Klasseswingers
4,8

21 reviews

Met de nieuwe datingsite Klasseswingers kun je nu erotisch daten op hoog niveau. Deze casual datingsite is namelijk gericht op het brengen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit moet er dan voor zorgen dat je op een leuke wijze kan aanvangen met een spannend avontuur.

Cijfer en gebruikersgemak

Klasseswingers krijgt van ons een 4.8 omdat nog weinig mensen de datingsite weten te vinden , dit verminderd de kans op succes.

Prijzenlijst Klasseswingers

 • 1 maand abonnement: € 19,95
 • 3 maanden abonnement: € 47,85
 • 6 maanden abonnement: € 83,70
Ontevreden over Klasseswingers? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (21)

 • Pieter (38)
  Niet duur weinig kwaliteit 0 reacties

  Ten eerste wil ik met de positieve punten van Klasseswingers beginnen en daar staat ruim voorop dat het geen dure website is! En dat is al een hele verdienste vind ik, want over het algemeen betaal je zo het dubbele per maand voor een datingsite.
  Daarbij kun je hier hele mooie en sexy vrouwen vinden van alle leeftijden, wat ook een positief punt is.

  Daarentegen zijn er helaas ook wat minder positieve punten en dat is als eerste dat het nog niet echt een bekende website is waardoor er niet heel erg veel mensen op de site zitten. Ik ben hier regelmatig online en dat ik dan denk van oei, waar zijn alle vrouwen vandaag. Hoe meer mensen er op een site zitten, hoe meer mensen er logischerwijs ook online zijn. En ik vind dat de site best wat meer special items erop mag zetten zodat het zich een beetje onderscheid van de rest van de datingsites.

  Pieter (38) 3 februari 2019
 • Toon (44)
  Klasseswingers klasse site 1 reactie

  Klasseswingers is wat mij betreft een prima website. Het is geen hele drukke site met duizenden members, zoals ik dat van sommige andere websites wel gewend ben maar dat vind ik niet erg omdat er hier ook alsnog wel ruim voldoende mensen op zitten.
  Klasseswingers is wel een erotische website, waar je dus van moet houden en ook dit zorgt er waarschijnlijk wel een beetje voor dat er niet zo veel mensen op zitten als op sommige andere websites, maar de mensen die hier op zitten weten daar van af lijkt me.
  Het is in het begin een beetje aftasten wat je hier precies kunt verwachten op de website, maar wanneer je hier eenmaal achter bent en een beetje weet hoe het hier werkt dan vind ik het echt een meer dan prima website.
  Ik ben nu twee maanden hier lid, maar ik ben er erg tevreden over en blijf dit ook gewoon na deze maand weer verlengen denk ik, tenzij er iets heel raars gebeurt natuurlijk maar dat verwacht ik niet.

  Toon (44) 31 december 2018
 • Ruben (49)
  Klasseswingers saai en rustig 1 reactie

  Klasseswingers leek mij in eerste instantie echt iets voor mijn vrouw en mij, on door middel van deze site ons huwelijk weer iets spannender en interessanter te maken dan het voorheen was. Eenmaal hier aangemeld werden we echter behoorlijk teleurgesteld. We waren op zoek naar een koppel om mee te swingen, maar deze koppels waren er amper. Er zitten zo weinig leden op de site, dat de kans dat ie datgene vind waar je naar op zoek bent dusdanig klein is dat het amper de moeite waars is om de moeite hier voor te nemen.

  Ruben (49) 23 september 2018
 • Terrence (57)
  Site slechter dan het lijkt 1 reactie

  Wanneer je deze site bekijkt, dan lijkt het op het eerste gezicht een hele mooie website met veel leuke mensen van jouw leeftijd.
  Maar laat je niet voor de gek houden, want wanneer je je aangemeld hebt en de site beter kunt bekijken, dan zul je veel minder goede punten vinden dan dat je in eerste instantie had verwacht en had gehoopt.
  Ik ben hier wel voor gevallen en achteraf gezien heb ik ontzettend spijt hier van, de mensen die ik hiervoor kan behoeden daar wil ik dit graag voor proberen.

