• Toon (44)
  Klasseswingers klasse site 1 reactie

  Klasseswingers is wat mij betreft een prima website. Het is geen hele drukke site met duizenden members, zoals ik dat van sommige andere websites wel gewend ben maar dat vind ik niet erg omdat er hier ook alsnog wel ruim voldoende mensen op zitten.
  Klasseswingers is wel een erotische website, waar je dus van moet houden en ook dit zorgt er waarschijnlijk wel een beetje voor dat er niet zo veel mensen op zitten als op sommige andere websites, maar de mensen die hier op zitten weten daar van af lijkt me.
  Het is in het begin een beetje aftasten wat je hier precies kunt verwachten op de website, maar wanneer je hier eenmaal achter bent en een beetje weet hoe het hier werkt dan vind ik het echt een meer dan prima website.
  Ik ben nu twee maanden hier lid, maar ik ben er erg tevreden over en blijf dit ook gewoon na deze maand weer verlengen denk ik, tenzij er iets heel raars gebeurt natuurlijk maar dat verwacht ik niet.

  Bezoek Klasseswingers

  Toon (44) 31 december 2018
  • (38)

   Ik vind het helaas wel een nadeel dat het geen hele drukke site is. Het hoeft van mij ook geen gigantisch drukke site te worden, maar een beetje drukker als dat het nu is kan in mijn ogen zeker geen kwaad.
   Dat de site een erotische site is, was voor mij juist de reden dat ik hier een account op aan heb gemaakt dus dat is een absoluut positief iets.

   Pieter (38) 3 februari 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Klasseswingers