• Straaljager Bob (42)
  Sonnia TS 0616212634 zeer slecht 2 reacties

  Sonnia TS met telefoonnummer 0616212634 was vandaag in Emmen. Je mocht al bijna niks vragen op de WhatsApp want dan ging ze al dreigen je te blokkeren. Toch maar gegaan want de foto's zagen er geweldig uit op Kinky!
  Eenmaal aangekomen moest ik nog 10 minuten wachten terwijl ik keurig op het juiste tijdstip aan kwam en zelfs 20 minuten van te voren nog appte dat ze zich klaar kon maken. Na een tijdje buiten te hebben gewacht kreeg ik eindelijk het huisnummer en kon ik naar binnen. Zag al meteen dat het niet de persoon was van de foto's en als het wel zo was, dan waren de foto's heel oud.
  Het was een Duitse shemale die totaal niet beleefd was, sterker nog, ik noem het ronduit disrespectvol. Afspraken van de app werden niet nagekomen. Ze wilde niks en was zeer onbeleefd in al haar uitspraken. Het lukte me dan ook niet om de daad te voltooien, en ging zelf maar aan de hengel slingeren. Sonnia was weer boos, geen idee waarom. Ik vroeg of ik me even mocht wassen, mocht niet. Ik moet toch weer schoon naar huis dus naar de badkamer gegaan. Ging ze achter me aan om op de deur te bonken en schreeuwen. ONGELOFELIJK. Huisbaas kwam zelfs nog kijken wat er aan de hand was en gaf me gelukkig gelijk, dit kon niet. Hij zag zelf ook een deel van de commotie dus prima. Nog even met de huisbaas erna gepraat en hij stelde dat ze morgen de eerste bus zou pakken, weg ermee! Keurige man trouwens, bleef rustig en loste het incident goed op. Hopelijk zien we deze prostitutie niet weer in Nederland.

  Bezoek Kinky

  Straaljager Bob (42) 6 oktober 2021
  • (42)

   Schijnt dus dat ze Lorena heet en geen Sonnia. Geef het beestje maar een naampje. Krijg ik ook nog via de app allerlei scheldwoorden naar me toe gegooid. In en in triest. Hopelijk kan ik door middel van deze recensie anderen dit gedoe en mislukking besparen.

   Straaljager Bob (42) 6 oktober 2021
  • (39)

   Is een Duitser die inderdaad geen enkele manieren heeft! Ze heeft vaker in Emmen gezeten en reist het hele land door. Voor mij 1x nooit weer! Verschrikkelijk, komt geen enkele afspraak na. Wil niks, behalve geld innen. Zelfs vragen stellen op de whatsapp mag niet, meteen dreigen met blokkeren. Nou blokkeer mij maar! Je bent nog geen 1 euro waard SONNIA!

   Anoniem (39) 14 oktober 2021


Meer informatie en reviews over Kinky