ach ik blijf het een leuke manier van ontmoeten vinden en er zijn genoeg andere sites.

  Zo vind ik tinder (gek genoeg) wel een aanrader. Daar hoef je in principe niets te betalen en kun je gewoon alles en wil je extra dan kun je ervoor kiezen om te betalen, maar is dus niet nodig om in contact te komen.

  Bij Lexa kun je niks zonder te betalen.
  Je ziet geen fotos je kunt geen berichten lezen of sturen.

  Ik kan nog wel doorgaan haha het lucht wel op.

  De app is heel minimaal qua opties.

  Bezoek Lexa

  Vrouwtje (46) 17 januari 2016

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Lexa