• Simaro (27)
  Sexjobs nl scam 0687112644 1 reactie

  Het is niet op Kinky gebeurd maar via Sexjobs.nl. Een vrouw genaamd Amy, 24 jaar, 1.66 cm uit Nederland afkomstig voor een spannende geile date. Haar telefoonnummer is 0687112644.
  De foto's zijn echt geweldig dus ik had haar een berichtje via WhatsApp gestuurd met de vraag of ze ook aan thuisontvangst deed, dit was prima! MAAR, ze doet wel aan aanbetaling!

  Dit is wanneer je meteen moet stoppen! Ik ging nog even door om te kijken hoe deze fraudeur dit aanpakt. Het idee van deze oplicht(s)ter was om een prepaid telefoonkaartje te kopen t.w.v. 50 euro op onderstaande website:
  https://www.buydeal.eu/list/Neosurf

  Toen ik zei dat ik had besteld moest ik de code doorgeven. Waarom doen oplichters dit zal je denken? Een prepaid kaartje? Omdat ze zo geen bankrekening hoeven te geven die traceerbaar is. Een prepaid kaartje waarvan je de code geeft aan een volkomen onbekende, die kan deze gewoon gaan gebruiken waar en hoe hij/zij wil.

  Ik vroeg nog voor de grap waar ze woont, omdat ik graag wil weten of het dichtbij is. Gaf ze een adresje, tja, zal kunnen maar het is zo dichtbij dat ik haar als persoon wel had gekend!
  Toen vroeg ik nog om een verificatie foto waarbij ze 3 vingers op zou steken. Nee, nee werktelefoon dat kon allemaal niet. Terwijl ze 10 seconden daarvoor een foto had gestuurd waarbij ze zei: kom net uit bad. Die foto was al maanden oud. Betrapt!

  Wanneer je ze de code geeft blokkeren ze je gelijk. Uiteraard heb ik niks betaald en dus ook geen code gegeven. Heb ze duidelijk gemaakt dat ze moeten stoppen met oplichten. Helaas zullen dit soort scams nooit stoppen.

  Bezoek Kinky

  Simaro (27) 28 juni 2021
  • (27)

   Ze heeft nu een nieuw nummer op Sexjobs.nl!
   0685814396

   Tip voor alle mensen: gooi de afbeeldingen door Google Image Search en je krijgt meteen genoeg bewijs dat het een scam is.

   Simaro (27) 4 juli 2021


Meer informatie en reviews over Kinky