• Sebastian (26)
  0619890021 Assen Beilen Hoogeveen OPLICHTING 3 reacties

  Ja hoor, we hebben er weer 1! Een shemale genaamd Vanessa die ik heb gevonden via Sexjobs.nl. Gebruikt allereerst andermans foto's in de advertentie, daarom Sexjobs.nl in plaats van Kinky denk ik waar verificatie nodig is. De foto's op de Whatsapp zijn veel anders namelijk. Leeftijd van 40 klopt zelfs niet, is een stuk jonger.
  Hadden afgesproken gisteravond, grootse verhalen alles mocht maar uiteindelijk toen ik een uur had gereden appte ze sporadisch dat ze er zo aan zou komen, niet dus. Allemaal oplichting. Na een uur te hebben gewacht (ben te vriendelijk) deed ze de telefoon uit. Geen communicatie meer mogelijk dus ging maar weer naar huis. Ze heeft me naar welgeteld 5 adressen gestuurd waar ik heen moest waar ze dan zou zijn, niet dus. Vroeg ik om locatie, kon niet i.v.m. data, ja ja.

  Ik heb eerder met deze prostituee een date gehad en ze vraagt alleen om meer geld voor een handeling. Allemaal leugens en smoesjes komen naar voren, ik gaf haar nog 1 kans maar nu is het klaar. Fraude ten top.

  Bezoek Kinky

  Sebastian (26) 1 november 2021
  • (37)

   Hier nooit heengaan! Deze man/vrouw zegt dat alles kan en mag via WhatsApp maar als je eenmaal bent aangekomen wil ze voor elke handeling meer geld! Het werd zelfs zo gek dat ze geen condoom had, een prostituee zonder condoom? Zei ze dat in haar advertentie stond dat je een condoom mee moest nemen en dat je anders meer moest betalen! Dus ik zei: oke, geef mijn geld maar terug, dan ga ik wel weer. Was nog niks gebeurd dus prima voor iedereen, moest ook al een uur reizen om bij deze prostituee te komen. Zei ze: je krijgt geen geld terug, mijn vriend is boven, je bent gewaarschuwd!!!! Toen heb ik nog maar 50 euro betaald.... Tja, je wordt zelfs bedreigd. Heb aangifte gedaan maar zal vast niks mee gebeuren.

   Leon (37) 3 november 2021
  • (21)

   Het is zelfs nog erger dan wat jullie schetsen. Geloof me, deze persoon heeft me bedreigd met van alles en nog wat. Ze was een keer bij me geweest, ze wilde inderdaad steeds meer geld terwijl dat niet de afspraak was. Daarna ging ik nog een keer naar haar toe maar toen ik in de straat was wat ze had aangegeven, was ze er niet. Heb meerdere apps gestuurd en gebeld, ze zei telkens, ben er bijna! Wilde geen locatie aan doen, toen wist ik eigenlijk wel genoeg. Toch 2 uur zitten wachten want het is toch een best stuk rijden. Toen maar naar huis gegaan. De volgende dag appte ze me of ze langs mocht komen, ja natuurlijk! Kom lekker langs joh. Heb ik haar ook voor niks laten rijden, moet je me maar niet laten zitten. Nou toen kwam de aap uit de mouw! Ze had films gemaakt van onze eerste date hoe we seks hadden, ze wist mijn naam en wat voor werk ik deed ze wist zelfs mijn KVK, alles zou openbaar worden gemaakt. Heb haar geblokkeerd, weg ermee, triest volk. Het was overigens allemaal een leugen, er was geen seksfilm, anders had ik dat echt wel gezien en ik heb niet eens een eigen bedrijf dus er is geen KVK. Hoe dom kan je zijn. Toch wel fijn om haar even voor niks te hebben laten rijden, verdiend de bitch wel!

   Tim (21) 3 november 2021
  • (30)

   kwam dit mormel tegen op sexjobs.nl website. ik zeg mormel want dat is het. na de daad, waar ik veeeeeeeel te veel voor had betaald, gooide ze me mijn kleding toe en moest haast rennend het pand verlaten omdat er een nieuwe klant kwam. ten 1e kom je niet aan de kleding van de klant en ten 2e wil ik graag even alles wassen. ze vraagt heel veel geld en geef nooit van te voren geld mensen dan ben je het kwijt.

   Anoniem (30) 3 november 2021


Meer informatie en reviews over Kinky