• Salma (29)
  Vanessa Donado 0645091046 vreselijke ervaring 1 reactie

  Tot op heden heb ik bij deze shemale de slechtste ervaring ooit gehad. Ik kwam via de website Kinky.nl uit bij haar profiel, ze noemt zichzelf Vanessa Donado met telefoonnummer 0645091046. Profiel zag er goed uit, veel foto’s en video’s met ook meerdere positieve recensies? Ik heb zelf ook vaak een review geplaatst op Kinky, het gekke is dat ze de positieve altijd plaatsen en de negatieve eigenlijk nooit. Ook logisch want ze verdienen op de vrouwen die adverteren via Kinky, zucht. Consumentenbond? Doe ook eens iets voor de kost.

  De date… ik kwam binnen en ze ziet er leuk uit. Nou flink betalen op voorhand, prijzen zijn tegenwoordig al 200 per half uur? Had in de app gezegd dat ik graag pijpen zonder condoom wil, was prima zei ze. Uiteindelijk wilde ze helemaal niks! Heb dit nog nooit meegemaakt. Ze had geen zin om me te pijpen en neuken wilde ze ook niet. Ze kwam ook geen enkele afspraak na die we op voorhand hadden besproken per app. Wat doe ik hier in hemelsnaam dacht ik? Heb dit ook gezegd; ik betaal jou, je mag wel iets doen? Ging ze met een hete tang nog dicht langs m’n lichaam, waanzin! Ze wilde het geld ook niet teruggeven natuurlijk dus nouja dan maar op deze manier mensen behoeden voor deze praktijken.

  Ik dacht ik schrijf hier de review want hier wordt het tenminste eerlijk geplaatst.

  Bezoek Kinky

  Salma (29) 25 maart 2024
  • (51)

   Hetzelfde is mij overkomen. Ze komt geen enkele afspraak na of ze is het al gewoon weer vergeten. Als je dat dan zegt dan gaat ze er nog tegenin ook. Ik kreeg het geld ook niet terug van haar. Gewoon niet heen gaan mensen. Fraude ten top!

   M (51) 16 april 2024


Meer informatie en reviews over Kinky