• Do (50)
  Oplichterij 2 reacties

  Ik zit nu enkele weken op lexa en ik ben er achter gekomen dat het pure oplichterij is met heel veel ingehuurde nep accounts . Ik heb ervaring met andere sites dus ik weet het verschil !
  Je krijgt bij lexa allemaal leuke reacties van mannen waar je enorm mee match en ook in het schrijven naar elkaar een klik is, echter het komt niet verder dan dat . Dan hoor je opeens 2 dagen niets meer nadat je een leuk gesprek hebt gehad…en dan ineens zijn ze er weer met hun leuke lieve berichten …die werkelijk je tot niets brengen . Want verder dan schrijven komt het niet …en als je ze hier mee confronteert hoor je niets meer. Terwijl op andere datingsites er na enkele berichten heen en weer gevraagd wordt om elkaar eens te zien. En er is is regelmatig contact .
  Bij 1 match kan dat gebeuren …maar bij zoveel contacten die ik daar heb is dat geen toeval meer. Je zit op een datingsite om elkaar uiteindelijk te zien en niet om te chatten ….dus het zijn de lexa medewerkers die je op deze manier aan het lijntje houden ….heel vies spel dit !

  Bezoek Lexa

  Do (50) 23 juni 2021
  • (53)

   Ik probeer meerdere sites de gratis fdating is een echte niet commerciële site. Al het commercieel betaalt dating daar zitten personen achter die de site in beweging houden allemaal nep. Zolang je maar blijft sponsoren.

   Tomtom (53) 26 oktober 2021
  • (58)

   Jammer , maar ik ervaar hetzelfde met vrouwen op deze site.Ik zou graag in contact komen, maar er is bij mij nog geen enkel contact geweest, likes of zelfs schrijven schijnt niet op te worden gereageerd, en de andere dag is het profiel niet meer beschikbaar.Dus ik weet wat je meegemaakt hebt. Als dit niet drastische veranderd dan is dit heel snel einde account.

   Frank (58) 29 juli 2023


Meer informatie en reviews over Lexa