  Terrence (57) 28 juli 2018
 • Dirkje (57)
  Niet duur voor erotiek 1 reactie

  Voor websites die gemaakt zijn voor het verzorgen van erotiek en het waar maken van de fantasieën van mannen, is deze website zeker niet duur. Ik vind het een hele jeugdige site met ook veel mooie en jonge vrouwen en zelfs nog een paar vrouwen die ik eerder meisjes zou noemen. Maar mij hoor je niet klagen want van die jonge dingen die nog lekker strak in hun vel zitten met een paar prachtige lijven, daar begin ik bijna van te kwijlen. En dat die meiden dan ook nog met oudere mannen als mij willen chatten, dan voel ik me heel erg vereerd.

  Dirkje (57) 11 mei 2018
 • Ben (39)
  Boos 1 reactie

  Een website als deze daar wordt ik heel erg boos van.
  Er worden je allerlei mooie dingen beloofd en iedereen zegt zogenaamd dat het zo’n goede site is.
  Maar dan betaal je het geld en kom je er achter dat er helemaal niets van waar is en dat ze het niet waar kunnen maken.
  Ik ben helemaal niet gecharmeerd van de site en ik vind het jammer dat ik hier tijd en geld in heb gestoken.

  Ben (39) 30 maart 2018
 • Michel (42)
  Niet duur beetje weinig leden 1 reactie

  Ik vind de site zelf best heel leuk en ook zeker niet duur, maar het heeft helaas wel een beetje weinig leden en dat maakt alles gewoon een stuk moeilijker om een date met een leuke vrouw te vinden. In een zaal vol vrouwen is het al lastig, laat staan op een site met het aantal vrouwelijke leden als deze. Ik hoop dan ook echt dat de site zich nog zal ontwikkelen en verder kan groeien, want de site zelf is verder gewoon goed

  Michel (42) 2 maart 2018
 • Daan (39)
  Site van niks 0 reacties

  Ik vind deze website echt een site van niks, een regelrechte ramp.
  Ik snap gewoon niet dat er echt mensen zijn die hier voor willen betalen en er achteraf niet eens spijt van hebben.
  Ik heb een keer betaald omdat ik me heb laten overhalen door een knappe vrouw hier, maar dat laat ik me nooit meer gebeuren.
  Jammer van het weggegooide geld dat ik kwijt ben.
  En mannen wees gewaarschuwd voor de knappe vrouwen hier die je willen overhalen om hier voor te betalen.

  Daan (39) 17 februari 2018
 • Dave (40)
  Tevreden 1 reactie

  Ik ben een erg tevreden man wanneer het gaat om het gebruik van klasseswingers. Ik heb echter geen vaste partner waar ik mee kan swingen maar ik heb gemerkt dat dit biet perse noodzakelijk is. Wat ik hier tot nu toe heb meegemaakt kan mij in ieder geval erg bekoren.

  Dave (40) 12 november 2017
 • Tim (42)
  Verwachtingen 1 reactie

  Bij klasseswingers verwachtte ik heel veel.
  Ook wanneer je de afbeelding bekijkt, krijg je toch bepaalde ideeën bij deze website.
  Het doet me denken aan grenzen verkennen binnen sexueel gebied bij elkaar en zo toch elkaar plezier laten beleven.
  Alles natuurlijk met instemming van de ander, begrijp me goed.
  Maar of dit ook echt hierbij speelt weet ik niet, ik ben al een aantal keer door vrouwen verkeerd begrepen hier.
  De informatie die er over bekend is, maakt mij ook niet heel veel wijzer, dus dat is vrij zinloos.

  Tim (42) 24 oktober 2017
 • Bill (38)
  Klasseswingers goed 1 reactie

  Ik heb klasseswingers ontdekt via een hele goed maat van mij.
  Hij zat hier al een tijd je op eb was er erg over te spreken.
  Aangezien ik ook op zoek ben naar wen nieuwe partner heb ik de sprong uiteindelijk ook gewaagd en met succes.
  Ik heb contact met een handjevol prachtige en lieve vrouwen, die tot nu toe, allemaal nog stuk voor stuk kans maken om mijn nieuwe partner te worden.
  Nu hopen dat we snel vervolgstappen kunnen zetten in de eventuele relatie.

