• Jebroer (27)
  Lexa niet doen klacht 1 reactie

  Heb 6 maanden bij LEXA gezeten en kan je zeggen het is een grote geld aftroggel machine . Ze promoten zichzelf als Nederlands grootste en meest actieve datingsite .Maar als ik om bijvoorbeeld op een doordeweekse dag tussen 17:00 en 21:00 online ben en op zoek ben naar vrouwen tussen de 23-32 in een afstand van ongeveer 50 KM kom je maximaal 5 online vrouwen tegen .... Badoo heeft nog meer aanbod en dat is (grotendeels) gratis .

  Als je dan toch in contact raakt met een dame merk je toch al snel dat het allemaal erg oppervlakkig is ik kreeg in de 6 maanden tijd 50 bezoeken , 15 favorieten maar geen enkel bericht .... Zegt genoeg over de werkwijze en het gedrag van de mensen op deze site .

  Lexa vernieuwd ook je abonnement zonder je te vragen automatisch om je onbewust meer centen af te nemen let hier dus goed op !

  Voor de rest het is een grote website met veel profielen maar er is bijna niemand online, veel valse beloftes, veel te duur en weinig mensen die het daadwerkelijk serieus nemen.

  Bezoek Lexa

  Jebroer (27) 15 september 2019
  • (36)

   Dan snap je het idee niet van deze site. Mensen sturen berichten op momenten dat het ze gelegen ligt en lezen die ook weer. Dus je hoeft niet enkel te chatten met iemand die toevallig online is. Het is meer gewoon mails sturen naar elkaar.

   Roger (36) 18 oktober 2019


Meer informatie en reviews over Lexa