• Stefan (31)
  Boerschaplaan 98 Emmen oplichting fraude 1 reactie

  Gebeuren werkelijk de gekste dingen aan Boerschaplaan 98 in Emmen. Er is een vrouw die probeert betaalde seks te hebben met mannen door zich in te schrijven op allerlei seks sites, althans dat is de schijn. Wanneer je daar aankomt, zie je een vrouw waarvan je aan de ogen al kan zien dat ze flink veel drugs gebruikt. Ze vraagt of je eerst het geld wilt overhandigen. Dit deed ik maar uit goede moed.

  Ging ze zeggen dat ze het geld even ergens heen bracht. Dit was een leugen want ze ging zich snel verstoppen in het huis. :-) Naderhand komt er een donkere man de kamer binnen en zegt dat je het pand moet verlaten want de vrouw is weg gegaan. Heb gezegd dat ik weg zal gaan maar dat ik eerst mijn geld terug wil. Ze stond gewoon in de badkamer maar oké.

  Komt er ook nog een wilde vrouw aan die roept dat ik commotie maak terwijl ik daar heel rustig alleen om mijn geld vroeg. De overige personen wilden me ook niet helpen om het geld terug te krijgen dus ze zitten allemaal in het complot!

  Uiteindelijk riep een andere vrouw dat ze de politie ging bellen, prima zei ik, komt me wel goed uit. Deed ze natuurlijk niet, lachwekkend. Heb toen zelf maar 112 gebeld maar kwam weinig van terecht. Ben toen zelf maar het huis uit gegaan want je weet nooit of ze bepaalde wapens in huis hebben. Zag verder in het huis allerlei soorten drugs en gekkigheid. Heb inmiddels wat onderzoek gedaan en deze oplichtingspraktijken gaan wel ver, ze gebruiken vele telefoonnummers, als volgt:

  0617906552
  0647718699
  0685292269
  0647921901

  Politie wilde trouwens niets doen. Zegt genoeg over hoe oplichters en fraudeurs te werk kunnen gaan tegenwoordig: ongeschonden! Als er nog meer zijn die op deze wijze zijn opgelicht? Reageer dan op deze review en we gaan gezamenlijk eens langs bij Boerschaplaan 98. Zien of we dan ons geld terug krijgen.

  Bezoek Kinky

  Stefan (31) 15 mei 2024
  • (37)

   Ik heb ook al aangifte gedaan tegen deze persoon. Politie doet niks heb je helemaal gelijk in al zeggen ze wel dat dit adres wel bij hen bekend is. Ben zelf meerdere keren bij boerschaplaan 98 geweest en eerder was het wel leuk met de mevrouw maar sinds kort haalt ze rare fratsen uit! Ik ben ook al 2 keer opgelicht! Precies door dezelfde manier als dat jij schetst. Hopelijk zijn er meer mensen dan pakken we het zelf wel aan.

   Vince (37) 15 mei 2024


Meer informatie en reviews over Kinky