  Bill (38) 13 oktober 2017
 • Berend (56)
  Geen stijl 1 reactie

  Dit is een dating site die over geen enkele vorm van klasse of stijl bezit, wat wel heel krom is gezien de naam van de site. Er wordt aangestuurd op discretie en dus op vreemdgaan of andere escapades buiten de deur. Dit vind ik geen stijl, als je iemand zoekt neem dan een vrijgesteld iemand. Heb je een leuk iemand thuis? Wees daar dan alsjeblieft heel zuinig op! Menig mens zou graag met je ruilen geloof mij maar

  Berend (56) 8 oktober 2017
 • Berry (61)
  Tegenvallen 1 reactie

  Wat ik van deze site vind is dat het heel erg tegenvalt wanneer je hier op zit. De mensen, de bedragen, het contact wat je daadwerkelijk met iemand hebt. Het is veel platonischer dan dat ik werkelijk zou willen hebben. Het is allemaal zo nep, totaal niet wat je verwacht van een potentiele partner waar je in de toekomst mee af zou willen sprkeen. De site daarentegen helpt ook niet echt mee, want wanneer je niet betaald als lid dan kun je eingelijk al niks beginnen. Dat is slecht vind ik.

  Berry (61) 4 augustus 2017
 • Joris (46)
  klasseswingers review 1 reactie

  Wat gek om te lezen dat bijna iedereen hier eigenlijk heel negatief tot middenmoot te spreken is over klasseswingers.
  Ik ben juist vol lof namelijk, heb nog nooit een site gezien die zo volledig is in het voorzien van mensen hun behoeften.
  Je kunt hier in principe een beetje doen wat je zelf wilt, wil je alleen chatten? Prima. Wil je meer? Ook prima, dat kan ook.
  Zo is er toch voor ieder wat wils lijkt mij.
  Daarbij is hier geen onderscheid gemaakt in leeftijd, of educatie, dat vind ik zo'n onzin namelijk en ten tweede vind ik het nog enorm discriminerend ook.
  Wat mij betreft dus een hele dikke voldoende!

  Joris (46) 31 juli 2017
 • Catherine (42)
  Meevaller 1 reactie

  Eigenlijk valt alles me hier honderd procent mee! Ik was helemaal geen fan van online dating websites en verwachtte hier ook een bepaald type man te vinden. Maar ik had ongelijk, gelukkig maar. Ik heb mijn mening dan ook bijgesteld en vind het nu eigenlijk hartstikke leuk.

  Catherine (42) 10 juni 2017
 • Geert (55)
  Misselijkmakend 1 reactie

  Eigenlijk, wanneer je er goed over nadenkt, is het gewoon misselijkmakend wat er op websites als deze gebeuren. Er wordt enorm veel misbruik gemaakt van het vertrouwen en de goedgelovigheid van mensen. Iedereen verlangt zo erg naar liefde en naar die relatie dat ze er maar wat graag wat voor over hebben. Jammer dat er dan misbruik van gemaakt wordt want dat is zeker wat gebeurt.

  Geert (55) 9 juni 2017
 • Olivier (35)
  niet betrouwbaar 1 reactie

  Er staat heel duidelijk in vermeld dat deze site er alles aan doen om betrouwbaar te blijven en dat je er niet mee bekend wordt. Nou dat is dus even één grote grap, want een vriendin van mij zat hier dus ook en even later wisten allerlei anderen ook dat zij op deze site actief was. Waar is dan de betrouwbaarheid gebleven? Die is ver te zoeken, dat kan ik je wel vertellen.

  Olivier (35) 6 juni 2017
 • Bas (44)
  Niemand houdt woord 1 reactie

  Op deze site wordt veel gebruik gemaakt van lokkerij, maar wanneer puntje bij paaltje komt hout niemand woord.
  Nog geen enkele vorm van erotiek vernomen, op lekkermakende berichtjes na

  Bas (44) 6 augustus 2016
 • Costa (35)
  Goedkoop 1 reactie

  Voor nog geen 20 euro een maand lidmaatschap en erotisch vermaak, dat is niet duur.
  Maar helaas blijft het bij geile chats en draait het niet uit op een one night stand, hier had ik wel op gehoopt.

  Costa (35) 25 juli 2016
 • Jan (46)
  Goedkope erotische datingsite 1 reactie

  20 euro voor een maand lidmaatschap op een erotische datingsite is echt heel goedkoop. Dit zullen ze wel doen om zoveel mogelijk leden te werven (slim)! Tot nu toe is het de moeite niet waard om je hiervoor aan te melden. Er zijn simpelweg te weinig actieve leden. Ik denk dat we het even moeten afwachten.

  Jan (46) 20 mei 2015